Meer resultaten voor erkende opleiding coach

erkende opleiding coach
Erkend Coach Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Ook ga je aan de slag met gespreksvaardigheden. Je leert hoe je actief luistert, samenvat en doorvraagt. Wil jij je verder ontwikkelen als coach binnen jouw organisatie of praktijk? Met deze opleiding word jij erkend coach. Interesse in deze opleiding?
Erkend Coach! Teamcoach SchoolvoorCoaching.
Sinds februari 2014 geldt dat ook voor de leergang Teamcoaching. Mensen die deze leergang vanaf 2012 succesvol hebben afgerond kunnen zich bij StR laten registreren als Erkend Teamcoach! Voor meer informatie over de aanmelding voor registratie van Erkend Coach, Erkend Teamcoach!
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
De opleiding Kindercoach is bedoeld voor diegene die als coach kinderen en ouders/opvoeders wil leren begeleiden in de opvoeding en bij ontwikkelingsvraagstukken. Kindercoach is dé opleiding voor jou als jij het geweldig vindt om het zelfvertrouwen van kinderen en tieners te zien groeien, om jonge mensen te zien die voor hun talenten en passies durven te gaan, om kinderen vol levenslust te zien leven.
Coaching de Baak.
Ik zoek een coach. Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een coach? Kijk hier voor meer informatie. Professioneel coach worden. Erkende coachopleidingen met diepgang? Ga naar ons dochterbedrijf het Europees Instituut de Baak. Inschrijven gratis Coaching Magazine. Wil je niks missen op het gebied van coaching?
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Eénjarige Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach Practitioner. Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
StiR.
coach Opleiding tot Coach. Lydia ten Den. teamcoach Erkende Leergang Teamcoach. Utrecht 030 2519195. coach Leergang tot erkend Coach. van Dorrepaal Ilonka. Den Haag 070 445 8888. coach Coaching voor Professionals. De heer Harm-Jan van Zeben. coach Opleiding tot Master Coach.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
Stad: Capelle a/d IJssel geaccrediteerd: ja. Bij ons kan jij je ontwikkelen tot een professioneel coach en in coachend leidinggeven. Hiervoor bieden wij je onze erkende opleiding tot coach aan. Voor je verdere ontwikkeling als coach en als mens hebben we een drietal specialisaties.
HBO cursus Coaching voor de Kinderopvang WerkendLeren.
Deze cursus op hbo-niveau van circa 7 maanden, biedt de mogelijkheid om het hbo erkende certificaat Basiscursus Coaching te behalen. Almere / Zwolle / Enschede / Amersfoort / Utrecht / Groningen / Tilburg / Rotterdam / Nijmegen / Roermond. Doel van de cursus. In de cursus staan de eigen leervraag en de beroepspraktijk centraal. Dit traject is praktijkgericht en gaat uit van ervaringsleren, hierbij is het van belang dat het geleerde ook direct in de praktijk geoefend en toegepast kan worden. De inhoud en het leren worden op elkaar afgestemd, waarna verder gegaan wordt met de basisbeginselen van het coachen. Deze wordt geoefend en wordt concreet verder uitgewerkt binnen de beroepspraktijk. Hierbij maken kennisoverdracht, observeren en analyseren deel uit van deze opleiding.
Erkende NLP Coach opleiding is een unieke kans UNLP.
Amersfoort / Utrecht. Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 261 07 07. NLP Coach IANLP. NLP COACH IANLP OPLEIDING 2018. Maak het verschil in iemands leven. Een vergevorderd vaardigheden en mentorschap programma voor hen die een verschil willen maken in het leven van jezelf en anderen. De NLP Coach IANLP opleiding voorheen NLP Master Coach is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot het hoogste niveau van life coaching.
Erkende opleiding Leefstijl Vitaliteitscoach Post-HBO MARK Academy.
Vind jouw coach. MARK in beeld. Post-HBO opleiding Leefstijl Vitaliteitscoach GLI. MARK Academy voor Leefstijl Opleidingen Post-HBO opleiding Leefstijl Vitaliteitscoach GLI. Erkende Post-HBO opleiding integraal Leefstijl Vitaliteitscoach. In de Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach GLI ga je van start met alle onderdelen die passen binnen een integrale benadering van vitaliteit, een gezonde leefstijl en een optimale totaalbalans.

Contacteer ons