Op zoek naar opleiding voor coach?

opleiding voor coach
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Wilt u de verschillende coachingstechnieken en instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe u anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor u! In deze complete en intensieve opleiding ontwikkelt u zich in 5 maanden tot professioneel coach.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach? Wil je jouw visie op coaching verder ontwikkelen? In deze opleiding tot coach schenken we aandacht aan je methodieken, vaardigheden en je grondhouding.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut Amersfoort.
Je leert effectieve communicatie vaardigheden en je krijgt een praktijkgerichte coaching training van onze ervaren docenten. Je wordt in deze opleiding getraind door onze professionele docenten die veel praktijkervaring hebben als life coach. Je leert mensen te coachen naar meer voldoening in alle levensgebieden, zowel in hun loopbaan als in hun relaties. In deze opleiding leer je cliënten via hun lichaam beter in contact te laten komen met hun emoties, gevoelens en verlangens. Dat is o.a. geschikt voor herstel uit burn-out, psychosomatische klachten en versterking van de vitaliteit.
Opleiding tot Coach basis en verdieping BGL partners.
Na afronding van uw opleiding tot Coach Practitioner kunt er ook voor kiezen om u het kwaliteitswaarmerk Erkend Coach aan te vragen bij de STR, een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders beheert voor derden.
610 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Opleiding tot Coach. Wil jij mensen tillen naar een hoger niveau? Haal jij energie uit de groei van een ander? Dan is een coach opleiding misschien wel wat voor jou. Wat doet een coach? Als coach help" je andere mensen zichzelf te helpen.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
Erkend Coach Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
De praktijkgerichte post-hbo opleiding Erkend Coach is ontwikkeld voor begeleiders van individuen en/of teams, zowel in de profit als non-profit sector. Ook zelfstandig gevestigde begeleiders zoals trainers, adviseurs, werkbegeleiders, stage-/studieloopbaanbegeleiders en managers die coachend leiding willen geven volgen deze opleiding.
Cursus coaching: leer mensen begeleiden NTI.
Met de cursus Coaching van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach en ben je in staat de meest uiteenlopende situaties te begeleiden. De coaching opleiding is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld trainers, docenten, leidinggevenden, personeelsadviseurs, supervisoren, werkbegeleiders en praktijkbegeleiders.
Post-HBO opleiding: Coach met ziel zakelijkheidBlankestijn Partners.
Je wilt je loopbaan als coach verder vormgeven, als interne of externe coach. Toelating vindt plaats op basis van een intakegesprek, waarin tevens je persoonlijke leerdoelen voor de opleiding worden besproken. HBO/WO werk en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring.;
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd. Leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd. Investeer in een stevige basis voor uw ontwikkeling als professioneel coach. Is professioneel coach worden uw doel? Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillende coachingstechnieken.

Contacteer ons