Op zoek naar opleiding tot coach in de zorg?

opleiding tot coach in de zorg
Training en coaching Zorg van de Zaak Netwerk.
Een voorbeeld: Een administratief medewerker van 41 bij een groothandel heeft al jaren dezelfde werkinhoud en werkwijze. Haar collega met een betere opleiding doet de meer uitdagende klussen. Ze heeft dit wel eens aangekaart bij het hoofd van de afdeling, maar die zegt niets voor haar te kunnen doen. Ze vraagt zich af of ze dit werk nog tot haar pensioen wil blijven doen. Van uitval naar inzetbaarheid. De werknemer ervaart een gebrek aan perspectief. Ze heeft ook niet het gevoel dat ze met haar leidinggevende tot een creatieve oplossing kan komen. Haar plezier in het werk neemt af, waardoor het risico op verzuim toeneemt. Om die risicos van verzuim te beheersen is het belangrijk om werknemers te blijven inspireren en de dialoog te voeren. Ook over nieuwe stappen in iemands loopbaan. Het helpt als een leidinggevende actief meedenkt. Zo wordt uitval voorkomen en blijven mensen inzetbaar. Training en coaching om inzetbaarheid te verbeteren. Zorg van de Zaak biedt verschillende trainingen, workshops en opleidingen voor leidinggevenden, werknemers en HR-professionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Zorg, Welzijn en Publieke Dienstverlening. Management Bedrijfsvoering ICT en HRM. In het kort. Help anderen professioneel verder in hun werk. Als aankomend leidinggevende in de non-profitsector treed je regelmatig op als coach voor jouw medewerkers. Voor die rol heb je specifieke kennis nodig over hoe je coaching aanpakt. Ook goede gespreksvaardigheden zijn belangrijk. Wil jij jouw expertise als coach vergroten? Of ben je nog geen coach, maar heb je wel die ambitie? Professioneel coachen is een praktijkgerichte post-hbo opleiding.
Opleiding: Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn Springest.
Train-de-trainer verminderen fysieke belasting in de Zorg en Welzijn voor MBO-docenten. Train-de-trainer verminderen fysieke belasting in de Zorg en Welzijn voor MBO-docenten Leer in deze praktische training hoe u op een leuke. In-company / Maatwerk group Maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 10 2 dagen HBO star 8 1 ervaring Opleiderscore: star 88, Confriends heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 116 ervaringen. verified_user Niet Goed Geld Terug garantie. In deze complete en intensieve opleiding ontwikkelt u zich in 5 maanden tot professioneel coach.
Coach Gezondheidszorg Welzijn/trainer vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als manager stuur je het personeel aan en bewaak je de zorgprocessen Afgeronde HBO of universitaire opleiding gezondheidszorg en/of welzijn De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het coachen, ondersteunen en adviseren. 23 dagen geleden geplaatst 24 36 uur HBO HBO Verpleegkundige. vacature zorg welzijn vvt coaching kwaliteit Arnhem Als HBO Verpleegkundige draag je zorg voor het adviseren, ondersteunen, coachen adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. 4 dagen geleden geplaatst 2 36 uur HBO Senior Trainer Ambulant hulpverlener. Berkel en Rodenrijs. Wat je gaat doen Het realiseren en coördineren van training aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar met een psychiatrische stoornis. In deze f strongregio Haaglanden op zoek naar een Senior Trainer. 36 dagen geleden geplaatst 24 uur HBO Coördinerend Verpleegkundige regio Utrecht. Als Coördinerend Verpleegkundige ben je coördinator van het woo teamcoach die doelgericht en resultaatgericht kan werken en hierbij het welzijn Je bent coach en eerste aanspreekpunt voor je collega's' op de afdeling en.
Opleidingspartner voor de zorg Q-Academy OpleidingTraining, Coaching.
