Resultaten voor coach opleiding den haag

coach opleiding den haag
Plusmaatje zoekt jou! Den Haag Doet.
Als je student bent, kun je waarschijnlijk studiepunten van je opleiding krijgen voor je werk als vrijwillige coach. Je krijg in ieder geval aan het eind van de training van ons een certificaat als beloning voor je inzet. Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan als plusmaatje? Wij gaan graag met je in gesprek! Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen maken we een afspraak om kennis te maken. Aantal uur per week. Advies en ondersteuning, Individuele hulpverlening, Maatje en buddy, Onderwijs/Educatie, Zorg en hulpverlening. WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, MAVO, VMBO, LBO, Basisonderwijs, Ongeschoold. Aanpakken/doen, Communiceren en coachen, Ondernemen, Samenwerken. Wat krijg je er voor terug. Coaching is een goede vaardigheid voor het leven en staat sterk op het C.V. Bovendien is het erg dankbaar werk en geeft het een goed gevoel om een jongere een extra steuntje in de rug te geven. Daarnaast bieden de trainingen een mogelijkheid om nieuwe coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Straat en huisnummer. Binckhorstlaan 36 M2.45. Postcode en plaats. 2516 BE Den Haag.
Praktijk Inside Out Faalangst, weerbaarheid en NLP.
Praktijk Inside Out Zalmforelvijver 13, 2492 MR Den Haag. BEL ME TERUG. Indien u informatie wilt over faalangst, sociale vaardigheden, NLP of andere diensten of zich in wilt schrijven voor één van onze trainingen of cursussen kunt u dit via het onderstaande contactformulier kenbaar maken.
Opleiding vertrouwenspersoon CAOP.
VP3: 5 november, 19 november, 3 december, 17 december. De opleiding zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur en vinden plaats in Den Haag op loopafstand van het Centraal Station. Aanmelden VP2: 23 september, 7 oktober, 28 oktober, 18 november 2019.
Coach Opleiding vacatures in Den Haag augustus 2020 Indeed.nl.
Een goede begeleiding van een persoonlijke coach vormt onderdeel van het opleidingstraject. 6 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor TMI Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij TMI. Rijswijk 2 plaatsen. Relevante afgeronde MBO 3 opleiding.
Triggerpointcoach Officieel erkend triggerpoint en fascia opleider. Opleiding Triggerpointcoach.
Opleiding Triggerpoint Therapie Integraal Myofasciaal Therapeut Triggerpoint therapie module 1 Triggerpoint therapie module 2 Triggerpoint therapie module 3 Aanvullende technieken Licentieprogramma Complexe buikproblematiek 2019 Anatomie in vivo ventraal Casustiek en certificering MTrP Specialisatie hoofdpijn Triggerpoint taping. Opleiding Fascia Release Fascia Release module 1 Fascia Release module 2 Fascia Release module 3 Specialisatie Diafragma Specialisatie Cupping Casustiek en certificering FR.
ZET JOUW CARRIÈRE IN BEWEGING! Start2Move.
Opleiding functioneel trainingsspecialist is een perfecte aanvulling en inspiratie voor Fitness A/B en bootcamptrainers. Leer nog beter kijken naar je klant en kan je de workout aanpassen op hun mogelijkheden. En zo het beste in ze boven halen! Bianca Zwinkels, Utrecht. Lees meer reviews. Review Sport en Voeding. Cursus Sport en Voeding geeft een goede praktische basis hoe voeding ingezet kan worden bij sport. Aan de hand van diverse voorbeelden wordt ingegaan op de verschillende doelstellingen die mensen kunnen hebben. Het belangrijkste is dat het van de algemene basis tot aan een topsporter aan bod komt. Maris Kout, Den Haag.
Coaching op de Werkvloer ISBW.
Toon alle varianten. Den Haag 10. Toon alle opties. 7 dagen 1. 12 dagen 1. 3 maanden 2. 6 maanden 4. 12 maanden 2. Toon alle opties. Tot 1 maand 3. 1 3 maanden 2. 4 6 maanden 4. 10 12 maanden 2. Toon alle opties. Praktijkopleidingen HBO Niveau 4 Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt u complete programmas met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programmas een uitstekende start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen. Leergang Professioneel Coach.
Life Coach Cursussen Trainingen ROC.nl.
In de cursus Life coach leert u wat u zowel inhoudelijk, als procesmatig nodig heeft om zelfstandig en succesvol aan de slag te gaan. U krijgt theorie en praktijkopdrachten aangereikt die ingaan op psyche en persoonlijkheden van uw clint, ook wel coachee genoemd. Vervolgens leert u hoe u optimaal gesprekken met hen voert. Ook komen beroepsethiek en de aspecten van het opzetten van een eigen praktijk aan bod, alsmede leert u hoe potentile clinten optimaal bereiken via traditionele en nieuwe media. Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot coach om anderen te ondersteunen bij belangrijke levensvraagstukken. Het is een cursus die interessant is voor mensen die graag hun empathie willen gebruiken om andere mensen te helpen. Het is een cursus die relevant is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen deze sector. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Health Stress en Slaapmanagement. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Afstandsonderwijs / thuisstudie. arnhem, breda, den hoorn, eindhoven, groningen, hoorn, nijmegen, rotterdam, utrecht, zwolle.
Haptonoom / Coach Post-HBO opleiding bij Synergos.
De instroomeis voor deze opleiding is een HBO denkniveau, een afgerond basisjaar bij Synergos elders is bespreekbaar en een positief advies op basis van de instroomdag. De eerste twee jaren van de Vakopleiding zijn voor alle richtingen hetzelfde. Als je deze met goed gevolg afrondt, behaal je daarmee een diploma Basis Begeleider Haptonomie. Na dit tweede jaar kun je jezelf in het derde jaar specialiseren tot haptotherapeut-haptonoom/coach of groepstrainer. 0 reacties op Haptonoom / Coach. Plaats een reactie Annuleren. E-mail Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. 3818 HH Amersfoort. Synergos Den Haag.
NLP Opleidingen in Drenthe, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Apeldoorn Haarlem.
Tijdens de opleiding wordt u niet alleen begeleid door de NLP trainers, maar ook door gecertificeerde NLP Master Coaches. Zelfs na de opleiding is er de mogelijkheid tot begeleiding om ervoor te zorgen dat er een optimale integratie en toepassing is van alles wat in de opleiding is geleerd. Deelnemer: Toen" ik behoefte had aan extra begeleiding, kon ik gratis gebruik maken van een professionele coach die verbonden was aan de opleiding.

Contacteer ons