Zoeken naar opleiding tot coach trainer

opleiding tot coach trainer
Opleidingen 12-daagse Opleiding tot Loopbaanadviseur/Coach op Post-HBO niveau www.noloc.nl.
Een complete, gedegen en praktijkgerichte opleiding tot loopbaanadviseur/coach op post-HBO niveau die alle handvatten biedt om op een professionele en persoonlijke manier mensen te coachen in hun huidige werksituatie of te begeleiden naar ander werk. Coachen met uzelf als belangrijkste instrument!
Motivatiecoach: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Evenals de opleiding tot Professional Coach is deze bedoeld voor HBO'ers' en academici met willekeurig welke achtergrond die zich willen toeleggen op training of coaching. Een andere mogelijkheid is de Opleiding tot Coach met Specialisatie, eveneens op HBO niveau. Opleidingen, cursussen en trainingen.:
opleiding coaching Coachy.nl.
En sinds kort is daar de eerste internationale universitaire coachopleiding bij de VU aan toegevoegd. Na twee jaar leidt deze opleiding tot een formele toekenning van een coach accreditatie erkend door de EMCC als Master Practitioner en de academische titel Master in Coaching.
Core Coach Opleiding Instituut Core.
Core Coach Opleiding. De 2-jarige Core Coach Opleiding CCO leidt toekomstige leiders, coaches en trainers op tot volwaardige Core gecentreerde begeleiders die vanuit authenticiteit anderen kunnen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en leertraject. De opleiding is gestoeld op een combinatie van oosterse en westerse psychologie en filosofie, interactieve psychotherapie en moderne coach praktijken.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
15 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Wil jij je ontwikkelen tot professioneel coach of wil je leren hoe je coachend leiding geeft? Wij hebben verschillende opleidingen om je verder te ontwikkelen op het gebied van coachen. Heb je het idee dat je vooral last hebt van je eigen gedrag?
welkom bij BalanSanté Mindfulness Opleidingen. Mindfulness, Yoga en Boeddhisme.
Met onze Mindfulness opleidingen word je een volleerd MBSR mindfulness meditatie trainer of coach. Deze opleidingen hebben we voor je.: Basis Mindfulness Opleiding. Deze achtdaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Basis Mindfulness Trainer. Je leert alle MBSR mindfulness meditaties en Yoga oefeningen geven.
NTI NLP NLP Coach Opleiding.
De opleiding tot NLP Coach of NLP Trainer was tot voor kort dan een vanzelfsprekende vervolgstap. Echter, we merkten dat de behoefte om coachcompetenties te ontwikkelen of trainersskills onder de knie te krijgen, voor de meeste cursisten sterker was dan de wens om specifiek NLP-coach of NLP-trainer te worden.
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Inhoud van de opleiding. Groundwork biedt hiermee de enige opleiding tot coach die gebouwd is op principes van christelijk integratieve therapie. De christelijke integratief coach.: ziet en aanvaart de mens in al zijn dimensies en facetten, vanuit zijn eigen verbinding met God en zichzelf.;
Home Trainersacademie.
Hoezo de eerste en beste in HRD opleidingen? Trainers Academie was de eerste: al meer dan 20 jaar dé specialist in HRD opleidingen. We leiden op tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
U ontwikkelt zich tot een waarderend coach die klanten ondersteunt bij het ontdekken van hun zelfbewustzijn. Uw persoonlijke inzet, kennis van coachingstechnieken, vaardigheden en praktijkervaring maken u tot een krachtige coach die mensen begeleidt bij hun stappen richting toekomst. Inhoud en opzet. Het theorie en trainingsdeel van de opleiding bestaat uit drie modules.:

Contacteer ons