Resultaten voor coach trainer opleiding

coach trainer opleiding
Trainer/coach opleidingen KNKV.nl.
Opleidingen donderdag, juni 21, 2018 1220.: Korfbal Technisch kader Trainer/coach opleidingen. 10 KT4 cursisten ontvangen trainersdiploma maandag, juni 18, 2018 1208.: Korfbal brengt wetenschap en praktijk in perfecte harmonie vrijdag, juni 15, 2018 1347.: Arbtirale opleidingen Technisch kader Trainer/coach opleidingen.
MBO opleiding Coördinator sportinstructie, training en coaching niveau 4 Da Vinci College.
Een aantal keuze programma's' wordt ook afgesloten met het behalen van een erkend branche diploma, waarmee je tijdens je opleiding al aan het werk kunt. Naast keuzedelen hebben we ook een ruim minor aanbod. Je kunt kiezen uit verschillende minors. Met dit aanbod zijn we uniek in Nederland. Door de hoeveelheid keuzemogelijkheden kan iedere student een opleidingstraject op maat samen stellen. NKBV Sportklim instructeur. NL-Actief Fitvak A Spinning. NL-Actief Fitvak B. NRZ Lesgever Zwem ABC. IRF-NRB Raftinstructeur WW2. VDWS Windsurf Instructeur. KNVB trainer pupillen junioren.
De opleiding Koninklijke Wandel Bond Nederland.
Edward Maitimo heeft een eigen praktijk als trainer en coach waarin hij mensen onder andere begeleidt in het omgaan met stress. De kosten van deelname aan de tweedaagse opleiding en gebruikerslicentie voor het eerste jaar bedragen 200 excl. Lees hier precies wat er inbegrepen is in deze kosten.
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
Meer informatie vindt u in de cursusbrochure, die u op aanvraag kan worden toegezonden door het secretariaat van de opleiding, mevrouw Rixt Groothedde, algemeenassistent@umcutrecht.nl. Voor inlichtingen over de inhoud, doelstelling en opzet van de opleiding kunt u contact opnemen met en van de docenten: Drs.
ErkendeTrainersopleiding, Post-HBO Blankestijn Partners.
Coachen met ziel en zakelijkheid. Trainer en Coach. Van manager naar teamcoach. Bouwen aan een zelfsturend team. Teamcoaching zelfsturend team. Methodiektrainingen voor coaches en trainers. Workshops van Silvia. Gratis workshop Stermodel. Gratis workshop Trainen met Impact. Overdracht en tegenoverdracht. Impact als trainer. Driegesprek in coaching. Teamcoaching voor managers. Coachen met ziel en zakelijkheid. Wat ons bezielt. Onze visie: de weg van je hart.
Opleiding tot Cogmed Coach Pearson Academy.
Aan het einde van de opleiding bent u in staat zelfstandig een Cogmed Werkgeheugentraining te starten, begeleiden en evalueren. Na het voltooien van de opleiding bent u gecertificeerd Cogmed coach en heeft u direct toegang tot het Cogmed Coaching Center waarmee u als coach aan de slag kunt.
Trainingsinstituut voor Trainers en Coaches.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je te ontwikkelen tot een vakbekwame en zelfbewuste trainer of coach met een erkend post-hbo diploma op zak. Wat zeggen anderen over ons? Wat zeggen anderen over ons? De" trainers zijn deskundig en betrokken." Na een aantal jaren binnen het MBO onderwijs te hebben gewerkt als docent werd het tijd voor diepgang. Ik heb daarom besloten deze opleiding te gaan doen, ik heb hier ontzettend veel geleerd, vooral als het gaat om mijn persoonlijke ontwikkeling. Didactiek, leren leren, werkvormen omgaan met lastige groepen waren onderwerpen die erg goed en uitgebreid aan bod kwamen, maar die vaardigheden had ik al in me.
NLP Trainers opleiding Laat anderen de kracht van NLP ontdekken.
Tevens is het van belang te weten welke groepsprocessen spelen en hoe je hier als trainer op inspeelt. Als NLP trainer dien je bovendien boven de theorie te staan die op alle lagen in jezelf verankerd moet zitten. De trainer-competenties, de groepsprocessen en de NLP-stof vormen dus de hoofdmoot van de opleiding.
Trainer/Coach KNBSB.
De opleiding TC2 leidt u op tot beginnend coach in het honkbal en softbal. Meer informatie Trainer/Coach Level 2. Trainer/Coach Level 3. De opleiding TC3 leidt u op tot zelfstandig hoofdcoach honkbal en softbal wedstrijdsport. Meer informatie Trainer/Coach Level 3.
Heartmath Benelux Opleiding tot HeartMath Coach.
Leadership from the Heart. Inner Balance Trainer. emWave Pro Plus. HeartMath voor kinderen. Muziek, games en overige. U bevindt zich hier: Home Training Opleiding Professioneel Opleiding tot HeartMath Coach. Opleiding tot HeartMath Coach. Deze gelicenseerde opleiding tot HeartMath Coach is een praktijkgerichte opleiding die coaches leert hoe ze het HeartMath Veerkracht Programma kunnen toepassen met individuele cliënten in een 11: setting.

Contacteer ons