Meer resultaten voor hbo opleiding trainer coach

hbo opleiding trainer coach
ICM Trainersopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. 10 leslocaties in heel Nederland. U kunt opleidingsbehoeften achterhalen en een afwisselend en leerzaam trainingsprogramma ontwikkelen. U kunt nieuwe en eigentijdse werkvormen effectief inzetten. U kent de geheimen van de groepsdynamica. U weet uw cursisten te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. U bent in staat te improviseren in onverwachte situaties. U kunt omgaan met weerstand. U kunt zich positioneren en verkopen als trainer. U bent u bewust van uw persoonlijke kracht en weet deze op succesvolle wijze in te zetten. De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Zeker weten of dit bij u past? Doe een persoonlijke intake. Module 1 PersoonlijkeTrainerskwaliteiten. Uw kracht als trainer. Succesfactoren van een trainer. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Afbakening vakgebied, rol en positie van trainer, opleider en coach.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Wil je leren hoe je mensen kunt inspireren als coach of als trainer, ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen om mensen op een inspirerende innovatieve manier te trainen en te coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer of coach iets voor je is of ben je op zoek naar een korte opleiding om trainingen te geven binnen je huidige vakgebied?
Cursus Train de Trainer Overzicht Loonwijzer Cursussen.
In het voorjaar van 2017 doen wij dat op: wo 22 en do 23 februari vol di 30 en wo 31 mei Opzet van de Korte Trainer / Coach opleiding Wil je hellip.; Start Brochure aanvragen. Train de trainer: presentatiecoach. Valkenburg Trainingen Open inschrijving 3.695 Niveau: hbo Max.
TC University: Word trainer, coach of NLP Master Zorgen.nl.
TC University is een onderscheidend en praktijkgerichte opleidingsuniversity die jou opleidt tot een vakbekwaam en professioneel trainer en coach. De studieprogrammas zijn erkende Post HBO-opleidingen en voor elk programma gaan wij uit van maximaal 8 12 deelnemers. Bekijk hier het volledige aanbod en agenda. Post HBO Professioneel Trainer. Erkend Post HBO diploma SPHBO. De opleiding is bedoeld voor mensen die het trainersvak beroepsmatig willen uitoefenen.
1 Trainersopleiding Opleiding Trainer op Post-HBO Niveau.
Daarin volg jij je persoonlijke ontwikkeling. Reflectie is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot professioneel trainer. Leren stilstaan en kijken naar je eigen handelen. Zo word jij je bewust van de je keuzemogelijkheden. Gedurende de opleiding voer je gesprekken met een coach van de TC Academy. Ook hier is jouw ontwikkeling het onderwerp van gesprek. Tijdens de opleiding maken we regelmatig video-opnamen van trainingen en presentaties. Deze opnamen voorzien we van feedback. Je sluit de opleiding af met het geven van een training bij een opdrachtgever. Zo doe je meteen ervaring op in de praktijk. Om je kennis t verbreden, bieden we je tijdens de opleiding een specialisatie van drie dagen aan. Je kunt kiezen uit NLP Communicatie en Werken met Teams. Naast deze specialisaties kunnen je je voor twee workshops aanmelden. Onderwerpen kunnen wisselen per opleiding. De TC Academy sluit haar opleidingen af met een examen. Dit examen bestaat uit een eindopdracht en een eindevaluatiegesprek. De deelnemers verzorgen als eindopdracht een training voor een externe opdrachtgever. De organisaties waarmee we samenwerken bevinden zich in de branches IT, Telecom, vastgoed en onderwijs. Tijdens het eindevaluatiegesprek verdedig jij je logboek. Post HBO diploma.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Maak de test of vraag advies. Wanneer je twijfelt of deze opleiding past bij jouw ervaring als coach of trainer, maak dan onze test met onderstaande link of vraag advies via info@BPopleidingen, tel. Welke opleiding past bij jouw ambitie als coach e/o trainer?
Trainers Academie Dag van de Coach.
Maar écht coachen is een vak op zich, een vak dat een degelijke opleiding vraagt, zodat je jezelf een professional coach kunt noemen, compleet met officieel post-HBO diploma, erkend door Cpion, Nobco en Cedeo. Trainers Academie is al meer dan twintig jaar dé Nederlandse specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur.
Untitled Page.
De opleiding is niet gevonden. Ga naar de pagina opleidingen voor het complete overzicht. Contact Helpdesk Over ons. Vacatures Aanmelden Inloggen Wachtwoord vergeten? Informatie Aanmelden Inloggen Werving Selectie. Voor" een nieuwe uitdaging in het onderwijs." 2017 Meesterbaan Powered by Estyle.
Trainersopleiding.
Je bent herkenbaar als serieuze trainer. Na afronding van de opleiding Van deskundige naar trainer heb je alle vaardigheden die een trainer nodig heeft. Je kunt nog een stap verder gaan en het examen doen. Dan ontvang je een beschermd diploma van de Stichting Post HBO.
TC University: Word trainer, coach of NLP Master Assistentensite.nl.
TC University is een onderscheidend en praktijkgerichte opleidingsuniversity die jou opleidt tot een vakbekwaam en professioneel trainer en coach. De studieprogrammas zijn erkende Post HBO-opleidingen en voor elk programma gaan wij uit van maximaal 8 12 deelnemers. Bekijk hier het volledige aanbod en agenda. Post HBO Professioneel Trainer. Erkend Post HBO diploma SPHBO. De opleiding is bedoeld voor mensen die het trainersvak beroepsmatig willen uitoefenen.

Contacteer ons