Meer resultaten voor opleiding tot trainer coach

opleiding tot trainer coach
Cursus Train de Trainer Overzicht Loonwijzer Cursussen.
De Academie voor Innovatief Trainen Open inschrijving 6.550 Niveau: hbo Max. deelnemers: 10 Totale lesduur: 20 dagen Beoordeling: 94, 7 ervaringen Combi-Opleiding tot Trainer/Coach Op 19 en 20 oktober 2017 gaat onze volgende Combi-opleiding tot Trainer / Coach weer van start. Er zijn in deze tijd mensen, die behoefte hebben aan een korte, krachtige professionele om hellip.; Start Brochure aanvragen. Train The Trainer. LiDRS In-company / Maatwerk Op aanvraag Niveau: hbo Max. deelnemers: 6 Totale lesduur: 2 dagen Beoordeling: 100, 3 ervaringen In de TTT-opleiding wordt ingegaan op alle facetten van het trainerschap. De cursist bereidt samen met de instructeurs een pallet aan eigen verhalen en werkvormen voor om te gebruiken tijdens de trainingen. Start Brochure aanvragen. Korte Opleiding Trainer / Coach.
Home Trainers Academie HRD Opleidingen.
Trainers Academie is CPION erkend als officiële post-HBO registeropleiding. Daarmee voldoen de opleidingen aan de eisen van stichting SP-HBO. De opleiding Professional Trainer is erkend door NOBTRA; afgestudeerden kunnen versneld tot de NOBTRA worden toegelaten. De opleiding Professional Coach voldoet aan de NOBCO eisen.
Opleiding Professional Trainer-Coach Post HBO Trainers Academie HRD Opleidingen.
Praktische informatie over de opleiding professional trainer-coach. Deze opleiding professional trainer coach is erkend door SPHBO en getoetst door de NOBTRA, NOBCO en Cedeo. De opleidingen starten in het eerste en in het derde kwartaal. De opleiding trainer coach duurt afhankelijk van het kwartaal 10 tot 12 maanden.
Coaching-opleiding in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programmas ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen. Deze korte, afgeronde HBO-programma's' zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding.; HBO Coaching met subsidie. HBO Conflictbemiddeling en Mediation. HBO HRM en Organisatiepsychologie. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding. Toon alle HBO-programma's.' In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw gewenste beroep met succes te kunnen uitoefenen. NOBCO Professioneel Coach. Toon alle Praktijkopleidingen. Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen. Rationele Effectiviteitstraining RET. Toon alle Trainingen. Pas de filters aan. Meest bekeken opleidingen. Post Bachelor Coaching en Begeleiding 9 maanden Post Bachelor Bekijk de opleiding.
Basis Mindfulness opleiding tot Mindfulness trainer 8 dagen 1195.,
Na de vervolg opleiding BMO 2 ben je in staat om zelfstandig de gehele MBSR Training te kunnen geven. Je ontvangt een uitgebreid werkboek, theorie en gedichten en de benodigde meditatie luister oefeningen als mp3 bij de Basis Mindfulness opleiding tot Mindfulness trainer.
Trainers Academie Dag van de Coach.
Maar écht coachen is een vak op zich, een vak dat een degelijke opleiding vraagt, zodat je jezelf een professional coach kunt noemen, compleet met officieel post-HBO diploma, erkend door Cpion, Nobco en Cedeo. Trainers Academie is al meer dan twintig jaar dé Nederlandse specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur.
Opleiding tot Cogmed Coach.
Na het voltooien van de opleiding bent u gecertificeerd Cogmed coach en heeft u direct toegang tot het Cogmed Coaching Center waarmee u als coach aan de slag kunt. Bij de opleiding is het volgende inbegrepen.: Cogmed handleiding en relevante deels Engelstalige literatuur.
KNVB Trainer/Coach.
Trainer-Coach Zaalvoetbal III. UEFA C Trainer Coach III Senioren. UEFA C Trainer-Coach III Jeugd. UEFA B Futsal. UEFA A Trainer-Coach I Senioren. UEFA A Youth Trainer-Coach I Jeugd. UEFA B Trainer-Coach II. UEFA Pro Coach Betaald Voetbal. Goalkeeper Coach UEFA A. Ontwikkelen van een speelwijze verdedigen. Of je het nu leuk vindt om de jongere voetballers plezier te laten maken, of om oudere en fanatiekere spelers tactische bagage mee te geven, er zijn veel teams die gebaat zijn bij een enthousiaste trainer/coach. Het is bovendien een goede mogelijkheid om betrokken te raken bij je team en bij je vereniging. Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Iedereen heeft zo zijn eigen mening over dit prachtige spelletje. Jij hebt de kans om jouw ideeën in de praktijk te brengen op het voetbalveld. Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bij brengen. Voor de echte fanatiekelingen bieden wij zelfs trainerscursussen aan, zodat jij je kunt ontpoppen tot tactisch meesterbrein.
Opleiding tot trainer Omgaanmetpesten.nl.
Mijn belangstelling voor het onderwerp was direct gewekt. Het leek me meteen ontzettend leuk om zelf ook als trainer en coach met dit onderwerp aan de slag te gaan. Binnen een aantal weken had ik mij aangemeld voor de opleiding tot Trainer Omgaan met Pesten.
Opleiding tot Trainer/coach IMOZ.
Door middel van groepstraining en persoonlijke coaching bekwaam jij je tot trainer/coach. Deze opleiding is een combinatie van de Expertopleiding, waarin de basis gelegd wordt, met als vervolg de opleiding trainer/coach waarbij de aandacht ligt bij de specifieke didactische toepassing, organisatie en implementatie.

Contacteer ons