Op zoek naar opleiding tot coach in de zorg?

opleiding tot coach in de zorg
Praktijkopleider / Praktijkbegeleider in Gezondheidszorg Welzijn Breederode Hogeschool.
De doelstelling van de opleiding praktijkopleider/praktijkbegeleider in gezondheidszorg en welzijn komt tot uiting in de kerncompetenties, zoals opgesteld door SBB Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Het SBB draagt de wettelijke verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.
Post Hbo Leergang Excellent Coachen NOBCO/EMCC.
Erkende Practitioner opleiding tot NOBCO gecertificeerde coach. De Post-Hbo Leergang Excellent Coachen is ontwikkeld voor hen die vanuit een christelijk kader opgeleid willen worden tot NOBCO gecertificeerde coach op practitionerniveau. Naast ruime aandacht voor kennis en vaardigheden van het vak coachen wordt er ook veel zorg besteed aan de beroepshouding en de geestelijke vorming van de deelnemer in relatie tot de coachprofessie.
Overzicht opleidingen Gezondheid en Welzijn Windesheim.
Bacheloropleiding vierjarige hbo-opleiding. Associate degree tweejarige opleiding op niveau 5. Master in ontwikkeling. Student aan het woord. Haar hart en passie voor de ouderenzorg was voor Carla de belangrijkste reden om zich aan te melden voor de deeltijdopleiding hbo-verpleegkunde: ik" wil een verschil kunnen maken voor de ouderen die onze ouders kunnen zijn en mensen begeleiden in het verbeteren van die zorg.
Opleiding: Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn Springest.
group Incompany training. Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn. Deze opleiding is helaas verwijderd door Holland Opleidingen Groep BV. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. In samenwerking met een gerenommeerd door het Ministerie van Veiligheid Justitie ERKEND recherchebureau In ons huidige digitale tijdperk. Thuisstudie 68890, check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore: star 71, Laudius heeft een gemiddelde beoordeling van 71, uit 15 ervaringen. Hoe inspireert, motiveert en coacht u uw medewerkers op de werkvloer? Bereikt u al uw medewerkers? Hoe zorgt u dat. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Neem contact met ons op voor de tarieven voor maatwerktrajecten. group Maximaal 6 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 6 1 dag HBO Opleiderscore: star 88, MEC Training Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 346 ervaringen. Een nieuwe start als life coach Droom jij ook van een succesvolle carrière als life coach?
Start nieuwe opleiding Coach Wmo en Zorg PHH Academie.
De zelfstudie zal 6 tot 10 uur per week in beslag nemen. Er zijn jaarlijks diverse startmomenten. Voor meer informatie over de opleiding kun je mailen naar info@phh-academie.nl. Om direct in te schrijven: gebruik ons contactformulier! By nico 2014-02-22T0439250000: februari 22nd, 2014 Uncategorized Reacties uitgeschakeld voor Start nieuwe opleiding Coach Wmo en Zorg.
Jaaropleiding: Coachen van medewerkers in de hulp en zorgverlening en het onderwijs.: Rapunzel.
een modulaire opleiding Coaching. Rapunzel vormt de jaaropleiding Coaching van medewerkers in de hulp en de zorgverlening en het onderwijs om tot een modulaire opleiding Coaching. Deze nieuwe opleiding zal bestaan uit een basismodule Coaching" en uit vrij te kiezen aanvullende modules ter verdieping van de basismodule. Binnenkort meer info op onze website. Volgende workshops geven hier al een voorsmaakje van.: De kracht van coaching in de zorg. Deze jaaropleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van collegas in de zorgverlening of in het onderwijs meer wil integreren in zijn/haar manier van werken: als coach, mentor, zorgcordinator, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker, pedagogisch begeleider.
Opleiding tot Trainer BGL partners.
erkenning NOBTRA, NVO2, CPION/Post-HBO. In het kort. De modulair opgezette Post-HBO Registeropleiding tot Trainer biedt een stevig instrumentarium, waarmee u op creatieve, inspirerende en efficiënte wijze het vak van trainer kunt uitoefenen. De opleiding omvat 5 modules die los te volgen zijn. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat. De totale opleiding omvat 18 lesdagen, aangevuld met persoonlijke begeleiding en een praktijkopdracht. Module Met hart en ziel: trainen vanuit persoonlijke kracht. Module Contact contract: succesvolle opdrachtverwerving. Module Kunstig verpakt: professioneel ontwerpen van trainingen. Module De magie van de groep: groepsdynamiek ontrafeld. Module In-zicht: de trainer als coach.
Ann Taveirne.
Daarom heeft zij trainingen gevolgd in Motiverende gespreksvoering, in Coachen en Counselen en deed zij de Training in Mindfulness. Zij heeft modules van de HBO opleiding Toegepaste Psychologie gedaan. De Post HBO opleiding Psychosociale zorg door oncologieverpleegkundigen van Rino heeft ze recent afgerond. Momenteel is zij bezig met de Opleiding tot Professioneel Coach/Counselor van de Academie voor Coaching en Counseling.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
Aanmelden voor de opleiding kan nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden en tot uiterlijk vier weken voor de startdatum van de opleiding. Op 13 september 2018 van 17.30-19.30 uur organiseert de opleiding Begeleidingskunde een open les start 17.30 uur en informatieavond. U bent van harte welkom. Locatie: Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven, Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen. Zorg en Welzijn.
Coachen van individuele studenten Leergang Opleiden in de zorg I LEARN! Academy, Vrije Universiteit Amsterdam.
Overzicht opleidingen en cursussen. Opleiding en professionalisering. BKO en SKO voor UvA-docenten. BKO en SKO voor VU-docenten. Sport, zorg en veiligheid. Academy, Vrije Universiteit Amsterdam. Leergang Opleiden in de zorg I. Terug naar Leergang Opleiden in de zorg I. Module Coachen in de praktijk.

Contacteer ons