Resultaten voor opleiding tot e coach

opleiding tot e coach
E-coaching Trainingen en workshops UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
Trainingen en workshops. Zoek je opleiding Zoek. Trainingen en workshops. Studeren in het buitenland. E-coaching is een vorm van coaching die online plaatsvindt. Ideaal voor drukke studenten. Tijdens het e-coachingstraject werk je zelf actief aan je eigen ontwikkeling, waarbij de coach je ondersteunt.
Coach opleiding, opleiding coach, erkende opleiding tot professioneel coach NEM Academy.
Het is natuurlijk een prettig idee dat onze coach opleiding wordt erkend maar wij vinden de erkenning van onze studenten natuurlijk nog belangrijker. Bekijk daarom de ervaringen van onze studenten en lees de warme reacties in ons gastenboek. De opbouw erkende opleiding tot professioneel coach.:
Coach Opleiding Zijnsoriëntatie België.
De opleiding kan ook zonder meer interessant zijn voor mensen die al een of andere vorm van coach, therapie of psychotherapie opleiding hebben gevolgd. Toekomstige seniorcoaches zullen steeds vaker meerdere opleidingen hebben gevolgd en zich niet meer tot één richting of school beperken.
Opleiding E-coaching basis Coachlink.nl.
De Basismodule E-coaching leidt op tot het level Certified eCoach Level I van het International eCoach eCounselor Register. Nobco: 5 PE-punten. Noloc: 22 PE-punten. Voor meer informatie en aanmelding, zie Europees Instituut. Start opleiding 8 sep 2018. Duur opleiding 5 maanden. Docenten Karen de Kok, Ronald Becker. Instituut Europees Instituut in samenwerking met eCoachPro. Vooropleiding Hbo werk en denkniveau. Coachlink De coach voor coaches.
Individueel Coaching post-hbo-opleiding Word Erkend Coach! Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Door intensieve persoonlijke begeleiding in kleine intervisiegroepen leert u reflecteren op uw eigen handelen als coach en uw eigen stijl te ontwikkelen. U sluit de opleiding af met een reflectieverslag, portfolio en een videoassessment, dat bestaat uit een compilatie van uw coachingsgesprekken.
De opleiding Koninklijke Wandel Bond Nederland.
Vrijdag 28 september en zaterdag 29 september 2018 Nijmegen voor diëtisten. bondsbureau KWBN, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen. Kun je deze data niet, maar ben je wel geïnteresseerd in de opleiding tot FitStap coach? Stuur dan een e-mail naar Eric Voet, coördinator Opleidingen.
Trainer/coach WSF level 2 Squash Bond Nederland.
Om sneller en beter aan te kunnen sluiten aan de veranderende squashwereld en aan de huidige wensen van squashers en squashcoaches te kunnen voldoen, zijn wij een samenwerking aangegaan met de Wereld Squash FederatieWSF. Onze docenten zijn opgeleid tot WSF 3 coach en Docent WSF 1 en WSF 2. We hebben een vertaalslag naar het Nederlands gemaakt. Echter omdat het om een internationale cursus gaat zullen er nog wel Engelse termen en benamingen worden gebruikt. De kans is aanwezig dat er buitenlandse squashers aan de cursus mee doen. In die gevallen zal de cursus in het Engels plaatsvinden. De opleiding tot trainer/coach is verdeeld in 3 niveaus.
Basisopleiding tot E-coach ecollegepro.nl.
via CoachCampus.nl digitaal worden begeleid en leiden tot uitbreiding van je portfolio als uiteindelijke proeve van bekwaamheid. Zo worden reflectieverslagen en essays hier toegevoegd in de loop van de opleiding. De opleiding is volgens NOBCO-EMCC richtlijnen gericht op de competentie ontwikkeling van de coach.:
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Inhoud van de opleiding. Groundwork biedt hiermee de enige opleiding tot coach die gebouwd is op principes van christelijk integratieve therapie. De christelijke integratief coach.: ziet en aanvaart de mens in al zijn dimensies en facetten, vanuit zijn eigen verbinding met God en zichzelf.;
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
We geven uitsluitend erkende beroepsopleidingen tot counsellor, coach, trainer, supervisor. We gaan voor praktijktrainingen, kwaliteit, inhoud, professionaliteit, specialisatie, expertise. 2000 studenten per jaar en meer dan 20 specialisaties in counselling en coaching zijn we daarin de grootste, voordeligste en. Naar de website. CommCoach coaching, counselling, training. Communicatie" en Contact in het hier en nu" Els Pet van CommCoach is trainer te Rotterdam voor de beroepsopleidingen van de Academie voor Counselling en Coaching. CommCoach begeleidt ook via internet/Skypeals Teleclass-trainer Stresscounselling/coaching; intervisiegroepen; supervisie en coaching/counselling professionals; cursussen/workshops coaching en counsellingstools. Naar de website. De RINO onderscheidt zich op het gebied van coaching door haar oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Sinds meer dan 10 jaar organiseert de RINO, naast nascholing en opleiding voor professionals in de GGZ ook een breed scala aan nascholings en opleidingsactiviteiten voor coaches, consultants en organisatieadviseurs.

Contacteer ons