Resultaten voor opleiding tot trainer coach

opleiding tot trainer coach
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
Rosalie Heefer coach en eigenaar ZIEcoaching. De Alba opleiding tot coach practioner is dé start voor jou als coach om kennis te maken met alle coachtechnieken en modellen. De opleiding geeft je alle handvatten om te ontdekken wat voor een coach je bent.
Opleiding tot Trainer BGL partners.
De modulair opgezette Post-HBO Registeropleiding tot Trainer biedt een stevig instrumentarium, waarmee u op creatieve, inspirerende en efficiënte wijze het vak van trainer kunt uitoefenen. De opleiding omvat 5 modules die los te volgen zijn. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat. De totale opleiding omvat 18 lesdagen, aangevuld met persoonlijke begeleiding en een praktijkopdracht. Module Met hart en ziel: trainen vanuit persoonlijke kracht. Module Contact contract: succesvolle opdrachtverwerving. Module Kunstig verpakt: professioneel ontwerpen van trainingen. Module De magie van de groep: groepsdynamiek ontrafeld. Module In-zicht: de trainer als coach.
Opleiding Professional Trainer-Coach Post HBO Trainers Academie HRD Opleidingen.
Deze opleiding professional trainer coach is erkend door SPHBO en getoetst door de NOBTRA, NOBCO en Cedeo. De opleidingen starten in het eerste en in het derde kwartaal. De opleiding trainer coach duurt afhankelijk van het kwartaal 10 tot 12 maanden.
Trainer worden, Coach worden.
De Academie voor Innovatief Trainen organiseert in samenwerking met InspirationCompany trainersopleidingen en upgrades voor professionele trainers en coaches, opleidingen tot innovatie trainer. Verder een opleiding om coach te worden, een Jaaropleiding tot Innovatie-trainer, een opleiding tot trainer / facilitator Creatief Denken, een opleiding tot Trainingsacteur en een Combi-opleiding om trainer én coach te worden.
Opleidingen tot trainer of coach.
Opleiding tot trainer of coach. Achtdaagse Opleiding MBCT geaccrediteerd. Opleiding tot trainer of coach. Centrum voor Mindfulness Den Haag. SeeTrue ACT basisopleiding Groningen. Opleiding tot trainer of coach. MBCT-Opleidingsdagen Verdiepende module MBSR voor MBCT Trainers. Opleiding tot trainer of coach.
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Na de laatste contactdag houdt u toegang tot de online leeromgeving met alle inhoud van de leergang. U krijgt ondersteuning in uw werkpraktijk door de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met mededeelnemers en de trainer. Het leren gaat dus door na de bijeenkomsten. U ontvangt bij de leergang Coaching: opleiding tot coach een diploma. Resultaat leergang Coaching: opleiding tot coach.
Opleiding tot Academisch Coach: jaar 1.
De opleiding leidt tot het diploma Academisch Coach. Dit diploma is geaccrediteerd door NOBCO/EMCC. De voorwaarden voor het verkrijgen van ons diploma zijn.: h et volgen van 90 % van de praktijkdagen., bij meer dagen gemist: akkoord van de trainer dat gemiste stof is gecompenseerd.,
Opleiding Trainer coach met ziel en zakelijkheid Blankestijn Partners.
Diepgaande professionele en persoonlijke ontwikkeling als trainer en coach. Tijdens onze opleidingen tot Trainer en Coach met ziel en zakelijkheid komen de volgende onderwerpen aan de orde.: Opleidingstraject A: Vaardigheidstrainer en Coach persoonlijke ontwikkeling. Opleiding Trainen met ziel en zakelijkheid 2: Vaardigheidstrainer.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Na enige specialisaties waaronder AO kunde ben ik toch het ondernemers pad opgegaan en inmiddels 7 organisaties opgestart. In 2009 ben ik me gaan specialiseren in de mentale kant van menselijk gedrag door het volgen van de Creative Consciousness Coach opleiding en sinds 2010 de Transformatief Trainer opleiding.
KNVB Trainer/Coach.
De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze met twee en driedimensionale visualisaties aangeboden.

Contacteer ons