Op zoek naar opleiding tot professioneel coach?

opleiding tot professioneel coach
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
Blaadje voor blaadje heb ik mezelf als coach mogen openen en ontdekken. Wat een bijzonder en waardevol avontuur op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Rosalie Heefer coach en eigenaar ZIEcoaching. De Alba opleiding tot coach practioner is dé start voor jou als coach om kennis te maken met alle coachtechnieken en modellen.
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Resultaat leergang Coaching: opleiding tot coach. Het resultaat van de leergang Coaching: opleiding tot coach.: U bent in staat als professioneel coach op te treden in een werkcontext of als zelfstandig coach. U bent in staat uw cliënten te ondersteunen in hun leerproces.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Het programma is opgebouwd uit modules die opleiden tot geaccrediteerd coach en master in science. Naar de website. EQlibre, EFT opleiding voor professionals. Emotional Freedom Techniques is een methode die met behulp van focustechniek en het bekloppen van acupressuur punten negatieve emoties neutraliseert. In deze 4 daagse opleiding leer je op grondige wijze de techniek toe te passen in vele praktijksituaties. Certificering als AAMET EFT practitioner. Zeer" goede balans tussen theorie en praktijk" Professioneel."
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Het succesvol afronden van het examenpakket geeft toegang tot zelfstandige registratie bij de ICF International Coach Federation. Maar niet iedereen die deze opleiding volgt, doet dit om een zelfstandige coach business op te zetten. Veel deelnemers kiezen juist voor deze opleiding om dat de ICF accreditatie een keurmerk is voor hoge kwaliteit.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
Graag ontdekt u wat ze te bieden hebben, maar u ziet ook wat nodig is om hun persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen. De opleiding Professioneel Coachen is voor mensen als u ontwikkeld. Tijdens de opleiding leert u uw competenties als coach kennen. U leert uw kracht en vaardigheden inzetten om mensen te begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Na het volgen van de opleiding. Coacht u vanuit Waarderend Perspectief: u onderzoekt samen met uw klanten waar ze goed in zijn en wat ze te bieden hebben.; Weet u welke competenties u tot een unieke, bijzondere coach maken en kunt u deze inzetten tijdens coaching.;
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut Amersfoort.
Je leert effectieve communicatie vaardigheden en je krijgt een praktijkgerichte coaching training van onze ervaren docenten. Je wordt in deze opleiding getraind door onze professionele docenten die veel praktijkervaring hebben als life coach. Je leert mensen te coachen naar meer voldoening in alle levensgebieden, zowel in hun loopbaan als in hun relaties. In deze opleiding leer je cliënten via hun lichaam beter in contact te laten komen met hun emoties, gevoelens en verlangens. Dat is o.a. geschikt voor herstel uit burn-out, psychosomatische klachten en versterking van de vitaliteit. In deze opleiding leer je de vitaliteit te verhogen zowel bij individuen als binnen organisaties. Je leert ook te werken met stress en hoe je mensen behoedt voor een burn out. Tijdens deze opleiding leer je een groot aantal lichaamsgerichte methoden waarmee je op een diepgaande wijze mensen kunt helpen traumaverwerking. Je leert PTSS en diverse soorten traumas te herkennen. Je leert in deze opleiding de krachtigste basisvaardigheden voor kindercoaching. Je leert hoe je kids kunt helpen op vele gebieden zoals communicatie, zelfvertrouwen, faalangst, conflicten, pesten, eenzaamheid en stress. Kinder en Jeugdcoaching. Na deze eenjarige opleiding kun je kinderen en jongeren professioneel coachen.
Opleiding Professioneel Coach.
Lees ervaringen over De Academie voor Innovatief Trainen's' training Opleiding tot Professioneel Coach op Springest. Hieronder vind je alle info over de volledige Coachopleiding die op vrijdag 5 oktober 2018 van start gaat en waar je ook een erkend diploma mee kan behalen.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
10 dec 2017. 17 april 2023. Registeropleiding tot Professioneel Coach. 12 april 2012. 12 april 2017. 26 juni 2022. Opleiding Loopbaan en Levenscoach. Opleiding Loopbaan en Levenscoach. 12 april 2012. 12 apr 2017. 23 nov 2022. Opleiding tot Coach Foundation.
Opleiding Professional Coach Post HBO Trainers Academie HRD Opleidingen.
Onze deelnemers aan de coach opleiding, in groepen van 10 tot 12 personen, hebben diverse achtergronden: sommigen reeds als team trainer of jobcoach in hun organisatie actief, anderen nog blanco, sommigen op zoek naar de baan van hun dromen en anderen die hebben besloten om een nieuwe impuls te geven aan hun carrière.
Post HBO Coach Opleidingen.
Zelfstandig coachen, coachen binnen een organisatie of in het onderwijs, de opleiding tot professioneel coach sluit op al deze werkvelden aan. De opleiding tot coach is opgebouwd volgens een goed doordacht curriculum en heldere doelstellingen. De opleiding wordt afgesloten met een eindopdracht in de praktijk.

Contacteer ons