Meer resultaten voor opleiding personal coach

opleiding personal coach
Maaike Mijnheer Your Sport Pro.
In Zwolle heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond en ben ik in de fitness blijven werken. Tijdens mijn werk heb ik de opleiding tot Personal Trainer kunnen volgen en afronden. Inmiddels ben ik moeder en heb ik tijdens mijn zwangerschappen ook altijd fijn door kunnen sporten.
Commercieel excelleren Steyn Allberg.
De training Commercieel Excelleren is gebaseerd op de meest recente inzichten op het gebied commerciële communicatie en sales vaardigheden. Vooraf wordt een mentaal paspoort per deelnemer gerealiseerd, waarbij de deelnemer middels een zelf geschreven plan van de aanpak aangeeft wat hij beter wil beheersen als de training geweest is.
Personal trainers Squash Wellness.
Wij hebben onze trainers voor u categorisch ingedeeld op basis van ervaring, opleiding en vaardigheden. Trainers uit alle categorieën zijn gekwalificeerd om een efficiënt en effectief programma voor u te maken om uw fitness doelstellingen te bereiken. Wilt u werken aan een verandering in uw lichaamssamenstelling, beter presteren in een sport of veilig trainen na herstel van een blessure? Onze trainers kunnen u voorzien van de beste workouts, want daar zijn zij voor opgeleid! Contact Petra de Jong op petra@squashenwellness.nl voor aanbevelingen om de beste trainer te vinden voor uw persoonlijke behoeftes en interesses. Love the body you live in! Gwendala is personal trainer, orthomoleculair therapeut, lifestyle en sportvasten coach.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Wil je de verschillende coachingstechnieken en instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe je anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor jou! In deze complete en intensieve opleiding ontwikkel je je in 5 maanden tot professioneel coach.
Sport en Vrije tijd Personal trainer ParticuliereOpleidingen.nl.
Volg de Personal Trainer opleiding Anderen helpen zo fit en gezond mogelijk te blijven? Met de Personal. Aanbieder: NHA Thuisstudies Kosten: 699 Duur: Studieduur.: Sport Basis Looptrainer. Hardlopen is hot. Steeds meer mensen gaan tegenwoordig individueel of in teamverband hardlopen.
Personal Trainer Pakket.
Voeding en Sport. Personal Trainer Pakket. Personal Trainer Pakket. Het Personal Trainer pakket is geschikt voor beginnende Personal Trainers. Tijdens de Fitvak opleiding Fitness-Trainer A doe je basis kennis en vaardigheden op om als Fitness-Trainer aan de slag te gaan bij een fitnesscentrum.
5 banen van de toekomst AllesoverHR.
Denk hierbij aan bodyweight training via Skype, onder het toeziend oog van de webcam. Om personal trainer te worden hoef je geen lange sportopleiding te volgen, maar volstaat een certificaat. Maar dat betekent niet dat je het maar af moet raffelen. Hoe langer en diepgaander je opleiding, des te meer je weet van het menselijk lichaam, van botten en gewrichten en spieren en pezen en correcte houdingen en des te meer je jouw klanten te bieden hebt. Een beetje in het verlengde van het toezicht en de motivatie bij het sporten, is de ondersteuning op het psychologische vlak. Een coach helpt iemand om zelf oplossingen te vinden voor zijn of haar problemen en uitdagingen.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
NL Actief erkend opleidingscentrum Start2Move.
Word Personal Trainer in drie stappen. Erkend Personal Trainer worden? Wil je van je passie je werk maken? Het begint met een goede opleiding. Zo ben je zeker van een goede basis waarmee je aan de slag kan als zelfstandig Personal Trainer.
Personal Trainer Pro Fysio Physics.
Onderscheid je direct van anderen met deze opleiding die kennis en vaardigheden uit de fitness, fysiotherapie en bewegingswetenschappen combineert met Personal Training. De opleiding is gericht op zowel one on one PT als small group PT en is ook in de fysiotherapie goed toepasbaar.

Contacteer ons