Meer resultaten voor professioneel coach opleiding

professioneel coach opleiding
Opleiding Professioneel Coach.
Lees ervaringen over De Academie voor Innovatief Trainen's' training Opleiding tot Professioneel Coach op Springest. Hieronder vind je alle info over de volledige Coachopleiding die op vrijdag 5 oktober 2018 van start gaat en waar je ook een erkend diploma mee kan behalen.
Opleiding: Opleiding Professioneel Coach Springest.
advisor coach in personal and organisational change. Opleiding Professioneel Coach. Een" fijne opleiding met veel aandacht voor je eigen ontwikkeling en het effect daarvan op jouw manier van coachen. Een rijk aanbod aan technieken en wat ik vooral belangrijk vond veel diepgang.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
In deze complete en intensieve opleiding ontwikkelt u zich in 5 maanden tot professioneel coach. Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie. U krijgt inzicht in uw eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO.
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als u deze opleiding volgt, wordt u direct voorbereid op de individuele certificering van NOBCO. Hiermee maakt u deel uit van de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland en Europa. U wilt uw coachingsvaardigheden versterken en zich als professioneel coach ontwikkelen.
Leergang Professioneel Coach.
De opleiding wordt afgesloten met een portfolio en een mondeling examen. Bij een voldoende beoordeling van alle onderdelen ontvang je het zeer gewaardeerde diploma Leergang Professioneel Coach. Hiermee kun je een vereenvoudigde individuele EIA-certificeringsaanvraag op Practitionerniveau doen bij NOBCO. Duur van de opleiding: 1 jaar.
Cursus Professioneel coachen LOI.
Waar begin je en is het goed om achteraf nog te evalueren? Hoe moet een groep gecoacht worden en hoe coach je iemand individueel? Wanneer een team wordt gemanaged door middel van coaching, wordt het werk goed gedaan en tegelijkertijd ontwikkelt het team zich. Prestatieverbetering, samenwerking en communicatie binnen een team komen uitgebreid aan de orde. Er wordt tijdens deze cursus een actieve en leerzame praktijkdag georganiseerd. Tijdens deze dag train je je coachingsvaardigheden, samen met studenten van meerdere coaching vakgebieden. Je ontvangt feedback van medestudenten en wisselt ervaringen en ideeën uit. Je coachingsvaardigheden worden ook geoefend met behulp van rollenspellen. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren trainer. Deelname aan de praktijkdag is een vereiste voor het behalen van het certificaat dat hoort bij de opleiding. De cursus Professioneel coachen wordt afgesloten met een officieel LOI-examen dat bestaat uit open vragen en cases.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Eénjarige Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach Practitioner. Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
De opleiding van Inzicht is zeker geen standaard opleiding. Je wordt opgeleid tot professioneel coach en leert vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Daarnaast is er tijdens de hele opleiding veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Veel meer dan ik had verwacht.

Contacteer ons