Resultaten voor opleiding voor coach

opleiding voor coach
Cursus Zelfstandig life coach LOI.
Het examen voor de cursus Zelfstandig life coach wordt afgenomen door de Examencommissie van de LOI. Na succesvolle afronding van dit examen heb je het LOI-diploma Zelfstandig life coach op zak. Het diploma Zelfstandig life coach is een goede opstap voor de HBO-bacheloropleiding Toegepaste Psychologie of een kort HBO-programma uit deze opleiding.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De Alba opleiding tot coach practioner is dé start voor jou als coach om kennis te maken met alle coachtechnieken en modellen. De opleiding geeft je alle handvatten om te ontdekken wat voor een coach je bent. Hierbij sta jijzelf als persoon centraal, jouw verhaal en hoe je dit meeneemt als coach.
Deeltijd Supervisie en coaching CHE.
Dat is de christelijke mens en maatschappijvisie die als een rode draad door het programma loopt. En het feit dat je na afloop direct geregistreerd kunt worden als supervisor en coach bij de beroepsvereniging LVSC. Werk en studie. 2 tot 4 jaar. Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100, Ede. Reken in het eerst jaar op zon 6 tot 8 uur per week. Je volgt tijdens de opleiding 22 cursusdagen van 7 uur. Daarnaast volg je leersupervisies, voer je praktijkopdrachten uit en doe je aan zelfstudie. Aan het einde van de cursus is het mogelijk je te laten registreren door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en andere Coachingsvormen LVSC.
Opleiding Spiritueel coach Gediplomeerd met accreditatie Instituut CAM.
Voor wie is deze opleiding bedoeld? Veel mensen zijn van mening dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar wát is er nu eigenlijk? Tijdens deze opleiding ga je hiernaar op zoek, wat daadwerkelijk bewezen is en wat er mogelijk zou kunnen zijn. De opleiding Spiritueel Coach geeft je ook inzicht in jouw eigen persoonlijkheid: wie je bent, wat je nodig hebt en wat jou motiveert.
Coachopleiding voor Verloskundigen module I.
In de brochure lees je meer over de inhoud van beide modules. Op deze opleiding zijn de bepalingen zoals genoemd in de studiegids voor de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach van toepassing. Ben je geïnteresseerd in de opleiding en wil je meer informatie?
Coach in het onderwijs ECNO.
De opleiding is gericht op een brede algemene basis als coach, waarin verschillende methoden worden aangereikt. Elke deelnemer krijgt de mogelijkheid om deze brede basis in te zetten voor de eigen doelgroep leerlingen PO en/of VO, studenten, collegas of anderen.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Dan is een opleiding coachen en begeleiden van Avans als volgende stap in uw professionele onderwijs carrière een ideaal startpunt. Als coach onderwijs kunt u een belangrijke spil in de onderwijsorganisatie vormen door als echte onderwijscoach voor directe collega's' en andere onderwijsprofessionals te fungeren.
Opleiding tot Cogmed Coach Pearson Academy.
Aan het einde van de opleiding bent u in staat zelfstandig een Cogmed Werkgeheugentraining te starten, begeleiden en evalueren. Na het voltooien van de opleiding bent u gecertificeerd Cogmed coach en heeft u direct toegang tot het Cogmed Coaching Center waarmee u als coach aan de slag kunt. Deze opleiding is bedoeld voor psychologen, orthopedagogen, logopedisten, ergotherapeuten, remedial teachers en intern begeleiders.
Korte Opleiding Trainer / Coach Intermediair.nl.
De Academie voor Innovatief Trainen / Korte Opleiding Trainer / Coach. Korte Opleiding Trainer / Coach. 89, 17 reviews. Korte Opleiding Trainer/Coach. Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstrajecten.
KNHB.
Leer meer over onderwerpen als het neerzetten van een bepaald systeem, tactische vuistregels en de verschillende taken die een coach heeft. Basisopleiding Training geven. Leer hoe je bepaalde tactische en technische waardigheden van jouw team op een uitdagende manier kunt trainen en verbeteren. Hockeytrainer 2 HT2 Jongste Jeugd. Word klaargestoomd tot een goede, gekwalificeerde trainer/coach van 3, 6, en 8-tallen. Hockeytrainer 2 HT2 Elftal. De opleiding HT2 Elftal leidt beginnende trainers en coaches op tot gekwalificeerde trainers/coaches van elftallen. Hockeytrainer 3 HT3. De erkende sportopleiding HT3 is een vervolg op de cursus HT2 Elftal en bedoeld voor trainers en coaches die actief zijn in de hogere klassen.

Contacteer ons