Meer resultaten voor opleiding tot trainer coach

opleiding tot trainer coach
1 Trainersopleiding Opleiding Trainer op Post-HBO Niveau.
Daarin volg jij je persoonlijke ontwikkeling. Reflectie is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot professioneel trainer. Leren stilstaan en kijken naar je eigen handelen. Zo word jij je bewust van de je keuzemogelijkheden. Gedurende de opleiding voer je gesprekken met een coach van de TC Academy.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Wil je leren hoe je mensen kunt inspireren als coach of als trainer, ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen om mensen op een inspirerende innovatieve manier te trainen en te coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer of coach iets voor je is of ben je op zoek naar een korte opleiding om trainingen te geven binnen je huidige vakgebied?
Opleiding trainer Wintersport.nl. Opleiding trainer Wintersport.nl.
Gebruikersnaam of e-mailadres. Home Voorbereiding Skiles Skiles geven Opleiding trainer. Ben je een ervaren wedstrijd skiër/snowboarder of geef je al jaren ski/snowboardles? Zou je graag training willen geven aan toekomstige atleten? Dan moet je zeker starten aan de opleiding trainer-coach 3.
Opleiding tot Academisch Coach: jaar 1.
De opleiding leidt tot het diploma Academisch Coach. Dit diploma is geaccrediteerd door NOBCO/EMCC. De voorwaarden voor het verkrijgen van ons diploma zijn.: h et volgen van 90 % van de praktijkdagen., bij meer dagen gemist: akkoord van de trainer dat gemiste stof is gecompenseerd.,
Opleiding tot Trainer BGL partners.
De modulair opgezette Post-HBO Registeropleiding tot Trainer biedt een stevig instrumentarium, waarmee u op creatieve, inspirerende en efficiënte wijze het vak van trainer kunt uitoefenen. De opleiding omvat 5 modules die los te volgen zijn. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat. De totale opleiding omvat 18 lesdagen, aangevuld met persoonlijke begeleiding en een praktijkopdracht. Module Met hart en ziel: trainen vanuit persoonlijke kracht. Module Contact contract: succesvolle opdrachtverwerving. Module Kunstig verpakt: professioneel ontwerpen van trainingen. Module De magie van de groep: groepsdynamiek ontrafeld. Module In-zicht: de trainer als coach.
Opleiding Professional Trainer-Coach Post HBO Trainers Academie HRD Opleidingen.
Deze opleiding professional trainer coach is erkend door SPHBO en getoetst door de NOBTRA, NOBCO en Cedeo. De opleidingen starten in het eerste en in het derde kwartaal. De opleiding trainer coach duurt afhankelijk van het kwartaal 10 tot 12 maanden.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
KNHB.
Met goed opgeleide trainers en coaches is een professionele aanpak beter gewaarborgd. Er worden verschillende opleidingen aangeboden voor trainers en coaches van verschillende niveau's. Masterclass voor trainers De cirkel, het gebied van de waarheid. Met vier thema's' wordt uitgelegd hoe je cirkelgedrag van spitsen kunt perfectioneren. Een beetje opvoeder. Hoe kun jij als coach of trainer het beste uit jezelf halen én uit de kinderen met wie je elke week op het veld staat? Leer meer over onderwerpen als het neerzetten van een bepaald systeem, tactische vuistregels en de verschillende taken die een coach heeft. Basisopleiding Training geven. Leer hoe je bepaalde tactische en technische waardigheden van jouw team op een uitdagende manier kunt trainen en verbeteren. Hockeytrainer 2 HT2 Jongste Jeugd. Word klaargestoomd tot een goede, gekwalificeerde trainer/coach van 3, 6, en 8-tallen. Hockeytrainer 2 HT2 Elftal. De opleiding HT2 Elftal leidt beginnende trainers en coaches op tot gekwalificeerde trainers/coaches van elftallen.
HBO opleiding tot Certified OBM Trainer/coach.
Maar bovenal leer je in deze opleiding om de filosofie en werkwijze van OBM over te brengen in je rol als coach en/of trainer in dit vakgebied. Tijdens de opleiding ontwikkel je in feite al je eigen trainingsmateriaal, zoals een presentatie en een wervende flyer. Deze zijn na toetsing meteen geschikt voor uw activiteiten als Trainer/Coach! Met deze opleiding wordt je dus echt van leerling zelf de meester. Het stelt je in staat de OBM Practitioner opleiding te kunnen verzorgen en je collegas of opdrachtgever te laten werken met OBM. Hierdoor kan OBM breed in je cliëntorganisatie worden ingevoerd! De opleiding Certified OBM Trainer/Coach is een opleiding op HBO niveau en is bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders en consultants die werkzaam zijn in een functie waarin gedragsverandering in organisaties aan de orde is en tot het werkgebied behoort of gaat behoren.
Voetbaltrainer: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
als jeugdtrainer bij amateurverenigingen maar ook betaald als Hoofdtrainer Trainer van het 1e elftal en zelfs goed betaald als Coach in het betaald voetbal van hoofdklasse amateurs tot en met eredivisieniveau. Meer Voetbaltrainer vacatures. Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok Beoordeel zelf het beroep Voetbaltrainer hieronder. Salaris en arbeidsvoorwaarden. Beoordeel zelf het beroep Voetbaltrainer. Geef een score van 1 ster zeer slecht tot 5 sterren zeer goed door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond. Salaris en arbeidsvoorwaarden. Vraagje.zijn er misschien mensen die al bezig zijn met de opleiding bezig zijn voor trainer en die om het te leren soms op afroep een team willen trainen.

Contacteer ons