Zoeken naar opleiding gecertificeerd coach

opleiding gecertificeerd coach
Erkend Coach! Teamcoach SchoolvoorCoaching.
Sinds februari 2014 geldt dat ook voor de leergang Teamcoaching. Mensen die deze leergang vanaf 2012 succesvol hebben afgerond kunnen zich bij StR laten registreren als Erkend Teamcoach! Voor meer informatie over de aanmelding voor registratie van Erkend Coach, Erkend Teamcoach!
De weg kwijt in de wereld van coachopleidingen?: Tijdschrift voor Coaching.
Veel mensen ambiëren mensen te gaan coachen of begeleiden in privé én werkvraagstukken. Deze keuze vraagt een gedegen opleiding omdat er meer kennis, inzicht en ervaring nodig is over psychologie, psychopathologie, zelfkennis en inzicht in mogelijke interactie-effecten tussen coach en gecoachte overdracht-tegenoverdracht.
Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach.
Als gecertificeerd enneagramcoach kun je deelnemen aan het door ons opgerichte Platform van Enneagram Professionals PEP: zie www.enneagramplatform.nl. Het certificaat van de NOTE werd door de NOBCO gehonoreerd met PE-punten. Een honorering op basis van de nieuwste waarderingen is in behandeling. Je hebt enkele jaren ervaring als persoonlijk begeleider coach, supervisor, therapeut, coachend manager, pastor, enz. Je hebt een HBO-werk en denknivo. Je hebt redelijke kennis van het enneagram.; Je wilt leren hoe je het enneagram als begeleidingsinstrument verantwoord kunt toepassen in je begeleidingstrajecten.; Je bent bereid om je persoonlijke en professionele zoekproces voort te zetten. Voorafgaande aan de toelating vindt er een intakegesprek plaats. De herniewde NOTE bestaat uit 1 module en heeft een doorloop van één jaar en omvat 10 dagdelen. Hou rekening met een tijdsinvestering voor tussentijdse opdrachten van 4 uur per week. De hernieuwde opleiding is teruggebracht naar een zeer klein werkgroepje dan wel een individuele training.
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Doelgroepen leergang Coaching: opleiding tot coach. De leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd is bestemd voor coaches die zich verder willen professionaliseren en voor iedereen die van coaching zijn vak wil maken. U heeft minimaal hbo-niveau en 3 jaar werkervaring.
Een opleiding tot coach volgen International Coach Federation.
The MMS Institute. Sinds 1974 zijn meer dan 1.000 mensen in 24 landen en 5 continenten opgeleid tot een door MMS gecertificeerde coach. In Nederland zijn de programmas beschikbaar sinds 1988. In 2015 bieden wij ook in Nederland ACTP-gecertificeerde opleiding aan Accredited Coach Training Program.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
De opleiding Professioneel Coach is gecertificeerd door de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland SPHBO. Daarmee is de opleiding een erkende registeropleiding waarvan gediplomeerden worden opgenomen in het register van de stichting. Dit register kan door bijvoorbeeld personeelsfunctionarissen worden geraadpleegd die getuigschriften willen verifiëren.
Actueel Boertien Vergouwen Overduin.
Op donderdag, 24 april, 2014, 0905.: Roel Berkhout en Annelies van der Gulik hebben in november 2011 de Opleiding tot Gecertificeerd Coach met succes afgerond. Lees hoe zij op hun eigen manier deze opleiding beleefden én hoe zij hun doelstellingen behaalden.
NLP coach opleiding Friesland InnerQi.
Dat is waarschijnlijk één van de redenen dat u de NLP coach opleiding in Friesland wilt gaan doen. De opleiding wordt onder andere erg leuk gevonden doordat we u opleiden met enthousiasme en passie. Zo leert u meer en wordt u zelf ook nog enthousiaster.
Opleiding tot MotivatieKompas Coach en Groepsbegeleider.
Opleiding tot MotivatieKompas Coach 1.400, Opleiding tot MotivatieKompas Coach en Groepsbegeleider 1.700, Additioneel. Om vervolgens opgeleid te worden tot SIMA Professional volgt u in samenspraak met de trainer 2 dagen van de 3 daagse opleiding en hoeft u met nog maar twee extra proefpersonen te werken om als gecertificeerd MotivatieKompasCoach vervolgens tot SIMA Professional gecertificeerd te kunnen worden.
Trainersopleidingen.
De opleiding heeft als kern het lesgeven didactiek. Lesgeven is de basis om de inhoud korfbalvaardigheden over te kunnen brengen. In de opleiding wordt ook enige aandacht besteed aan het coachen. Ook moet de cursist een keer assisteren bij een korfbalactiviteit.

Contacteer ons