Op zoek naar hbo opleiding trainer coach?

hbo opleiding trainer coach
Opleiding tot Trainer BGL partners.
Download de opleidingsbrochure voor uitgebreidere informatie. Bekijk of deze opleiding geschikt voor u is. De Post-HBO Registeropleiding tot Trainer is bestemd voor mensen die op professionele wijze trainingen en/of opleidingen willen geven. Om ervoor te zorgen dat het geleerde geïntegreerd kan worden binnen uw unieke persoonlijke ontwikkeling, is bereidheid tot zelfonderzoek onontbeerlijk. Als deelnemer beschikt u over een HBO diploma of academisch denk en/of werkniveau.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Wil je je coachingsvaardigheden verdiepen middels het ORSC-model over relatiesystemen? Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau.
Coaching en Begeleiding Post-hbo opleidingen Inholland Academy.
Wij bieden jou post-hbo opleidingen en cursussen in verschillende vormen van coaching en begeleiding. Bekijk hieronder het aanbod. Post-hbo opleidingen Coaching en Begeleiding. Schoolcoach kernopleiding, post-hbo. Kindercoach in het onderwijs, post-hbo. Erkend Coach, post-hbo. Training en coaching basiscursus, hbo. Supervisor verkorte opleiding, post-hbo.
Opleiding Professioneel Trainer.
Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. De studiebelasting van deze opleiding is in totaal ong. 75 uur incl. alle opleidingsdagen en het voorbereiden van de eindexamenworkshop aan het einde van de opleiding. Het is mogelijk voor de deelnemers van deze opleiding om een aantal dagdelen praktijkstage te lopen op de werkvloer. De Academie regelt deze stages met trainingsbureau Inspiration Company. Ook is het mogelijk om dit jaar persoonlijk gecoacht te worden. Je krijgt dan een professionele coach waarmee je elke 6 weken een gesprek voert.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
B: Opleiding tot vaardigheidstrainer, coach persoonlijke ontwikkeling, systemisch teamtrainer en teamcoach. In deze opleidingen tot trainer en coach leer je hoe je deelnemers en coachees uitdaagt om uit hun comfortzone te komen, hoe je ze praktische handvatten geeft voor effectief nieuw gedrag en hoe je ze liefdevol confronteert bij hun groei en ontwikkeling.
Trainersopleiding.
Hendrien Maat Beschermd diploma. Na de trainersopleiding Van deskundige naar trainer heb je alle vaardigheden die je als trainer nodig hebt. Je kunt nog een stap verder gaan en je laten certificeren. Dan ontvang je een beschermd diploma van de Stichting Post HBO.
Opleiding Post HBO Coaching en Verandering ISBW.
Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het zeer gewaardeerde diploma Post HBO Coaching en Verandering van Hogeschool ISBW. ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Coaching en Verandering duurt 6 maanden.
Opleiding HBO Trainer LOI.
In de opleiding HBO Trainer ontwikkel je de vaardigheden om inspirerende en effectieve trainingen te geven aan ICT-professionals. Van het ontwerpen van een goede training tot de daadwerkelijke uitvoering en het coachen van de deelnemers, alle aspecten komen aan bod.
Supervisie en coaching CHE.
Je denkt na over jouw profiel en visie op supervisie of coaching. Dat doe je samen met andere supervisors en coaches-in-spé. Afkomstig uit de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven of bijvoorbeeld de kerk. Uniek aan deze opleiding? Dat is de christelijke mens en maatschappijvisie die als een rode draad door het programma loopt. En het feit dat je na afloop direct geregistreerd kunt worden als supervisor en coach bij de beroepsvereniging LVSC.
Opleidingen Train de Trainer NationaleBeroepengids.nl.
Is de Post HBO opleiding tot professioneel trainer iets voor jouJe wilt trainer worden? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel trainer. We bieden je de mogelijkheid om in twintig dagen een Post HBO diploma te behalen.

Contacteer ons