Op zoek naar opleiding tot e coach?

opleiding tot e coach
Opleiding: post HBO loopbaancoach met e-coach opleiding Springest.
Max: 8 HBO star 92, 6 ervaringen Opleiderscore: star 93, YEARTH Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 2.008 ervaringen. Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur/Loopbaancoach Post-HBO. Loopbaancoaching Na deze opleiding ben je een professionele Post-HBO loopbaanadviseur/loopbaancoach en bovendien StR erkend coach.
Opleiding E-coaching Basis.
Opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics. Opleiding tot Master Coach. Van Manager naar Teamcoach. Werkstress en burn-out. Opleiding E-coaching Integratie. Opleiding E-coaching Basis. Coachen bij Conflicten I. Coachen bij Conflicten II. Eigen coachpraktijk starten. Opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics.
Masterclass I E-begeleiding eCoachPro.
Ik ben niet eens een coach en ik vond de training fantastisch. Ik ben een assistent professor op de universiteit en zocht naar een betere manier om mijn studenten online te engageren. Ook zocht ik manieren om deze methode toe te passen in het onderwijs en in mijn onderzoek. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan die regelmatig online met mensen communiceert. Iedereen kan hier voordeel uit halen! Connell Assistant Professor of Criminology UT Dallas USA. Wat zeggen onze klanten? Specialisatie E-coaching voor Psychologen. Verbinden goed met het vele onderzoek. Duidelijke demonstratie van het model. Goede oefeningen die tot de kern gaan.
HBO E-coaching: de ins outs van online hulpverlening NTI.
Heb jij een carrière als coach, psycholoog of pedagoog voor ogen? Of werk jij al in dit vakgebied en wil jij leren profiteren van de nieuwe mogelijkheden die E-coaching biedt? Dan past dit korte hbo-programma goed bij jou. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze E-coaching opleiding te volgen. Houd er wel rekening mee dat het programma op hbo-niveau gegeven wordt. Onderdeel van volledige HBO Bachelor. Dit korte hbo-programma is een onderdeel van de erkende HBO Bachelor Pedagogiek. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur lesgeld. Wat leer ik? In dit korte hbo-programma raak je bekend met de mogelijkheden én beperkingen van E-coaching. E-coaching is laagdrempelig, effectief en kostenefficiënt. Maar hoe verloopt het contact via internet? En hoe zit het met de privacygevoeligheid van online contact? Tijdens deze korte E-coaching opleiding krijg je praktische tips omtrent digitaal contact en communicatiestrategieën. Je leert weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot de digitale hulpverlening die jij biedt.
Cursus: E-coaching Effectief online begeleiden van cliënten Springest.
Max: 6 2 dagen HBO star 98, 75 ervaringen Opleiderscore: star 96, Coach Result heeft een gemiddelde beoordeling van 96, uit 1.062 ervaringen. Met de opleiding Online coaching e-coaching leert u cliënten effectief en verantwoord te begeleiden via internet. Online coaching kunt u.
Online coach opleiding? Volg de CIVAS opleiding online coaching!
Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Terug naar je natuur. Anderen zochten ook. Opleiding Health coach. Opleiding Systemisch werken. Opleiding tot coach. Personal coach opleiding. Werken met kinderen. Home Privacy Statement Disclaimer Sitemap Studentenportaal Beoordeling door klanten: 45, / 5 74 beoordelingen.
Online coachingsskills De PreventieCoach.
Online coachskills 2-daagse 2 van 6. De 2-daagse cursus De online coach en professionele e-coachvaardigheden Blok A van de opleiding tot beroeps e-coach. Een beroeps-ecoach is een professional die op afstand, in verbinding, met de klant, resultaten bereikt. E-coaching, een nieuwe vorm van coachen.
De 6-daagse tot professioneel online coach De eCoachAcademie.
De 6-daagse opleiding tot beroeps-ecoach professioneel online coach. Een beroeps-ecoach is een professional die op afstand in verbinding, met de klant, resultaten bereikt. Leer in 6 actieve dagen meer over het online coachen en het professioneel online bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Deze opleiding mag je echt jezelf gewoon gunnen! Het is een prachtig ontwikkeltraject tot beroeps e-coach. E-coaching, een nieuw inspirerend vakgebied. De 6-daagse opleiding tot beroeps-ecoach bestaat uit 3 blokken van 2 dagen. Leer meer over het coachen online social media online bijdragen aan gedragsverandering het e-contract e coachvaardigheden de coachmethodiek online van koud contact naar warm contract het e-coachmodel OplossingsKracht.
Opleiding E-coaching Integratie.
Dat vertragen leidt tot grotere bewustwording van eigen gedachten, gedrag en handelen. Doordat coachees langer kunnen nadenken, geven ze duidelijker aan hoe hun wereld er volgens hen uitziet en wat er zich afspeelt. Dat het zwart op wit staat maakt het krachtiger. Het toont en ontvouwt de urgentie dat er iets moet veranderen of doorbroken worden. Ik heb zelf ook geleerd bewuster te vertragen. In face-to-face-gesprekken kun je vraag op vraag stellen. In e-coaching is het belangrijk per keer enkele vragen te stellen. Kleine stappen, vaker contact. In de opleiding leer je volgens een taalstrategie de juiste vragen te stellen en berichten structuren. Je leert om nog meer waarderend te coachen. Een opleiding E-coaching is, wat mij betreft, echt een waardevolle toevoeging die van iedere coach een nog bewustere coach maakt. Joanna volgde de Specialisatie E-coaching, bestaande uit de Basismodule en d e Integratiemodule.

Contacteer ons