Op zoek naar opleiding tot e coach?

opleiding tot e coach
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De opleiding vormt het eerste jaar module 1 van de 2-jarige opleiding tot Coach senior Practitioner / Counseler. Doel van de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner geeft u een stevig theoretisch en praktisch fundament voor de professionele uitoefening van het coachvak.
Wat is e-Coaching? Online Coach / eCoach4u.
bron: ecoachpro, waringa en ribbers 2011. e Coach 4 u is gespecialiseerd in online coaching via mail binnen een eigen beveiligde en overzichtelijke digitale coachomgeving. Groot voordeel bij online coachen voor de cliënt is dat hij/zij bepaalt wanneer hij werkt aan zijn traject.
Masterclass I E-begeleiding eCoachPro.
Ik ben niet eens een coach en ik vond de training fantastisch. Ik ben een assistent professor op de universiteit en zocht naar een betere manier om mijn studenten online te engageren. Ook zocht ik manieren om deze methode toe te passen in het onderwijs en in mijn onderzoek. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan die regelmatig online met mensen communiceert. Iedereen kan hier voordeel uit halen! Connell Assistant Professor of Criminology UT Dallas USA. Wat zeggen onze klanten? Specialisatie E-coaching voor Psychologen. Verbinden goed met het vele onderzoek. Duidelijke demonstratie van het model. Goede oefeningen die tot de kern gaan.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
In deze complete en intensieve opleiding ontwikkelt u zich in 5 maanden tot professioneel coach. Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie. U krijgt inzicht in uw eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten.
Online coachingsskills De PreventieCoach.
Online coachskills 2-daagse 2 van 6. De 2-daagse cursus De online coach en professionele e-coachvaardigheden Blok A van de opleiding tot beroeps e-coach. Een beroeps-ecoach is een professional die op afstand, in verbinding, met de klant, resultaten bereikt. E-coaching, een nieuwe vorm van coachen.
E-coaching FOI.
MKB: vast tarief van 195, per STBK aanvraag. GZ: vast tarief van 295, per aanvraag of revisie. BB: vast tarief van 295, per strategierapport. Heeft u een andere vraag met betrekking tot financieren waar u over wilt sparren met één van onze docenten?
eCoachPro Innovative people development.
Conferentie EMCC 12 april 2018: Leiderschapsontwikkeling in een VUCA-wereld. Op donderdag 12 april was eCoachPro aanwezig bij de 24 e editie van de EMCC European Mentoring Coaching Council conferentie in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst spraken Anne Ribbers en Marco Tieleman over een VUCA-programma voor leidinggevenden bij een grote Nederlandse overheidsinstelling ontwikkelt door eCoachPro en Groupmapping. De toekomst van duurzame ontwikkeling: blended coaching. Het bedrijfsleven investeert in zijn mensen. Dat is een gegeven. Professionele ontwikkeling staat hoog op de agenda van organisaties. Volgens onderzoek van Technavio zal de markt voor soft-skilltraining tot 2020 met 10% per jaar groeien omzet 2015: 15 miljard dollar. Ook de coachingsmarkt blijft groeien volgens de Internationale Coach Federatie ICF.
Cursus: E-coaching Effectief online begeleiden van cliënten Springest.
group Maximaal 6 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 6 2 dagen HBO star 98, 75 ervaringen Opleiderscore: star 96, Coach Result heeft een gemiddelde beoordeling van 96, uit 1.014 ervaringen. Assertiviteit en Zelfvertrouwen. Een nieuwe start als assertiviteitscoach Droom jij ook van een succesvolle carrière als assertiviteitscoach? Volg dan nu de erkende opleidi. Thuisstudie 199 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor 1 jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina.
HBO E-coaching: de ins outs van online hulpverlening NTI.
Heb jij een carrière als coach, psycholoog of pedagoog voor ogen? Of werk jij al in dit vakgebied en wil jij leren profiteren van de nieuwe mogelijkheden die E-coaching biedt? Dan past dit korte hbo-programma goed bij jou. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze E-coaching opleiding te volgen. Houd er wel rekening mee dat het programma op hbo-niveau gegeven wordt. Onderdeel van volledige HBO Bachelor. Dit korte hbo-programma is een onderdeel van de erkende HBO Bachelor Pedagogiek. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur lesgeld. Wat leer ik? In dit korte hbo-programma raak je bekend met de mogelijkheden én beperkingen van E-coaching. E-coaching is laagdrempelig, effectief en kostenefficiënt. Maar hoe verloopt het contact via internet? En hoe zit het met de privacygevoeligheid van online contact? Tijdens deze korte E-coaching opleiding krijg je praktische tips omtrent digitaal contact en communicatiestrategieën. Je leert weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot de digitale hulpverlening die jij biedt.

Contacteer ons