Resultaten voor hbo opleiding trainer coach

hbo opleiding trainer coach
Opleiding Professioneel Trainer.
Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. De studiebelasting van deze opleiding is in totaal ong. 75 uur incl. alle opleidingsdagen en het voorbereiden van de eindexamenworkshop aan het einde van de opleiding. Het is mogelijk voor de deelnemers van deze opleiding om een aantal dagdelen praktijkstage te lopen op de werkvloer. De Academie regelt deze stages met trainingsbureau Inspiration Company. Ook is het mogelijk om dit jaar persoonlijk gecoacht te worden. Je krijgt dan een professionele coach waarmee je elke 6 weken een gesprek voert.
Beroep: Trainer / coach bekijkjetoekomstnu.
Met de niveau 4-opleding Sport en bewegingscoördinator kun je doostromen naar de hbo-opleiding Sportkunde. Als beginnend Trainer / coach verdien je tussen de 1450 en 1670 euro bruto per maand bij een volledige werkweek situatie januari 2018. Locaties voor de opleiding coördinator sportinstructie, training en coaching.
Opleidingen Train de Trainer NationaleBeroepengids.nl.
Is de Post HBO opleiding tot professioneel trainer iets voor jouJe wilt trainer worden? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel trainer. We bieden je de mogelijkheid om in twintig dagen een Post HBO diploma te behalen.
Post HBO trainer Opleidingen.
Tijdens de opleiding heb je recht op een gesprek met een coach van de TC Academy. Ook hier is jouw ontwikkeling het onderwerp van gesprek. Tijdens de opleiding maken we een aantal keer video-opnamen van trainingen en presentaties. Deze opnamen worden voorzien van feedback. Je sluit de opleiding af met het geven van een training voor een externe opdrachtgever. Zo doe je meteen ervaring op in de praktijk. Examen en diploma. Examen en diploma. Examen en diploma. De TC Academy sluit haar opleidingen af met een examen. Dit examen bestaat uit een eindopdracht en een eindevaluatiegesprek. De deelnemers verzorgen als eindopdracht een training voor een externe opdrachtgever die ze zelf hebben mogen werven. Tijdens het eindevaluatiegesprek verdedigen de deelnemers hun logboek en tonen ze hun ontwikkeling tijdens de opleiding aan. De TC Academy mag je een erkend post-hbo diploma overhandigen, afgegeven door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland. Het CPION is de vertegenwoordiger van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs: SPHBO. De erkende Post HBO opleiding tot trainer volgen bij TC Academy?
Home Trainers Academie HRD Opleidingen.
Telefoon: 088 008 22 88. Adres: Huize de Bannink, Banninkslaan 4, 7427 Deventer. 2017 Trainers Academie. Trainer, Coach, HRD Adviseur? Opleiding Professional Trainer Post HBO. Opleiding Professional Coach Post HBO. Opleiding Professional Trainer-Coach Post HBO. Opleiding HRD Adviseur Post HBO.
Post HBO Train de Trainer NCOI Opleidingen en Trainingen.
Na afloop hiervan bent u opgeleid tot professioneel trainer en ontvangt u het gewaardeerde diploma Post HBO Train de Trainer. De opleiding Post HBO Train de Trainer is erkend door de NOBTRA, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. De NOBTRA richt zich specifiek op beroepstrainers die werkzaam zijn op het gebied van persoons en groepsgerichte trainingen.
Trainer/coach sport Opleidingen en cursussen Faculteit der Gedrags en Bewegingswetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Waarom kies je voor een opleiding bij de VU? Facultair Studenten Overleg. Vereniging in Beweging. Studiebegeleiding en advies. De impact van borstkankerbehandeling op het bewegingsapparaat. Hoe ontstaat bewegingsziekte? Oorzaken van verschillen in geluk. Hoe filteren we visuele informatie? Het ontstaan van lopen bij kinderen. Hoe beïnvloedt omgeving sociale cognitie? Onderwijs en de zin van het leven. Overtraining bij sport: te voorkomen? Vertrouwen en samenwerking vanuit biologisch en cultureel perspectief. Als ik later groot ben. Ouderen en valrisico. Huwelijk en welzijn. TopSport en neurocognitieve vaardigheden. Geschiedenis van dyslexie. Motorische ontwikkeling prestatie. Genes, behavior and health. Attention and performance. Trust, leadership and cooperation. Cognition, affect, behavior, and intervention in mental disorder. Mapping the brain. Child Study Group. Social and emotional development. Challenges to childrearing relationships. The transition to parenthood. Caregiving of children with special needs. Emotional security, abuse and mental health. Education for the good life in a diverse society. Aanbod voor alumni. Kies je coach.
Erkende opleiding Leefstijl Vitaliteitscoach Post-HBO MARK Academy.
Leerkracht, docent BO/VO, coach, trainer. Loopbaan, job of reïntegratiecoach, adviseur Duurzame Inzetbaarheid. en gewoon mensen-mensen. MARK Academy voor Leefstijl hanteert de volgende toelatingscriteria voor de Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach.: Deelnemer beschikt over HBO werk en denkniveau. Deelnemer heeft een sterke affiniteit met gezondheid, vitaliteit, balans en persoonlijke ontwikkeling. Deelnemer heeft minimaal 4 jaar werkervaring.; De erkende Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach GLI bestaat uit 9 modules en beslaat in totaal 19 opleidingsdagen waarvan 1 met een avondprogramma direct aansluitend op de eerste lesdag van module 2. Daarnaast krijg je een persoonlijke mentor toegewezen die jou in je ontwikkeling begeleidt gedurende de opleiding.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau.
HBO opleiding tot Certified OBM Trainer/coach.
Maar bovenal leer je in deze opleiding om de filosofie en werkwijze van OBM over te brengen in je rol als coach en/of trainer in dit vakgebied. Tijdens de opleiding ontwikkel je in feite al je eigen trainingsmateriaal, zoals een presentatie en een wervende flyer. Deze zijn na toetsing meteen geschikt voor uw activiteiten als Trainer/Coach! Met deze opleiding wordt je dus echt van leerling zelf de meester. Het stelt je in staat de OBM Practitioner opleiding te kunnen verzorgen en je collegas of opdrachtgever te laten werken met OBM. Hierdoor kan OBM breed in je cliëntorganisatie worden ingevoerd! De opleiding Certified OBM Trainer/Coach is een opleiding op HBO niveau en is bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders en consultants die werkzaam zijn in een functie waarin gedragsverandering in organisaties aan de orde is en tot het werkgebied behoort of gaat behoren.

Contacteer ons