Resultaten voor opleiding coach hbo

opleiding coach hbo
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn Intermediair.nl.
TC Academy / Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn. Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jou? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Jobcoach Opleiding: erkend en geregistreerd op hbo-niveau Elan Training.
De opleiding is vormgegeven op hbo-niveau en vereist een hbo werk en denkniveau. Voor de toelating wordt je vooropleiding, een relevant werkveld en je motivatie beoordeeld. MBO-4, HAVO of hoger of niveau-assessment. Relevante werkplek, waarin je tenminste drie cliënten begeleidt in een jobcoachtraject naar werk of praktijkstage.
Coachen in het Onderwijs post-hbo-onderwijs.
Dit gebeurt door voortdurende zelfreflectie op het eigen professioneel handelen. Een leidinggevende, coördinator of aangewezen coach moet daarom beschikken over voldoende vaardigheden. De cursus Coachen in het Onderwijs biedt u als coach in het onderwijs de kans uzelf verder te professionaliseren.
Opleidingen overzicht Viaa.
Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. Inloggen bij Viaa. Speciaal voor studenten en docenten. Post hbo opleidingen. Cursussen en trainingen. Coaching en begeleiding. Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken.
Opleiding Opleiding Coach Coach Practitioner. Practitioner.
College: Reflecteren op het professioneel functioneren. Hoogleraar Psychologie K.U. College: Cognitief gedragsgerichte coaching en counseling. Trainer en docent. Expert op het gebied van groepsdynamica. het model Integrale Procesbegeleiding van Groepen. Ron van Deth. Psycholoog en publicist. College: Coaching, counseling en psychotherapie: achtergronden en ontwikkelingen / In Master Coach: Methodisch Coachen. Directeur Centre for Generative Leadership. College: Generatief Leiderschap. Coach, trainer, docent. College: Zijnsgericht coachen. PHBO Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs. De opleiding Coach Practitioner is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs SPHBO Nederland.
Coach HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
strongSkills en opleiding Mimimaal een afgeronde HBO direct op zoek naar ambitieuze Finance starters met minimaal een afgeronde HBO Heb jij net je HBO /WO diploma op zak in de richting van Finance? 19 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO HBO Financiele Starter. Skills and training Completed HBO / WO-Training For a number of international players in Amsterdam, we are looking for HBO Do you have a completed HBO / WO education in financial direction or. 15 dagen geleden geplaatst 32 36 uur HBO Chauffeur Coach.
post-hbo opleidingstraject tot loopbaanadviseur/coach Ans van Holst.
Het levenspanorama van de coach: Persoon-Beroep.; Creatief werken met tekening en tekst: de betekenis van verhalen, metaforen, polariteiten, kleurensymboliek en levensthemas.; De vaardigheden en grondhouding van de loopbaancoach.; Uiterlijke en innerlijke biografische lijn. De relatie Biografie Kernkwadrant.; Waarden en zingevende factoren: keuzecriteria.; Competenties en ontwikkelthemas.; Ontwerpen van een passend loopbaantraject. De kracht van de verbeelding. Onderzoek naar toekomstscenarios, dromen en wensen.; Arbeidsmarketingstrategieën, doelgericht netwerken.; Concretisering en actieplan. Ondernemerschap en evaluatie. Unique selling points, eigen producten, doelgroepen en markten.; Evaluatie van de opleiding, professioneel actieplan.
Kort HBO Coaching en Counseling sociale domein Capabelhogeschool.nl.
Gaat je interesse alleen uit naar het vakgebied coaching? Kijk dan bij Kort HBO Coach. Gaat je interesse alleen uit naar het vakgebied counselen? Kijk dan bij Kort HBO Counselor. Beroepsdiploma of getuigschrift. Al 20 jaar Hogeschool. Specialist in zorg, welzijn en sociaal. OCW erkende HBO opleidingen. Locatie en startdatum. De inhoud van het korte HBO programma Coaching en Counselen in het domein Arbeid komt overeen met de inhoud van onderdelen van de door de NVAO geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding Toegepaste Psychologie Croho 34507. De inhoud van het korte HBO programma Coaching en Counselen is opgedeeld in 1 leerproject van een trimester. In de opleiding verwerf je kennis en vaardigheden over de volgende onderwerpen.:
Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
U sluit de opleiding af met een reflectieverslag, portfolio en een videoassessment, dat bestaat uit een compilatie van uw coachingsgesprekken. Zo toont u aan dat u op professioneel niveau kunt coachen. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de opleiding Individuele coaching.:
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Kindercoach is dé opleiding voor jou als jij het geweldig vindt om het zelfvertrouwen van kinderen en tieners te zien groeien, om jonge mensen te zien die voor hun talenten en passies durven te gaan, om kinderen vol levenslust te zien leven. Bij de opleiding Kindercoach leer je hoe jij als coach dit verschil kunt maken voor kinderen.

Contacteer ons