Resultaten voor hbo opleiding tot coach

hbo opleiding tot coach
1 Coachingsopleiding op Post-HBO Niveau.
De TC Academy mag je een erkend post-hbo diploma overhandigen, afgegeven door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland. Het CPION is de vertegenwoordiger van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs: SPHBO. De erkende Post HBO opleiding tot coach volgen bij TC Academy?
Van Kempen Impuls coaching opleiding training.
De Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach N.O.T.E. is in een nieuw jasje gestoken. Minder tijdsinvestering en minder kosten. Zij heeft echter nog steeds het niveau van een post-HBO opleiding. Zij biedt persoonlijke begeleiders een unieke kans zich professioneel te bekwamen in het coachen met het enneagram als begeleidings-instrument. De hernieuwde en verkorte jaaropleiding van in totaal 10 dagdelen genereert op intensieve wijze kennis en ervaring uit de belangrijkste stromingen in enneagramland en leert je op verantwoorde wijze het afnemen van een type-interview. Deze vernieuwde training is vooral gericht op individuele training en begeleiding van een kleine groep van 6 deelnemers. De begeleiding is in handen van Renske van Berkel. Het enneagram voldoet als existentieel coachingsinstrument ruimschoots aan de behoeften van zowel coach als cliënt.
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn Intermediair.nl.
TC Academy / Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn. Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jou? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Opleidingen en Trainingen voor Mental Coach Nationale Beroepengids.
Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Burn-out Open inschrijving Niveau: Max. deelnemers: 15 Totale lesduur: 6 dagen. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze zo snel mogelijk weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt hen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen. Je leert werkdrukonderzoek uitvoeren en organisaties adviseren over preventie en remediëring van stress en burn-out. Leren coachen en adviseren bij stress en burn-out Si. Meer informatie Brochure aanvragen. Mental coachCoach / Coaching Thuisstudie Niveau: HBO Max.
Beste coachopleiding van Nederland! Coachopleiding GORTcoaching.
Deze opleiding tot coach is geschikt voor.: Deze driedaagse coachopleiding is geschikt voor iedereen met HBO werk en denkniveau en zich in de brede zin wil bezighouden met persoonlijke ontwikkeling. Mensen omschrijven deze coachopleiding vaak als life changing, omdat u via het aanleren van coachvaardigheden vooral met uzelf als instrument aan de slag gaat.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
In een markt waar het begrip coaching soms aan inflatie onderhevig lijkt te zijn, willen we ons met Het Coach Bureau onderscheiden als een instituut dat hoogwaardige opleidingen biedt. We zijn bijvoorbeeld de enige aanbieder waar je ook een opleiding tot registerwandelcoach kunt volgen, geregistreerd en geaccrediteerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland en afgerond met een volwaardig Post HBO-diploma.
Praktijkgerichte HBO scholing Pedagogisch beleidsmedewerker/coach Kiki.
In deze praktijkgerichte scholing op HBO niveau leer jij volgens het principe van ervarend leren. Dat betekent dat je tijdens deze opleiding alles leert over coaching in de praktijk met als belangrijkste leerdoelen het geven van ontwikkelingsgerichte feedback en het spiegelen van gedrag. Ook leer je om pedagogisch medewerkers te coachen tijdens hun werk Praktijk-In-Zicht, door middel van beeldopnames Beeld-In-zicht en tijdens coachingsgesprekken Zelf-In-Zicht. Daarnaast leer je concreet beschrijven op welke wijze je inhoud kunt geven aan het werken aan de vier pedagogische basisdoelen en het pedagogisch beleidsplan van een organisatie. Deze opleiding geeft je als pedagogisch beleidsmedewerker/coach de mogelijkheid om op HBO-niveau te excelleren in je vak. De opleiding is op basis van de leerdoelen vanuit de cao Kinderopvang speciaal ontwikkeld op het gebied van coaching. Dit garandeert dat je, je hiermee kwalificeert voor de functie van pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Deze opleiding leidt tot een schriftelijk bewijs van het behalen van de leerdoelen.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau.
Coaching Opleiding? Coachingsopleidingen als thuisstudie NHA.
Van Schuldhulpverlening en Dating coach tot erkend Psychosociaal Counselor: breid je vaardigheden uit met de psychologie en coachingsopleidingen van NHA. Van Life Coach to Budgetcoach: leer beter luisteren, gesprekken voeren en coachen. Zet je kennis over coaching in en help mensen, bijvoorbeeld als kindercoach of als personal trainer. Een coachingsopleiding is een investering in jezelf en in anderen. SNRO HBO Psychosociaal Counselor OPC Bewaren Bewaard Studie bekijken.
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
We geven uitsluitend erkende beroepsopleidingen tot counsellor, coach, trainer, supervisor. We gaan voor praktijktrainingen, kwaliteit, inhoud, professionaliteit, specialisatie, expertise. 2000 studenten per jaar en meer dan 20 specialisaties in counselling en coaching zijn we daarin de grootste, voordeligste en. Naar de website. CommCoach coaching, counselling, training. Communicatie" en Contact in het hier en nu" Els Pet van CommCoach is trainer te Rotterdam voor de beroepsopleidingen van de Academie voor Counselling en Coaching. CommCoach begeleidt ook via internet/Skypeals Teleclass-trainer Stresscounselling/coaching; intervisiegroepen; supervisie en coaching/counselling professionals; cursussen/workshops coaching en counsellingstools. Naar de website. De RINO onderscheidt zich op het gebied van coaching door haar oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Sinds meer dan 10 jaar organiseert de RINO, naast nascholing en opleiding voor professionals in de GGZ ook een breed scala aan nascholings en opleidingsactiviteiten voor coaches, consultants en organisatieadviseurs.

Contacteer ons