Op zoek naar opleiding coach trainer?

opleiding coach trainer
Trainer-coach opleiding BGZ IMOZ.
Een opleiding waardoor je in staat bent om de doelstellingen op gebied van belevingsgericht werken in de organisatie duidelijk over te brengen middels cursorisch onderwijs. Wil je je nog inschrijven, stuur dan een mail naar info@imoz.nl of gebruik ons contactformulier.
Post HBO Opleiding tot Trainer.
Reflectie is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot professioneel trainer. Leren stilstaan en kijken naar je eigen handelen. Zo word jij je bewust van de je keuzemogelijkheden. Tijdens de opleiding heb je recht op een gesprek met een coach van de TC Academy.
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid creëren. Vraagtechnieken: luisteren, vragen stellen en doorvragen. Constructief feedback geven en gedrag bespreekbaar maken. Werken met de eigen ervaringen en krachten van de coachee. Plannen maken, opdrachten geven en resultaten evalueren. Volg deze cursus met een trainer. Volgen met trainer.
Home Phoenix Opleidingen.
Kennismaken met de 3-jarige Opleiding in Professionele Communicatie. Kennismakingsworkshop gegeven door William Wilson en Wendy van Zon. Opleiding Transactionele Analyse. Opleiding gegeven door Sander Reinalda. Deel dit bericht. Driejarige opleiding in Professionele Communicatie. Driejarige opleiding in Professionele Communicatie. Ambacht van het hart.
Personal trainer opleidingen. Diverse pakketten beschikbaar. Kijk snel.
Fitness Trainer B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken die daar betrekking op hebben.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Wil je leren hoe je mensen kunt inspireren als coach of als trainer, ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen om mensen op een inspirerende innovatieve manier te trainen en te coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer of coach iets voor je is of ben je op zoek naar een korte opleiding om trainingen te geven binnen je huidige vakgebied?
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Wilt u officieel geregistreerd coach worden? Volg dan de opleiding NOBCO Professioneel Coach. U wordt voorbereid op het assessment voor uw registratie als professioneel coach bij NOBCO Nederlandse Orde van Beroepscoaches. NOBCO neemt het assessment uiteindelijk af. Na beoordeling door NOBCO bent u officieel geregistreerd coach op EIA-practitionerniveau.
Combi-opleiding Trainer-Coach.
Omdat de opleiding erg intensief is en je binnen ruim 1 maand al een erkend diploma haalt, is het ook mogelijk om in deze opleiding begeleid te worden door een persoonlijke coach, die je in deze intensieve periode begeleidt. Na het volgen van deze opleiding kun je direct als trainer en als coach aan de slag.

Het Toetsreglement Sport is van toepassing op alle toetsplannen van kwalificaties en Proeve van Bekwaamheid-beschrijvingen die gebaseerd zijn op de Kwalificatiestructuur Sport 2012. Opleiding IJshockeytrainer/coach 1. Geplaatst op 26-03-2014. Klik op meer voor informatie en de brondocumenten van de opleiding IJshockeytrainer/coach 1.
Coaching op de Werkvloer ISBW.
Nu aan de slag met wat u nu nodig heeft. Post HBO Train de Trainer. 12 dagen Vaardigheidstraining. 3 dagen Vaardigheidstraining. Executive Master Coaching en Beïnvloeding. 7 dagen Vaardigheidstraining. Post HBO Opleidingen 4 De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Post HBO Coaching en Begeleiding. 3 maanden Post HBO Opleidingen. Post HBO Psychologie en Coaching. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Post HBO Coaching en Verandering. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Als coach richt je je op het probleemoplossend begeleiden, motiveren en beïnvloeden van mensen. Met een opleiding coaching van ISBW zet je al deze vaardigheden op scherp met behulp van de meest relevante methoden en technieken.

Contacteer ons