Zoeken naar opleiding tot coach

opleiding tot coach
NLP Coach Coaching NLP opleiding.
NLP wordt wel de basis van coaching genoemd, waarna vaak specialisatie van de coach volgt. Opleiding tot NLP Coach. Als coach is de NLP Practitioner opleiding een volwaardige opleiding om je communicatie en coach vaardigheden te vergroten en om inzicht te krijgen in cliënt en eigen thema's.
Opleiding tot loopbaancoach?
Ze heeft mij gestimuleerd om te onderzoeken wat voor soort coach ik ben en deze stijl verder te ontwikkelen. In april 2017 heb ik de opleiding afgerond. In juli ga ik bij de gemeente Amsterdam gedurende een half jaar vlieguren maken als loopbaanadviseur bij het Mobiliteitscentrum. Oók ik heb mezelf aan het roer van mijn eigen loopbaan gezet! Neem contact op. Opleiding tot loopbaancoach. Coaching voor jou.
Opleiding tot Coach SRH RINO Groep Utrecht.
Opleiding tot Coach SRH IC051. Professionals die werken met de methodiek van SRH Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen krijgen daarbij coaching of werkbegeleiding. In deze blended opleiding leer je hoe jij als ervaren SRH-hulpverlener individuele collega's' begeleidt en hoe je teams ondersteunt bij de implementatie.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Co-Active Coaching Fundamentals CTI Global. The ICF-accredited Co-Active Coach training program. Co-Active Coaching: Intermediate CTI Global. The ICF-accredited Co-Active Coach training program. Label for icon. Je bent bij 1 van 2. Label for icon. Coachen is een prachtig vak. Je krijgt de kans om als professional mee te werken aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Met onze coachingsopleidingen krijg je de kans om jezelf te ontdekken als coach. Of om nog beter te worden in je vak. Of je nu een voorkeur hebt voor het coachen van groepen of juist van individuen. Draag kennis over en laat je coachees nog verder tot bloei komen. Populaire gespecialiseerde trainingen en geaccrediteerde coachingsopleidingen gegeven op locaties door heel Nederland zijn.: Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach? Wil je jouw visie op coaching verder ontwikkelen? In deze opleiding tot coach schenken we aandacht aan je methodieken, vaardigheden en je grondhouding. Goed kunnen reflecteren op je eigen gedrag is essentieel voor een goede coach.
Opleiding Professioneel Coach Rotterdam Balansgroep.
Kies voor de beste Post HBO Coach Opleiding van Rotterdam. De Balansgroep levert kwaliteit. Opleiding Professioneel Coach Rotterdam. Opleiding Professioneel Coach Rotterdam. Een complete eenjarige beroepsopleiding tot Professioneel Coach. Post-HBO, NOBCO en EQA geaccrediteerd. De eenjarige beroepsopleiding tot Professioneel Coach is brede opleiding tot allround coach.
Opleiding tot Cogmed Coach Pearson Academy.
Aan het einde van de opleiding bent u in staat zelfstandig een Cogmed Werkgeheugentraining te starten, begeleiden en evalueren. Na het voltooien van de opleiding bent u gecertificeerd Cogmed coach en heeft u direct toegang tot het Cogmed Coaching Center waarmee u als coach aan de slag kunt.
Coach worden? Volg dan onze coachopleiding in Amsterdam.
Wil je coach worden met de opleiding Coach Intensive, dan is het goed om te weten dat deze een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau heeft. Wil je naast deze opleiding tot coach ook andere Coach opleidingen volgen? Volg je reeds de Coach Intensive?
Training Zelfsturende Teams Met je team aan de slag!
Van hangmat naar vangnet. Medewerkers hangen nu vaak op hun leidinggevende, terwijl de waarde van teams juist toeneemt als de manager niet langer een hangmat is, maar meer de rol van coach en daarmee een rol als vangnet. In heel wat organisaties wordt de rol van de traditionele manager langzaam overbodig.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Onze opleiding tot Consciousness Coach is echt uniek. Mensen behalen excellente resultaten niet alleen met hun vaardigheden, maar vooral ook door wie ze zijn. Onze opleiding geeft daarom net zoveel aandacht aan de groei van jouw coach zijn als aan de groei van jouw coach doen.
Coach opleiding Den Haag Coachcenter.
Hierin ga je in op jouw visie op coaching en je ontwikkeling als persoon en als coach. Gemiddeld besteden deelnemers zon 2 tot 4 uur per week aan de opleiding. De opleiding is dus prima te combineren met een full-time baan.

Contacteer ons