Resultaten voor opleiding tot coach amsterdam

opleiding tot coach amsterdam
Buro Open Deur coaching en training voor young professionals.
1054 SE Amsterdam. 31 6 244 99 584. Een gesprek duurt gemiddeld 1 á 15, uur en kost 120, als je het zelf betaalt en 180, als je werkgever het betaalt. De meeste werkgevers hebben een budget beschikbaar voor de opleiding en ontwikkeling van het personeel. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken voor coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij wil investeren in jouw groei. Je kunt ook de Buro Open Deur strippenkaart kopen van 4 of 6 gesprekken. 4 strippen: 440, als je het zelf betaalt en 660, als je werkgever betaalt. 6 strippen: 630, als je het zelf betaalt en 945, als je werkgever betaalt. Wil je een persoonlijke DiSC-test met uitgebreid rapport en een gesprek waarin we dit rapport van A tot Z doornemen? Dat kan ook! Alles samen bied ik aan voor 195, en als je werkgever betaalt kost het 235. D it doe ik nog meer. Geneeskeuze is een coach en trainingsbureau wat ik samen Claire Loots heb opgericht.
Personal trainer opleidingen. Diverse pakketten beschikbaar. Kijk snel.
Tijdens de opleiding Functional Training leer je als cursist klanten begeleiden op basis van hun eigen lichaamsgewicht. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig van jong tot oud en van sporter tot iemand met een blessure. Tijdens de opleiding spelen we in op alle trends op het gebied van functionele training.
opleiding tot hardlooptrainer Running Holland.
Opleiding tot hardlooptrainer op vrijdagavond in Amsterdam. De opleiding in de zomerperiode wordt aangeboden op vrijdagen in Amsterdam en in Utrecht, op donderdagavond in Huizen en daarnaast ook op maandagavonden in Amsterdam. De informatie van hieronder gaat over de opleiding op vrijdagavonden in Amsterdam.
Coaching Opleiding: Co-Active Fundamentals Schouten Nelissen.
Twijfel je over de juiste opleiding? Schrijf je in. Co-Active Coaching Fundamentals CTI. Het heeft mijn leven veranderd.' Su Mee over Co-Active Coaching Quote. Ontdek de kracht van coaching. Co-Active Coaching Intermediate CTI. Ontwikkel jezelf tot professioneel coach ICF geaccrediteerd ACTP.
Nevobo Opleiding tot trainer.
Dan kun je één van de opleidingen tot volleybaltrainer volgen. De Volleybalacademie heeft de trainersopleidingen VT2 en VT3 uitbesteed aan volleybalondernemers. Dit zijn gekwalificeerde opleiders die via hun eigen bedrijf de opleidingen organiseren en verzorgen. De PvB's' VT3 worden nog steeds via de Volleybalacademie aangevraagd en afgerond. VT4 en VT5 topcoach 5. De opleidingen VT4 en VT5 zijn de twee hoogste opleidingen voor volleybaltrainers. De VT4 opleiding word jaarlijks georganiseerd door de Nevobo. De VT5 opleiding ook al topcoach 5 wordt georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam samen met de Hogeschool van Groningen.
Geaccrediteerde opleidingen Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland.
Informatie voor opleiders die zich willen verdiepen in opleidingsaccreditatie, staat hier. Je beschikt over een diploma van een geaccrediteerde opleiding, als je de opleiding hebt gestart nadat de accreditatie is verleend. Eerdere versies van het opleidingsprogramma waren immers nog niet geaccrediteerd. Heb je een eerder behaald diploma van een post hbo-opleiding tot leefstijlcoach én ben je in het bezit van een hbo of wo-diploma?
Erkende NLP Coach opleiding is een unieke kans UNLP.
Amsterdam NLP Coach IANLP. Bekijk hier de agenda. Leer in 25, uur alles over NLP. do 4 apr. wo 17 apr. di 14 mei Amersfoort / Utrecht. Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 261 07 07. NLP Coach IANLP. NLP COACH IANLP OPLEIDING. Maak het verschil in iemands leven. Een vergevorderd vaardigheden en mentorschap programma voor hen die een verschil willen maken in het leven van jezelf en anderen. De NLP Coach IANLP opleiding voorheen NLP Master Coach is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot het hoogste niveau van life coaching.
HBO opleiding tot Certified OBM Trainer/coach.
Na afloop van de opleiding ben je in staat om anderen te begeleiden in het zelfstandig maken van een Prestatie Verbeter Plan en om hen gedragsinterventies te laten doen in hun eigen praktijk. Je treedt dus echt op als trainer en/of coach van mensen die bijvoorbeeld deelnemen aan een OBM Practitioner opleiding. Je bent dan dus ook na deze opleiding in staat meerdere mensen met verschillende, aan elkaar gelieerde Prestatie Verbeter Plannen aan te sturen. En om hun op te leiden om zelfstandig een prestatievraagstuk aan te pakken. Als trainer of consultant ben je op deze manier breed inzetbaar bij je opdrachtgevers. En als leidinggevende ben je op die manier in staat veranderprocessen binnen je eigen organisatie te begeleiden en aan te sturen. Bedrijfsvraagstukken worden op deze manier sneller opgelost en prestaties aanzienlijk verbeterd. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om in licentie de officiële OBM Practitioner opleiding te mogen verzorgen, als partner van MKPC en de Vrije Universiteit Amsterdam.
Nevobo VT4 en VT5 topcoach 5.
Volleybaltrainer 5/Topcoach 5. De opleiding VT5/Topcoach 5 leidt je op tot een volleybaltrainer en coach die werkt in de top van het nationale en internationale volleybal. Deze opleiding wordt georganiseerd door NOCNSF in samenwerking met de Hogeschool Amsterdam en de Hogeschool Groningen.
Gelukskoffer home.
In 1 dag worden opgeleid tot coach in de methode Gelukskoffercoaching? Schrijf u nu in op een van de opleidingsdagen. Daarna bent u gecertificeerd en kunt u direct aan de slag met het geven van de lessen in geluk aan kinderen individueel of in kleine groepjes. Specificaties van de opleiding.:

Contacteer ons