Dit doen we met training opleiding, leiderschapsontwikkeling, gaming en coaching. Onze trainers zijn consultants van Q-Consult Zorg. Dit resulteert in een praktijkgericht aanbod dat direct aansluit op de laatste ontwikkelingen in de zorg. Bel ons: 088-1020 950. Recent toegevoegd aan onze opleidingen. Continu verbeteren in de zorg. Training 1 oktober 2018. Workshop Medische Terminologie. Workshop 1 november 2018. Kostprijzen in de integrale geboortezorg. Training 15 november 2018. Hogere medewerkerstevredenheid met situationeel leiderschap. Analyse en training Incompany. Het nieuwe kwaliteitsdenken voor de huisartsenzorg. Training 1 november 2018. Zorglogistiek in de eerstelijn. Training 12 februari 2019. 993%, klanttevredenheidsscore voor Q-Academy in Cedeo-onderzoek. vr 20-07-2018 993%, klanttevredenheidsscore voor Q-Academy in Cedeo-onderzoek Met trots kunnen wij vermelden dat Q-Academy in het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo een 993%, score. Serious gaming in opkomst: De positieve effecten zijn enorm. do 12-07-2018 Een game spelen en leren tegelijk. Serious gaming wordt steeds vaker ingezet als tool om te informeren en te onderwijzen. Van een dementiegame tot een game tegen ouderenmishandeling.:
Autismevriendelijke coach worden Autisme Academie.
Ook is onze opleiding erkend als bij en nascholingsopleiding voor de Arbeidsdeskundigen van het UWV en als nascholing voor NMI Register Mediators. De opleiding wordt erkend als opleiding tot deskundigheidsbevordering en kan vaak uit het PGB worden vergoed afhankelijk van de PGB toekenningsvoorwaarden. In kader van het keurmerk Autismevriendelijk! Coach organiseren wij jaarlijks een verplichte nascholingsdag indien u zich aktief wilt profileren als Autismevriendelijke!
Opleiding Ergocoach Zorg Zwaartepunt.
In de 6-daagse opleiding tot Ergocoach Zorg worden de kennis en vaardigheden aangereikt om teams op de werkplek te kunnen coachen in een ergonomische én haptonomische manier van werken, waarbij de cliënt optimaal wordt betrokken en geactiveerd. De opleiding tot Ergocoach Zorg is geaccrediteerd voor VV 36 punten en voor de paramedici ergotherapeuten en oefentherapeuten voor 42 punten.
Welzijn Coachen-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Lister Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Lister. Leerkracht Zorg en Welzijn Almere. Leerkracht Zorg en Welzijn speciaal onderwijs Almere. Afgeronde pabo-opleiding of een lerarenopleiding zorg en welzijn. Gesponsord door SECA Werving Advies vacature opslaan. Praktijkopleider, 24 uur p/w, Coloriet Advies Support Lely. Coloriet 12 reviews. Een MBO diploma Verpleegkunde of zorg en welzijn aangevuld met de opleiding praktijkopleider op HBO niveau; Tevens coach en ondersteun je de werkbegeleiders en.
Opleiding tot Trainer BGL partners.
erkenning NOBTRA, NVO2, CPION/Post-HBO. In het kort. De modulair opgezette Post-HBO Registeropleiding tot Trainer biedt een stevig instrumentarium, waarmee u op creatieve, inspirerende en efficiënte wijze het vak van trainer kunt uitoefenen. De opleiding omvat 5 modules die los te volgen zijn. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat. De totale opleiding omvat 18 lesdagen, aangevuld met persoonlijke begeleiding en een praktijkopdracht. Module Met hart en ziel: trainen vanuit persoonlijke kracht. Module Contact contract: succesvolle opdrachtverwerving. Module Kunstig verpakt: professioneel ontwerpen van trainingen. Module De magie van de groep: groepsdynamiek ontrafeld. Module In-zicht: de trainer als coach.
Coach Gezondheidszorg Welzijn vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Zorgverlening Het Baken. ervaring in de directe zorgEen uitgesproken moderne visie op welzijn /pWil jij die stap zetten in je carrière of ben jij al een ervaren coach Dan komen wij graag met jou in contact: Community Coach. 23 dagen geleden geplaatst 24 36 uur MBO Begeleider C niveau 3, 4 of 5. Solutions in Care B.V. Je werkt in teamverband. Als begeleider ondersteun je de cliënten in hun Afgeronde MBO of HBO opleiding gezondheidszorg en/of welzijn met De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het coachen, ondersteunen en adviseren. 23 dagen geleden geplaatst 24 36 uur MBO Zorgmanager regio Tiel. Solutions in Care B.V. Als manager stuur je het personeel aan en bewaak je de zorgprocessen Afgeronde HBO of universitaire opleiding gezondheidszorg en/of welzijn De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het coachen, ondersteunen en adviseren. 23 dagen geleden geplaatst 24 36 uur HBO Helpende ouderenzorg. Wij zijn op zoek naar Helpenden voor in de ouderenzorg. Ben jij gediplomee onderstaande eisen: je hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn van ouderen volgens de zorgmethodiek en begeleidt je hen bij wonen en welzijn.

Contacteer ons