Resultaten voor Duitse

Duitse
Exporteren naar Duitsland Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Deze studie besteedt aandacht aan de ontwikkelingen en trends in de Duitse fietsbranche. Hoe ziet de actuele marktsituatie productie, verkoop en marktomzet, in en uitvoer er uit wat fietsen en e-bikes betreft? Welke trends zijn er in de Duitse fietsenbranche en wat zijn de verdere verwachtingen?
Dit zijn de gevolgen van het dieselverbod in Duitsland NOS.
De hoogste bestuursrechter gaf Duitse steden namelijk groen licht voor een verbod op bepaalde dieselauto's. Voor de duidelijkheid: het betekent niet automatisch dat alle Duitse stadskernen straks zo'n' verbod hebben. De rechter oordeelde alleen dat de wet het toelaat. Dat steden straten mogen, of zelfs moeten afsluiten voor vervuilende voertuigen.
Mag je binnenkort Duitse steden niet meer binnen met je dieselwagen? Rechter laat verbod toe Buitenland Nieuws HLN.
Ik" denk dat het vandaag een grote dag is voor propere lucht in Duitsland" De regering moet volgens hem nu snel een duidelijke regeling uitwerken en de frauduleuze" auto-industrie moet vuile dieselwagens met een functionerende zuivering uitrusten, vindt hij. Duitse regering wil massale verboden vermijden.
Duitse trein toch niet vernoemd naar Anne Frank AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Het plan van de Duitse spoorwegen om treinen naar historische persoonlijkheden te vernoemen is van de baan. Deutsche Bahn DB erkent tegen de krant Bild dat er een kwetsende inschattingsfout is gemaakt om onder andere de naam van Anne Frank op een nieuwe hogesnelheidstrein te zetten.
Duitse Ambassade Brussel Startpagina.
Gedelegeerd bestuurder van het Verbond van Belgische Ondernemingen VBO/FEB Pieter Timmermans is eregast van de Deutsche Wirtschaftskreis. Op 23 januari 2017 was Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van het VBO/FEB Verbond van Belgische Ondernemingen / Fédération des Entreprises de Belgique eregast bij de Duitse economische kring.
Afdeling Duits Welkom bij de afdeling Duitse taal en literatuur!
Welkom bij de afdeling Duitse taal en literatuur! Zinsnede van de Duitse filosoof Immanuel Kant: Sapere" aude! Habe den Mut, dich deines eigenen Verstandes zu bedienen" 1783. Dies ist die offizielle Homepage des Instituts für deutsche Sprache und Literatur der Universität Gent Belgien.
Soorten kakkerlakken De Duitse kakkerlak Anticimex.
Welke schade brengen Duitse kakkerlakken met zich mee? Duitse kakkerlakken eten van onze voedselvoorraden en bevuilen die daardoor met hun uitwerpselen, kadavers, vervellingshuiden Dit kan oorzaak zijn van voedselvergiftiging overdracht van bacteriën of van allergische reactie aanwezigheid van insectendelen. Ze brengen u ook imagoschade toe.
TENTOONSTELLING DUITSE GLASNEGATIEVEN Raversyde.
Tijdens de twee laatste jaren van de Eerste Wereldoorlog was het Belgisch cultureel erfgoed het onderwerp van een uitzonderlijk project. Een groep van ongeveer dertig Duitse kunsthistorici, fotografen en architecten doorkruisten het hele land om de belangrijkste monumenten op Belgische bodem te fotograferen.
Laatste Oost-Duitse leider wil zijn westers geheim dossier inkijken Wereld Knack.be.
Hoe kan ik zelf correct verhalen over die tijd als de westerse dossiers over mij gesloten blijven, vroeg de ex-premier zich af. Modrow leidde lang de Socialistische Eenheidspartij van Oost-Duitsland SED en werd in november 1989 premier van de DDR.
Paniek! Duitse steden mogen diesels verbannen updated Autoblog.nl.
Vanmiddag heeft de hoogste rechtbank van Duitsland een beroep van verschillende Duitse staten verworpen om het weren van oude, vervuilende dieselautos tegen te houden. Daarmee stelt de rechter de Duitse milieuorganisatie DUH in het gelijk, waardoor ze de macht krijgen om steden tot de nodige maatregelen te dwingen.

Contacteer ons