Op zoek naar opleiding tot geregistreerd coach?

opleiding tot geregistreerd coach
Oplossingsgericht werken en coachen Cursus NHL Stenden.
Na deze cursus heb je kennisgemaakt met oplossingsgericht werken en coachen én heb je extra vaardigheden ontwikkeld als coach, begeleider of therapeut. De cursus Oplossingsgericht werken en coachen telt in totaal 2 lesdagen. Houd rekening met een voorbereidingstijd van ongeveer 4 uur per lesdag.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
B: Opleiding tot vaardigheidstrainer, coach persoonlijke ontwikkeling, systemisch teamtrainer en teamcoach. In deze opleidingen tot trainer en coach leer je hoe je deelnemers en coachees uitdaagt om uit hun comfortzone te komen, hoe je ze praktische handvatten geeft voor effectief nieuw gedrag en hoe je ze liefdevol confronteert bij hun groei en ontwikkeling.
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als u deze opleiding volgt, wordt u direct voorbereid op de individuele certificering van NOBCO. Hiermee maakt u deel uit van de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland en Europa. U wilt uw coachingsvaardigheden versterken en zich als professioneel coach ontwikkelen. U heeft aantoonbaar HBO of WO-werk en denkniveau en een jaar praktijkervaring op het gebied van coaching. Ook is het van belang dat u minimaal 4 coachingstrajecten heeft doorlopen. Doel en opzet. Het programma is zo opgezet dat u alle stappen doorloopt waarin u zich ontwikkelt tot professioneel coach.
Coaching Artsen Take Charge Coaching Artsen en AIOS.
De ene dag ben je nog in opleiding en kan je altijd je vragen kwijt, de volgende dag ben jij opeens de specialist en word je geacht alles te weten. Dat is lastig. Onzekerheid en kwetsbaarheid zijn zaken die over het algemeen niet getoond worden. Maar je diensten draaien gewoon door. Take Charge begeleidt jou om je onzekerheid te overwinnen en een arts te zijn die weet wat hij of zij wil en dat met overtuiging doet. Daarnaast spelen ook work/life balance vraagstukken een grote rol in het leven van de specialist. De onregelmatige werktijden, de diensten en daarnaast ook het thuisfront. Hoe zorg je ervoor dat je het ook leuk houdt? Niet alleen voor thuis, maar ook vooral voor jezelf! Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen, of een vrijblijvende en gratis intake aan te vragen. Lees ook het artikel in Arts en Auto met Martine Timmermans augustus 2012. Bekijk in PDF. Take Charge in de zorg folder. Enkel met het hart kan men goed zien. Het essentiele is ontzichtbaar voor de ogen Antoine de Saint-Exupery. 3761 DB Soest. Geregistreerd coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.
Opleidingen en trainingen.
Naast het werken op scholen verzorgt VF ook specifieke opleidingen en trainingen voor individuele professionals in het onderwijs. Als opleidingsinstituut is VF Onderwijs Consult geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs CRKBO. Ook zijn al onze opleidingen en trainingstrajecten aangemeld en gevalideerd door het lerarenregister: www.registerleraar.nl. Opleidingstraject Beeld en Didactisch Coachen. Men mag wel zeggen dat Beeldcoaching als methodiek tot de invloedrijkste instrumenten behoort in de. professionalisering van docenten en leidinggevenden in het onderwijs. In samenwerking met de Stichting Opleiders Collectief Beeldcoaching verzorgt VF diverse opleidingen Beeldcoaching. In alle beeldcoachopleidingen die vanuit VF worden aangeboden is Didactisch Coachen een integraal onderdeel. Nadere informatie: Brochure" Opleiding Beeld en Didactisch Coachen."
De enige erkende Opleiding tot Register Wandelcoach Wandelcoach.nl.
Onze post-hbo Opleiding tot Register Wandelcoach is bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland onderdeel CPION geregistreerd als officiële Registeropleiding. Wandelcoaches die de opleiding en het examen succesvol afronden, worden opgenomen in het Abituriëntenregister en hebben daardor een streepje voor bij cliënten en opdrachtgevers. NOBCO-waardering: 90 PE-uren. Ben je lid van de NOBCO? Dan ontvang je 90 PE-uren voor je ontwikkeling als coach als je de kennistoets en het praktijkexamen met succes doorloopt.
Ik zoek een opleiding waarmee ik erkend coach en mediator kan worden Springest.
Onderwerp: Ik zou graag 2 opleidingen willen volgen: officieel erkende goed aangeschreven opleiding tot coach officieel erkende goed aangeschreven opleiding tot mediator. Motivatie: Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt als marketeer en communicatieprofessional, sinds enkele jaren ben ik HBO docent communicatie.
Post-HBO coach opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Ben je erkend Post-HBO geregistreerd coach met een NOBCO Europees EMCC EQA practitioner diploma. Blankestijn Partners is al 10 jaar specialist in coach en trainer opleidingen met een gemiddelde cursisten beoordeling van 99, bij CEDEO onderzoek. Kom kennismaken op onze gratis workshop of vraag telefonisch advies! Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met ziel en zakelijkheid.: Intense vakopleiding tot coach.
Opleidingen.
Wie ben ik. Het KinderCoachKasteel is een professioneel kindercoach opleidingsinstituut en staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het KinderCoachKasteel biedt diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een volwaardig kindercoach. Naast een driejarige kindercoachberoepsopleiding Magie van Kindercoaching biedt het KinderCoachKasteel BV ook een opleidings speciaal voor het onderwijs Coachend voor de Klas. Lees hieronder meer over de opleidingen. De Magie van Kindercoaching. De Magie van Kindercoaching is een professionele beroepsopleiding voor iedereen die het vak kindercoaching wil leren kennen en/of zich verder wil bekwamen in dit jonge en groeiende vakgebied. De Magie van Kindercoaching, onderdeel van het KinderCoachKasteel, biedt je drie scholingsmogelijkheden om je te ontwikkelen tot professioneel kindercoach. Het eerste jaar is een basis-opleiding waarin praktijk en theorie hand in hand gaat. Na deze opleiding ben je startbekwaam als kindercoach, heb je de basis onder de knie en kun je een eigen praktijk beginnen.
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde: Toelatingsvoorwaarden Hogeschool Rotterdam.
Er zijn 3 mogelijkheden om Master Begeleidingskunde te worden.: Je volgt de volledige opleiding die is opgebouwd in drie fasen. Als toelatingsvoorwaarden gelden een afgeronde hbo of wo-opleiding en minstens vier jaar werkervaring op hbo-niveau minimaal 20 uur uitvoerend. Verder heb je in de afgelopen zes jaar een supervisiecyclus van tien zittingen gevolgd bij een supervisor die bij de LVSC Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching geregistreerd is. Bij het ontbreken van een afgeronde hbo of wo-opleiding bestaat de mogelijkheid tot een apart toelatingstraject om het vereiste hbo-niveau te toetsen.

Contacteer ons