Meer resultaten voor opleiding tot geregistreerd coach

opleiding tot geregistreerd coach
Erkend Coach Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
De post-hbo opleiding Erkend Coach hanteert de uitgangspunten van de Amsterdamse Zwerm en is geregistreerd bij StR, het onafhankelijke register voor professioneel begeleiders in Nederland. De opleiding bestaat uit vijf onderdelen.: Methodish Didactische Scholing MDS 1. In MDS 1 staat het basisrepertoire van de coach centraal. Het opleidingsproces loopt parallel met het begeleidingsproces in de praktijk, van contractering, middenevaluatie, tot afronding.
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Leergang Professioneel Coach. Unieke opleiding voor professionele coaches volgens officiële EMCC-richtlijnen 1 jaar. Psychologie en Coaching. Dag, Avond en Zaterdag. Wil je dit met iemand delen? Psychologie en Coaching. Dag, Avond en Zaterdag. Wil je dit met iemand delen? Wilt u zich ontwikkelen tot professioneel coach?
Opleiding Professioneel Coach.
Lees ervaringen over De Academie voor Innovatief Trainen's' training Opleiding tot Professioneel Coach op Springest. Hieronder vind je alle info over de volledige Coachopleiding die op vr 5 oktober 2018 van start gaat en waar je ook een erkend diploma mee kan behalen.
Post-hbo Supervisie en coaching CHE.
Afkomstig uit de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven of bijvoorbeeld de kerk. Uniek aan deze opleiding? Dat is de christelijke mens en maatschappijvisie die als een rode draad door het programma loopt. En het feit dat je na afloop direct geregistreerd kunt worden als supervisor en coach bij de beroepsvereniging LVSC. Werk en studie. 2 tot 4 jaar.
Erkend Coach! Teamcoach SchoolvoorCoaching.
Voor meer informatie over de aanmelding voor registratie van Erkend Coach, Erkend Teamcoach! en beroepsverenigingen bekijk je de website van StR. Geen enkele coachopleiding leidt automatisch tot een NOBCO-registratie. Daarvoor toon je eerst in een portfolio aan dat je voldoet aan de NOBCO-competenties en overige voorwaarden. Ook onder de alumni van SchoolvoorCoaching zijn coaches die zich na hun leergang bij de NOBCO hebben geregistreerd.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
26 juni 2022. Opleiding Loopbaan en Levenscoach. Opleiding Loopbaan en Levenscoach. 12 april 2012. 12 apr 2017. 23 nov 2022. Opleiding tot Coach Foundation. 26 mrt 2012. 26 mrt 2017. 5 jun 2022. Opleiding tot Coach Practitioner. 26 mrt 2012.
Opleiding tot Master Coach.
De Opleiding tot Master Coach is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs SPHBO Nederland. Ben je geïnteresseerd in een in company of maatwerk-traject rond de opleiding Master Coach voor meerdere mensen in jouw organisatie? We verkennen graag samen met jou de mogelijkheden.
Autismevriendelijke coach worden Autisme Academie.
Ondersteund met voorbeelden uit dagelijkse praktijk. De opleiding tot Autismevriendelijke Coach wordt gegeven door Marjon Kuipers of Britta Koopen. De co-trainers, zoals Leander Westerbeek van Eerten, asperger brengen op zeer verhelderende, boeiende maar ook eerlijke en soms confronterende wijze de dagelijkse praktijk wel heel dichtbij.
Coach organisatieadviseur RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Daarnaast kan men een opleiding volgen die, na succesvolle afsluiting, direct tot registratie op één van de niveaus leidt. Deelnemers die in zijn geheel het traject RINO Senior Certified Coach RINO-SCC volgen, dat vanaf januari 2012 is goedgekeurd door de ICF, kunnen direct als PCC geregistreerd worden.
Erkende opleiding Leefstijl Vitaliteitscoach Post-HBO MARK Academy.
Tijdens de opleiding Leefstijl Vitaliteitscoach GLI wordt er gefocust op 3 belangrijke rollen: ik als mens persoonlijke ontwikkeling, ik als coach opleiding tot leefstijl vitaliteitscoach en ik als ondernemer advisering omtrent opstarten en runnen van eigen inhouse praktijk. Centraal tijdens de gehele opleiding staat de integrale of holistische werkwijze.

Contacteer ons