Meer resultaten voor opleiding tot coach trainer

opleiding tot coach trainer
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Na de laatste contactdag houdt u toegang tot de online leeromgeving met alle inhoud van de leergang. U krijgt ondersteuning in uw werkpraktijk door de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met mededeelnemers en de trainer. Het leren gaat dus door na de bijeenkomsten. U ontvangt bij de leergang Coaching: opleiding tot coach een diploma. Resultaat leergang Coaching: opleiding tot coach. Het resultaat van de leergang Coaching: opleiding tot coach.:
Opleiding Professioneel Trainer.
Coachinggesprekken zijn gericht op het behalen van de door jou gewenste doelen. Een vaste professionele coach, gedurende de opleiding kost 500. Locatie en lestijden. De basisdag en alle Bouwstenen van deze opleiding vinden plaats in onze InspiratieKamers te Arnhem, behalve natuurlijk de module Grensverleggend Trainen in Marrakech. De beide weekenden Inspireren kun je Leren en het InspiratieFestival vinden plaats in Bant. De lesdagen in Arnhem zijn van 1000: 1300: uur en van 1400: 1700: uur. Behalve dat wij als Academie gecertificeerd zijn bij de CRKBO zijn wij als Academie ook aangesloten bij de beroepsorganisatiebij SPOTCER. Deze beroepsorganisatie certificeert niet alleen onze diplomas, maar biedt ook de gelegenheid aan afgestudeerden om deel uit te maken van een landelijk netwerk waarop je je kan profileren om gevonden te worden door nieuwe klanten. Je betaalt voor de Opleiding Professioneel Trainer.:
Opleiding Professional Trainer-Coach Post HBO Trainers Academie HRD Opleidingen.
Deze opleiding professional trainer coach is erkend door SPHBO en getoetst door de NOBTRA, NOBCO en Cedeo. De opleidingen starten in het eerste en in het derde kwartaal. De opleiding trainer coach duurt afhankelijk van het kwartaal 10 tot 12 maanden.
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO-programma 15 Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programmas ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen. Deze korte, afgeronde HBO-programma's' zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding.; Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. HBO Coaching met subsidie. Bekijk deze opleiding. HBO Conflictbemiddeling en Mediation. Bekijk deze opleiding. 3 maanden HBO-programma. HBO HRM en Organisatiepsychologie. Bekijk deze opleiding. 24 maanden HBO-programma. HBO HR-professional specialisatie Coaching. Bekijk deze opleiding. 24 maanden HBO-programma. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding. Bekijk deze opleiding. 6 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. 6 maanden HBO-programma. HBO Leergang HRM en Coaching. Bekijk deze opleiding. 24 maanden HBO-programma. HBO Leergang Psychologie en Coaching. Bekijk deze opleiding. 24 maanden HBO-programma. HBO Leergang Toegepaste Psychologie. Bekijk deze opleiding. 24 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. HBO Organisatie, Verandering en Coaching. Bekijk deze opleiding. 6 maanden HBO-programma. HBO Organisatiepsychologie II. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. HBO Pedagogisch Coach.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Coaching Kort overzicht opleidingen in Coaching.
Een" inspirerende opleiding, die je aan het denken zet. Waarin je tegen jezelf aan loopt, maar ook de tools vindt om weer verder te gaan. Waar je, wat je leert om toe te passen op je coachee, k zelf ondergaat. Dit komt tot stand met je oefengroep, de supervisor en je leertherapeut. De Academie heeft een netwerk van fijne, deskundige en integratief geschoolde mensen, waar het prettig mee samen werken is en waar je zelf een keuze uit kunt maken. Je creert mede je eigen ontwikkelpad. Het was een waardevol jaar." Karin, coach, trainer en manager.
Coachopleiding, coaching en training Balansgroep.
Een jaar later. Een jaar geleden sloot Tanja Verhoeven haar opleiding tot coach af. Het was een bijzonder jaar waarin heel intensief gewerkt is. Hoe gaat het nu, een jaar later, met haar? Trust the proces 12-02-2018. Ik mag weer van start. Op 9 februari was het aan mij de eer om te starten met een nieuwe jaargang van de Registeropleiding tot Professioneel Coach van Balansgroep in Zoetermeer. Iets waar ik als trainer iedere keer weer naar uit kijk!
menwopleidingen.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
KNVB Trainer/Coach.
Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programmas van meerdere weken. De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer.

Contacteer ons