Op zoek naar hbo opleiding tot coach?

hbo opleiding tot coach
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Dan is de deze opleiding. Door mijn werkgever ben ik gevraagd of ik de post HBO opleiding wilde volgen bij het opleidingsinstituut Inzicht. Ik kwam de eerste dag binnen in de veronderstelling reeds goed te kunnen coachen, een weet ik inmiddels veel gemaakte fout. Ik was teveel bezig om vanuit mijn vooroordelen en ervaring mensen aan te sturen, maar ging zonder uitzonderingen klakkeloos aan de coachee voorbij. Waarom deed ik dat en wie was ik nou werkelijk dat. Deel 1: De basis van de coach: coach worden. In de eerste vier opleidingsblokken gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag met.: de essentie van coaching.; de grondhouding van de coach.; het ontwikkelen van de eigen coachstijl en reflectie hierop.; communicatie en gesprekstechnieken, feedback geven en ontvangen.; luistervaardigheden en de kunst van het vragen stellen, de vraag achter de vraag herkennen.; basisvaardigheden voor zowel de intake als het voeren van een coachgesprek.; verschillende werkmethoden in coaching, van NLP tot voice dialogue.;
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Hogeschool NCOI biedt verschillende opleidingen voor mensen die interesse hebben in een HBO-opleiding coaching. Bent u al werkzaam in het vakgebied dan kan bijvoorbeeld de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding of HBO Conflictbemiddeling en Mediation u helpen uw coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Maar ook voor de beginnende coach op HBO-niveau hebben wij interessante opleidingen zoals HBO Coaching of Post Bachelor Loopbaancoach in ons aanbod.
1 in Coaching Opleiding op Post-HBO Niveau.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
5 jun 2022. Opleiding tot Coach Practitioner. 26 mrt 2012. 26 mrt 2017. 5 jun 2022. 26 sep 2013. 26 sep 2018. Coachen met ziel en zakelijkheid. 26 sep 2013. 26 sep 2018. Post Hbo Leergang Excellent Coachen. 26 sep 2013.
Annet Brinkhuis Opleidingen.
Als één van de weinige opleidingsinstituten in Nederland start de Post HBO Register Opleiding tot coach voor loopbaan en persoonlijke ontwikkeling met een individueel coachtraject en wordt afgesloten met een toetsing en een diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland.
Opleiding tot coach.
opleiding coaching gitp. opleiding coaching groepen. opleiding gecertificeerd coach ik leer anders. opleiding geregistreerd coach. coach opleiding gelderland. coaching opleiding gecertificeerd. coaching opleiding gelderland. opleiding tot coach groningen. opleiding coach hbo. opleiding coach hoogsensitiviteit. opleiding coach hasselt. opleiding coach han.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau.
30 coaching opleidingen en coachingstrajecten Millian.nl.
Volwassenencoach IntroductieDe opleiding tot Volwassenencoach is een van de coachopleidingen van BGL die zich richt op coachen van mensen in verschillende levensfasen met bijbehorende ontwikkelvraagstukken.Tijdens de opleiding tot Volwassenencoach ontwikkelt u competenties die nodig zijn om cliënten professioneel te ondersteunen bij het aanpakken van problemen en klachten van psychosociale en psychosomatische aard, bij het uitwerken van levensvraagstukken en in het kader van prestatieverbetering.Omdat problemen en vraagstukken niet los gezien kunnen worden van het systeem het gezin, de groep etc. HBO Part-time Open inschrijving Meer dan 4550. Young Professional Coach Young Professionals geven organisaties energie, een frisse blik én flexibiliteit.
Coaching op de Werkvloer ISBW.
Post HBO Opleidingen 4 De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Post HBO Coaching en Begeleiding. 3 maanden Post HBO Opleidingen. Post HBO Psychologie en Coaching. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Post HBO Coaching en Verandering. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Als coach richt je je op het probleemoplossend begeleiden, motiveren en beïnvloeden van mensen. Met een opleiding coaching van ISBW zet je al deze vaardigheden op scherp met behulp van de meest relevante methoden en technieken.
BCoach Post HBO coachopleiding met toekomst tot geregistreerd coach.
Het is een post HBO opleiding waarin je heel veel theorie krijgt en dan ook meteen leert en ervaart hoe je dit in praktijk brengt. Na een jaar ben je Post-HBO CPION gecertificeerd coach en heb je als startende coach een rugzak vol aan kennis en vaardigheden. Al bij het intake gesprek was het duidelijk dat BCoach staat voor verbinden. Het gesprek was geheel vrijblijvend, maar wel met oprechte interesse en zeer ruim de tijd om ook daadwerkelijk tot een conclusie te kunnen komen.

Contacteer ons