Op zoek naar opleiding tot coach trainer?

opleiding tot coach trainer
Vergelijk 8 opleidingen en trainingen tot coach en coachingstrajecten.
Millian.nl biedt sinds 1995 een compleet overzicht van coachopleidingen en trainingen voor professionals in Nederland. Bent u op zoek naar een opleiding tot coach of een coachingstraject bekijk dan ons overzicht. U kunt toonaangevende opleidingsinstituten vergelijken en meer dan honderd verschillende coachingsopleidingen zoals individuele coaching, teamcoaching, verdiepend coachen maar natuurlijk ook de opleiding tot coach.
Post-bachelor-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Coaching en Supervisie. Opleiding tot Coach. Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-bachelor-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod, zoals Voice Dialogue, NLP en Provocatief coachen. Je ontdekt welke het beste bij jou passen.
Opleiding Algemene Coaching Caprilli Coaching Training.
Mensen in leidinggevende posities bekwamen zich in toenemende mate in coachend leidinggeven, als een manier om mensen en teams verder te helpen ontwikkelen. In onze Opleiding Algemene Coaching ontwikkel je je tot een professionele coach die in staat is om anderen op een efficiënte wijze te begeleiden. Tijdens de opleiding krijg je meer zicht op jouw eigen kracht en kwaliteiten als coach en leer je hoe je deze op een natuurlijke wijze kunt inzetten. De opleiding behandelt de belangrijkste inzichten en theorieën over coaching, introduceert veelgebruikte methoden, technieken en instrumenten en biedt veel ruimte voor oefening en het inbrengen van eigen ervaring van de cursisten. Tijdens de opleiding werk je ook met eigen themas en doestellingen. Voor aanvang van de opleiding krijg je een uitgebreide intake die hierop inspeelt en waar de trainer je verder in begeleidt.
Coach worden? Volg dan onze coachopleiding in Amsterdam.
Thijs, Trainer Coach, Young Capital. Toen ik op zoek ging naar een coachopleiding, deed ik dat omdat ik de de theorie achter een goed coachgesprek wilde leren. Want op gevoel kun je een eind komen, maar of je dan de juiste kant op gaat is nog maar de vraag! Door het volgen van de coach intensive heb ik een hele map vol met theorieën en technieken aangereikt gekregen. Maar wat het écht waardevol heeft gemaakt is de manier waarop ik deze theorie tijdens de opleiding heb leren gebruiken. Door na elke uitleg meteen met de stof aan de slag te gaan en veel feedback te krijgen heb ik ontzettend veel kunnen leren. En dat op een hele luchtige manier met een flinke dosis humor. Nu kan ik me tijdens coachgesprekken helemaal richten op de coachee en heb ik de praktische ervaring om op terug te vallen. Confronterend, maar daardoor zo waardevol en leerzaam. Alle aspecten die je tegenkomt tijdens het training geven passeren de revu. Van omgaan met weerstand in een groep, tot aan het maken van een gedegen trainingsprogramma, verschillende leerst ijlen en training geven anno 2018.
NLP coach opleiding Friesland InnerQi.
NLP coach opleiding Friesland. Bij de opleiding tot NLP Practitioner investeer je ten eerste in jezelf. Je leert effectieve NLP technieken en moderne communicatievaardigheden. Je doet veel nieuwe kennis en bijzondere ervaringen op. Hierdoor krijg je verhelderende inzichten. Tijdens deze opleiding leer je wat de gevolgen zijn van jouw manier van communiceren. Hiernaast leer je hoe je op de meest effectieve manier verbaal en non-verbaal kunt uitdrukken. De voordelen van InnerQi. Dit zijn de voordelen van een NLP coachopleiding in Friesland bij InnerQi.: Ruim veertien jaar ervaring als coach en trainer.
Opleiding tot coach en trainer Talentenspel.
Opleiding tot coach en trainer. Brochures en downloads. In de media. Opleiding tot coach en trainer. Opzet met modules. De opzet van de training is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. We werken nu met modules, waarbij ieder na de basismodule een eigen traject kan bepalen.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Wil je een opleiding tot coach volgen? ISBW heeft een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen voor de professionele coach van morgen. Zo leer je bijvoorbeeld in de erkende Leergang Professioneel Coach hoe je een zelfstandige of interne coach binnen een organisatie wordt.
Opleiding Basis Coach Klassikaal bij Sonnevelt.
Bij een voldoende voor het portfolio met huiswerkopdrachten, het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 80% en de betalingsverplichting ontvang je het diploma Basis Coach. Accreditaties en erkenningen.: Lees meer over onze kwaliteit. Download het examenreglement 2019 en 2018-2019. Download hier de literatuurlijst. Start najaar 2019. Totaalprijs 2490, Betaling in 3 termijnen 830, per termijn. Bij betaling ineens krijg je 5% korting op de opleidingskosten. Bovenstaande prijzen zijn inclusief uitgebreide lesmap en examenkosten. Exclusief literatuur en eventuele herexamenkosten à 95, per onderdeel. In het kader van de onderwijsvrijstelling geen btw van toepassing. Voordeel door belastingaftrek. Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen.
Vendl provocatief coachen Trainingen provocatief.
NLP COACH IANLP OPLEIDING. Jan 23, 2019 Sep 13, 2019. Adelka Vendl verzorgt tijdens de NLP IANLP opleiding van het UNLP een 3-daagse training provocatief coachen. Jan 23, 2019 Sep 13, 2019. Mar 1, 2019 May 1, 2020. Advanced programma provocatief coachen. Mar 1, 2019 May 1, 2020. Wilt u cliënten beter in actie laten komen? Op zoek naar een duurzame manier van coachen die ook beklijft? Uw coachingsvaardigheden naar een hoog niveau tillen? Mar 1, 2019 May 1, 2020. May 9, 2019 Jun 26, 2019. Noloc provocatief voor loopbaancoaches. May 9, 2019 Jun 26, 2019. Noloc loopbaancoaches gaan provocatief! In een reeks van vijf regiobijeenkomsten gaat Adélka Vendl aan de slag met het provocatieve coachen voor loopbaancoaches. Meldt je hier aan. May 9, 2019 Jun 26, 2019. Jul 2, 2019. Kennismakingsavond provocatief coachen. Jul 2, 2019. Waarom Provocatief Coachen tot uw Toolbox moet behoren. Op deze avond krijgt u meer inzicht in Provocatief Coachen, gaat u zelf ervaren en komen trainer en ex-deelnemers aan het woord.
Opleiding tot transformatiecoach volgens Bridgeman Methode.
Vind een coach of trainer. Vind een coach of trainer. Opleiding tot transformatiecoach. Start 14 oktober 2019. Deze opleiding van Robert Bridgeman is absoluut uniek in zijn soort. In 9 maanden tijd word je geschoold tot Bridgeman Transformatie en Lichter Leven coach.

Contacteer ons