Meer resultaten voor opleiding tot e coach

opleiding tot e coach
EFAA Opleidingen Leefstijlcoach.
Een coach maakt mensen bewust van hun identiteit en het daarbij behorende leven, en geeft mensen tools om daar te komen en te blijven. Leer coachen op de 5 niveaus van bewustzijn. Leefstijlcoach specialisatie opleidingen. 1.195 MEER INFO. Leefstijl en preventie adviseur Inhouse training. Maak van je team Leefstijl en Preventie kenners op gebied van voeding en beweging, volgens de nationale en internationale richtlijnen. 225 MEER INFO. Video E-learning Motiveren van leden met motivational interviewing. Maak kennis met Motivational Interviewing tijdens deze video e-learning. Samenwerking EFAA opleidingen Vidarte NLP opleidingen. De opleiding leidt op tot het internationaal erkende NLP certificaat.
Coach opleiding, opleiding coach, erkende opleiding tot professioneel coach NEM Academy.
Het is natuurlijk een prettig idee dat onze coach opleiding wordt erkend maar wij vinden de erkenning van onze studenten natuurlijk nog belangrijker. Bekijk daarom de ervaringen van onze studenten en lees de warme reacties in ons gastenboek. De opbouw erkende opleiding tot professioneel coach.:
Trainer/coach WSF level 2 Squash Bond Nederland.
Om sneller en beter aan te kunnen sluiten aan de veranderende squashwereld en aan de huidige wensen van squashers en squashcoaches te kunnen voldoen, zijn wij een samenwerking aangegaan met de Wereld Squash FederatieWSF. Onze docenten zijn opgeleid tot WSF 3 coach en Docent WSF 1 en WSF 2. We hebben een vertaalslag naar het Nederlands gemaakt. Echter omdat het om een internationale cursus gaat zullen er nog wel Engelse termen en benamingen worden gebruikt. De kans is aanwezig dat er buitenlandse squashers aan de cursus mee doen. In die gevallen zal de cursus in het Engels plaatsvinden. De opleiding tot trainer/coach is verdeeld in 3 niveaus.
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Inhoud van de opleiding. Groundwork biedt hiermee de enige opleiding tot coach die gebouwd is op principes van christelijk integratieve therapie. De christelijke integratief coach.: ziet en aanvaart de mens in al zijn dimensies en facetten, vanuit zijn eigen verbinding met God en zichzelf.;
Coaching Opleiding? Coachingsopleidingen als thuisstudie NHA.
Zo zijn er coaches, en dus ook coachingsopleidingen, op het gebied van financiën, sport, business en mentale gezondheid. Tevens kun je de opleiding tot kindercoach volgen, welke zich specifiek op kinderen richt. Kortom: er zijn veel mogelijkheden in veel verschillende branches. Waar ligt jouw voorkeur? Erkend door beroepsbranche. Hecht jij veel waarde aan een Europese erkenning van je coaching opleiding? Bij NHA hebben we diverse branche erkende cursussen, zoals BGN gewichtsconsulent en de opleiding tot psychosociaal counselor. Bij afronding van de laatstgenoemde opleiding word je zelfs toegelaten tot het register van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, waardoor je toekomstige cliënten aanspraak kunnen maken op een vergoeding van de ziektekostenverzekering. Wil jij coach worden maar weet je nog niet goed welke opleiding of richting het beste bij je past? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs. Middels een telefonisch adviesgesprek wordt gekeken welke coaching opleiding het beste bij je past. Gratis 9 inch Tablet Toetsenbord. Een tablet is altijd handig bij de studie.
SkillsTown lanceert e-coaching Emerce.
Daardoor is het contact leggen met de coach erg gemakkelijk en bespaart men tijd en onnodige reiskosten. Als cursist kan men kiezen voor een kort traject van drie maanden of een lang traject van zes maanden. In het korte traject wordt er een aanzet gegeven tot verandering.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
Opleiding i-Coach Via Vinci Academy.
Voor hen, en voor leraren die zich op dit terrein willen specialiseren, biedt deze opleiding de mogelijkheden om zich te professionaliseren tot coach van leraren in het gebruik van multimedia in het onderwijs. Leraren en ICT-coördinatoren in het primair en voortgezet onderwijs vormen de eerste doelgroep.
Cursus: E-coaching Effectief online begeleiden van cliënten Springest.
group Incompany training. E-coaching Effectief online begeleiden van cliënten. Deze cursus is helaas verwijderd door ICM opleidingen trainingen. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Uitgebreid De opleiding is geschikt voor professionals, die zich verder willen bekwamen in het coachen en begeleiden van het ervaringsgeric.
Opleiding tot Coach SRH RINO Groep Utrecht.
Opleiding tot Coach SRH IC051. Professionals die werken met de methodiek van SRH Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen krijgen daarbij coaching of werkbegeleiding. In deze opleiding leer je hoe jij als ervaren SRH-hulpverlener individuele collega's' begeleidt en hoe je teams ondersteunt bij de implementatie.

Contacteer ons