Meer resultaten voor coach in de zorg opleiding

coach in de zorg opleiding
Cursus coaching: leer mensen begeleiden NTI.
Met de cursus Coaching van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach en ben je in staat de meest uiteenlopende situaties te begeleiden. De coaching opleiding is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld trainers, docenten, leidinggevenden, personeelsadviseurs, supervisoren, werkbegeleiders en praktijkbegeleiders.
trainingen en coaching voor Zorg Welzijn HEEL opleidingen.
Hierdoor verliezen nogal wat mensen de verbinding met de reden waarom ze dit werk zijn gaan doen en verliezen vaak daardoor ook het plezier in hun werk. Wij bieden medewerkers in de Zorg ondersteuning bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en geven handvatten om met deze veranderende omstandigheden om te gaan en anders tegen de situatie aan te kijken.
Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn.
Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor teamleiders en leidinggevenden in Zorg en Welzijn die meer willen leren van coachend leidinggeven. De opleiding staat grotendeels in het teken van de praktijk. Door het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case brengt u het geleerde meteen in de praktijk.
Start nieuwe opleiding Coach Wmo en Zorg PHH Academie.
Om direct in te schrijven: gebruik ons contactformulier! By nico 2014-02-22T0439250000: februari 22nd, 2014 Uncategorized Reacties uitgeschakeld voor Start nieuwe opleiding Coach Wmo en Zorg. De PHH Academie heeft een aantal nieuwe leergangen voor professionals in de sociale zekerheid gelanceerd.
Jaaropleiding: Coachen van medewerkers in de hulp en zorgverlening en het onderwijs.: Rapunzel.
Volgende workshops geven hier al een voorsmaakje van.: De kracht van coaching in de zorg. Deze jaaropleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van collegas in de zorgverlening of in het onderwijs meer wil integreren in zijn/haar manier van werken: als coach, mentor, zorgcordinator, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker, pedagogisch begeleider. Deze opleiding omvat 12 dagen verspreid over een jaar.
Opleiding Coach: word professioneel coach Schouten Nelissen.
De Leergang Coach is een compacte en complete opleiding, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap die een diepere en snellere verandering realiseren bij de coachee. Twee voorbeelden van dergelijke ontwikkelingen zijn de Acceptance Commitment Theory ACT en Mindfulness-Based Cognitive Therapy MBCT.
Post-hbo Supervisie en coaching CHE.
Afkomstig uit de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven of bijvoorbeeld de kerk. Uniek aan deze opleiding? Dat is de christelijke mens en maatschappijvisie die als een rode draad door het programma loopt. En het feit dat je na afloop direct geregistreerd kunt worden als supervisor en coach bij de beroepsvereniging LVSC. Werk en studie. 2 tot 4 jaar. Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100, Ede. Reken in het eerst jaar op zon 6 tot 8 uur per week.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
Ook bent u op de hoogte van andere begeleidingsmethoden en kunt u de supervisie en coachmethodiek van de andere begeleidingsmethodieken onderscheiden. U kunt zich meten aan het profiel en aan de competenties van de supervisor en coach zoals deze door de LVSC zijn ontwikkeld. Na het behalen van de verschillende onderdelen van de opleiding kunt u zich registreren bij de landelijke beroepsvereniging voor professionals in de begeleidingskunde als Supervisor en indien u dat wenst kunt u naast deze registratie u als Registercoach laten registreren bij de LVSC.
Oplossingsgericht Coachen in de Zorg Pro Education.
Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie en arrangementskosten. Over deze prijscomponenten is 6% btw van toepassing. Brochure aanvragen Direct inschrijven. Deze ontvangt u direct per e-mail. Nieuwsbrief van Pro Education? Management in de Zorg.
Coaching Opleiding HBO, Post HBO en Trainingen ISBW.
Opleidingen en trainingen Coaching op de Werkvloer. Als coach richt je je op het probleemoplossend begeleiden, motiveren en beïnvloeden van mensen. Met een opleiding coaching van ISBW zet je al deze vaardigheden op scherp met behulp van de meest relevante methoden en technieken. Je ontwikkelt in korte tijd alle kwaliteiten die je nodig hebt om het beste uit mensen te halen.

Contacteer ons