Resultaten voor coach opleiding hbo

coach opleiding hbo
HBO Sportcoaching.
Wilt u de stap zetten van een normale sportcoach naar een professional die verder gaat dan alleen sportcoaching, dan is de opleiding HBO Sportcoaching een bijzonder interessante keuze. Meer berichten in de rubriek: coachopleiding. coaching for leadership. Pagina vervallen Deze pagina is vervallen. Excuses voor het ongemak. Ga naar de startpagina van coachopleiding.info of naar. De Post-bachelor opleiding Coaching leidt op tot professional coach Medewerkers werken effectiever als zij zich kunnen ontwikkelen.
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf!
Word intercultureel coach en leer alles over interculturele communicatie en hulpverlening. Werkt u graag met kinderen? Dan is de opleiding Kindercoach uw keuze! Maak kennis met kruidengeneeskunde en de vele heilzame toepassingsmogelijkheden. Medische basiskennis CPION. CPION / PLATO-erkende opleiding Medische basiskennis hbo.
Opleiding Loopbaancoach Annet Brinkhuis.
De registeropleiding tot loopbaancoach en coach voor persoonlijke ontwikkeling, is een door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland, erkende en getoetste post HBO opleiding. De opleiding is bedoeld voor mensen met minimaal vijf jaar werkervaring en een HBO werk en denkniveau.
Online Personal Training Frank den Blanken PT.
Dat is waar Frank mij bij hielp. Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig. Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang. In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Mens Physique atleet. Zonder twijfelen begon hij mij direct met helpen. 5 maanden later deed ik mee aan mijn eerste Mens Physique wedstrijd. Voor dit proces ben ik van een vetpercentage van 143%, naar 45%, gegaan! De gehele weg, inclusief de wedstrijddagen, was Frank altijd aanwezig en/of bereikbaar om mij te helpen. Frank brengt veel kennis met zich mee die hij jaar in en jaar uit blijft ontwikkelen. Hij zit nooit stil op het gebied van kennis. Hij bekijkt altijd aandachtig de nieuwste trainingsmethodes of trainingsprotocollen en test deze uit om zo te blijven verbeteren als een trainer en coach.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Welkom bij Trainers Academie. Je trainersopleiding of coachopleiding volg je bij Trainers Academie, de eerste, de beste. De eerste, want al meer dan 25 jaar dé specialist in opleidingen tot Professional Trainer, Professional Coach, Professional Trainer/Coach en HRD Adviseur. Trainers Academie is de bakermat van de train-de-trainer opleidingen, volgens velen uit het vak. Al onze eenjarige post-HBO opleidingen zijn gecertificeerd: als je een opleiding van Trainers Academie met goed gevolg afsluit, komt je in bezit van een Post-HBO diploma.
Personal trainer opleidingen. Diverse pakketten beschikbaar. Kijk snel.
Kettlebell Pro opleiding. Power Yoga opleiding 1. Functional Training opleiding. Sport Voeding opleiding. Power Yoga opleiding 2. Personal Trainer Business opleiding. Obesitas begeleiding opleiding. Personal Trainer Basis. Personal Trainer Basis Plus. Personal Trainer Pro. Personal Trainer Gold. Personal Trainer Platinum.
NCMW Post HBO opleiding tot Oplossingsgericht Coach.
Post HBO opleiding tot Oplossingsgericht Coach. Graag introduceren wij onze nieuwe opleiding tot Oplossingsgericht Coach. Deze opleiding is bestemd voor: Teamcoaches/Teamleiders, Werkbegeleiders, Professionals werkzaam in het sociaal domein die een coachende functie ambiëren, Sociale professionals die een eigen praktijk als coach willen opzetten, Sociale professionals die hun kennis en vaardigheden in oplossingsgericht werken willen verdiepen en het oplossingsgericht coachen willen leren, Interne en /of externe netwerkprofessionals die als groep de opleiding in-company volgen, maar ook: Professionals die naast het vaste opleidingsprogramma de opleiding op maat willen ontvangen door eigen themas in te brengen.
Post-HBO Opleiding Ervaringsdeskundig Eetstoorniscoach/therapeut vrij van eetstoornis.
Ik houd je dan op de hoogte van wanneer de opleiding zal plaatsvinden in 2020. Hier vind je ook een aantal voorbereidingsvragen die relevant zijn om te kunnen deelnemen aan de opleiding. De opleiding ervaringsdekundig eetstoornis coach wordt gegeven door Charlie Paludanus.
Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding doet u dan ook praktijkervaring op met coaching door zelfstandig twee coachtrajecten te begeleiden. Door intensieve persoonlijke begeleiding in kleine intervisiegroepen leert u reflecteren op uw eigen handelen als coach en uw eigen stijl te ontwikkelen. U sluit de opleiding af met een reflectieverslag, portfolio en een videoassessment, dat bestaat uit een compilatie van uw coachingsgesprekken. Zo toont u aan dat u op professioneel niveau kunt coachen. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de opleiding Individuele coaching.: Kennismaking, het installeren en contracten met een coachee en opdrachtgever. Leren en leerstijlen. Interactie en communicatie. Diversiteit van coachees.
Training Advies Heutink-ICT.nl.
Weinig tijd wel behoefte aan kennis. Brengt de ICT-identiteit van jouw school in kaart. Optimaal ICT inzetten op school. Alles over de nieuwe privacy-wetgeving. Altijd een ICT-expert ter beschikking. Ons volledige aanbod. Bekijk ons volledige trainingsaanbod. Opleidingen en cursussen. Opleiding ICT-coach Post HBO.

Contacteer ons