Meer resultaten voor coaching

coaching
Coaching.
Goed getimed kiest de coach voor de inzet van face-to-face coaching van een paar uur, een opdracht via de persoonlijke MijnSN-omgeving of bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching. Deze vorm van integrated coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief.
Executive coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches met ervaring die zich verder willen professionaliseren in de volle breedte van het coaching vak. Een programma waarbij deelnemers alle stijlen ontwikkelen én worden uitgedaagd om hun eigen coaching profiel verder te ontwikkelen.
Informatie over Coaching GORTcoaching.
De coaches van GORTcoaching passen coaching aspecten toe van technieken en methodieken zoals Motiverende Gespreksvoering, RET Rationele Effectiviteits Training, Mindfulness, NLP Neuro Linguistisch Programmeren, Oplossingsgericht Coachen en MMS coaching Motivating Management Service. Kies altijd een coach waarvan u het idee hebt dat zijn/haar werkwijze, doelgroep en specialisme het beste bij u past.
Master's' specialisation in Language and Communication Coaching Radboud University.
Youll also get some practical, hands-on training and coaching experience in the form of peer teaching and an internship at a language institute. Find out more about why you should study the Masters specialisation in Language and Communication Coaching at Radboud University.
Individuele coaching Acerta Consult.
Het vertrouwen tussen coach en coachee is een essentiële voorwaarde om een coachingstraject succesvol af te sluiten. In het kader van individuele coaching is het bijzonder belangrijk te werken volgens een strikte deontologie. We onderschrijven dan ook de principes van de Internationale Coaching Federatie ICF.
Coaching ondernemen UNIZO.
Home Coaching ondernemen. 0800 20 750. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken.
Coaching 5d.
Coaching met verplicht succes is een doelgerichte procedure waarbij een medewerker die onvoldoende presteert intensief word begeleid richting door de werkgever gestelde doelen. De procedure start met het helder benoemen van het disfunctioneren, de procedure en doelen van het traject.
Coaching Berenschot.nl.
Als u medewerkers wilt helpen om het beste uit zichzelf te halen, door hen op een toegesneden en praktijkgerichte manier te laten ondersteunen, is coaching de aangewezen methode. Coaching helpt uw medewerkers om zich op een effectieve manier verder te ontwikkelen.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Coaching bij Het Moment Het Moment.
Ze begeleidt mensen bij gedragverandering en stemt de vorm en de inhoud van het coachprogramma op elkaar af. Zij coacht vanuit HNW het nieuwe werken oftewel coachen bij Het Moment is tijd en plaatsonafhankelijk. Embedded coaching is onderdeel van het programma.

Contacteer ons