Meer resultaten voor sms chat

sms chat
SMS-CHAT.
Ik geef nooit mijn naam, adres, telefoonnummer, foto of die van mijn vrienden aan iemand die ik leer kennen op de chat of via het net, zelfs als die daar om vraagt. Mijn paswoord is geheim, ik verklap het aan niemand.
Live sms-chatten op VT4 Gazet van Antwerpen.
VT4 zendt vanaf zaterdag Chat 3231 uit, het eerste interactief SMS-chatprogramma op televisie. Chat 3231 is een dagelijks programma dat loopt van 15 uur tot de start van de namiddagprogramma's. VJ Tim Peeters, een jonge hippe bink die discussies over controversiële onderwerpen niet schuwt, zal het programma in goede banen leiden.
SMS Chat Online: Two-Way Comms With Customers Staff.
Our online SMS chat lets you manage inbound text messages at the click of a mouse. Customer Service via SMS Chat. Our SMS chat enables you to instantly deal with your customers queries and support issues as they text them in.
Sms-chat, deed mijn factuur vertienvoudigen' Het Nieuwsblad.
En of Kelly nu daadwerkelijk ook bestaat? Ja en neen. We, werken samen met betaalde medewerkers, en met vrijwilligers die heel graag via sms chatten, aldus nog De Backer. We, monitoren bovendien de berichtenstroom. Want het is absoluut niet de bedoeling dat onze Live Chat tot afspraakjes leidt.
Chat via SMS.
Indien de chat gebruik maakt van een SMS of MMS kort nummer, wordt de chatdienst ook altijd gestopt na het versturen van een SMS met de boodschap STOP naar het SMS of MMS kort nummer waarvan de chatdienst gebruik maakt.
Trengo: App, Message, Chat, SMS, E-mail Bel.
Trengo maakt het mogelijk om direct te reageren op live-chats in uw webshop, via Facebook-messaging, app of e-mail. Waar de klant zijn vraag ook stelt. Evenementen vrije tijd. Via app, message, sms of chat blijft uw publiek steeds verbonden met uw evenementen.
Uw eigen SMS chat dienst via Pay.nl Pay.nl.
Via een shortcode en een eigen keyword, ontvangt u de SMS berichten en kunt u direct reageren. Offerte aanvragen Snel contact via SMS chat. Als u op een laagdrempelige manier in contact wilt komen met uw doelgroepen, is SMS chat een handige oplossing.
Chat 3373.
Deelnemen is makkelijk: sms CHAT je bericht naar 3373 06/sms, Om deel te nemen aan de date chat room: sms DATE je bericht naar 3373 06/sms, Om deel te nemen aan de gay chat room: sms GAY je bericht naar 3373 06/sms, Veel chatplezier!
SMS-chat op VT4 en Kanaal 2 EINDELIJK in opspraak.
De economische inspectie is een onderzoek gestart naar de sms-chat op VT4, nadat een gedupeerde vertelde dat hij zich opgelicht voelt na 3.000 euro aan smsjes. Diensthoofd Bruno Andries van de economische inspectie laat weten dat zijn dienst ook de chat op KanaalTwee op" de voet volgt. man man, als dit waar kon zijn. geen medelijden met die gedupeerde though, tis door mensen als hem dat het blijft bestaan, serves him right imo. WANN DU DEINE PFERDEKOPF NICHT GESCHLOSSEN HALT GEHEN WIR DU EINEM FACIAL GIEBEN. 15 september 2005, 1308: 2. View Forum Posts. damn, mja khad da wel al verwacht tbh alsof er echt bloedhete" geile vrouwen" op je staan te wachten nen dikke bierzuipende vent ja. 15 september 2005, 1309: 3. View Forum Posts. Mja, het is algemeen toch geweten dacht ik dat die sms-chats een hoog fake'-gehalte' hebben. Het is een beetje zoals met chatten op internet, wanneer duidelijk wordt dat iemand bv niet wil afspreken int echt dan moet ge uw conclusies trekken. Die sms-chats kosten dan nog eens 0.50 per verzonden/ontvangen sms dusja.

Contacteer ons