Meer resultaten voor opleiding professioneel coach

opleiding professioneel coach
Opleiding Professioneel Coach.
De Academie verzorgt op dit moment één van de meest toonaangevende praktijkgerichte trainers en coachings-opleidingen om het vak van trainer en coach goed te leren en om te onderzoeken op welk vlak jij je als coach wilt gaan ontwikkelen en specialiseren. De opleiding tot Professioneel Coach van de Academie voor Innovatief Trainen is erkend door de NOBCO.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 8 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief.
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Post-hbo opleiding Professioneel coachen: uw kwaliteiten als coach vergroten! U bent coach of u wilt graag coach worden en weet dat de samenleving een steeds hoger verwachtingspatroon heeft van individuen en groepen. Als coach bent u onmisbaar in dit continue leer en verbeteringsproces.
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Deze leergang biedt een gedegen voorbereiding op het European Individual Accreditation EIA-assessment voor uw certificering als professioneel coach bij NOBCO. Het EIA-assessment wordt door NOBCO zelf afgenomen. Dit kan nadat u zichzelf na het doorlopen van uw opleiding bij hen hebt aangesloten en u uw EIA Practitioner-aanvraag heeft ingediend.
Opleiding Professioneel Coach.
Lees ervaringen over De Academie voor Innovatief Trainen's' training Opleiding tot Professioneel Coach op Springest. Hieronder vind je alle info over de volledige Coachopleiding die op vr 9 maart 2018 van start gaat en waar je ook een erkend diploma mee kan behalen.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Deze opleiding is echt compleet in het aanreiken van alles wat nodig is voor het coach doen, en met name ook voor het coach zijn om anderen in hun kracht te zetten. Deze opleiding heeft mij terug in mijn kracht gebracht, en ik kan nu al mijn talenten en kwaliteiten inzetten in mijn werk. Myriam, Coach en Natuurgeneeskundige. Ik wil geen professioneel coach zijn of worden.
Opleiding: NOBCO Professioneel Coach Millian.
Vergelijkbare opleidingen NOBCO Professioneel Coach ISBW Opleiding Training. Professioneel coachen Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven. Masterclass Professioneel coachen Avansplus Avans, improving professionals. Foundation module professioneel coachen Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven. Effectief Coachen Reddin Nederland. Coachen in het Onderwijs Hogeschool Rotterdam.
Coach opleiding Den Haag Coachcenter.
Naast ontwikkeling tot Professioneel Coach doorloop je ook een persoonlijk ontwikkeltraject. De opleiding is prima te combineren met een full-time baan, de opleidingsdagen zijn namelijk op vrijdag en zaterdag van 900: 1700: uur of op maandag en dinsdag van 900: 1700: uur.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
Wat een bijzonder en waardevol avontuur op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Rosalie Heefer coach en eigenaar ZIEcoaching. De Alba opleiding tot coach practioner is dé start voor jou als coach om kennis te maken met alle coachtechnieken en modellen.
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd. Leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd. Investeer in een stevige basis voor uw ontwikkeling als professioneel coach. Is professioneel coach worden uw doel? Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillende coachingstechnieken.

Contacteer ons