Zoeken naar opleiding tot coach amsterdam

opleiding tot coach amsterdam
NOBCO home.
Velen noemen zich coach, maar zijn zij dat ook werkelijk? De Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO helpt bedrijven, organisaties of individuen die op zoek zijn naar een professionele coach beter beslagen ten ijs te komen. Waarop letten bij het selecteren van een coach?
Nevobo VT4 en VT5 topcoach 5.
Volleybaltrainer 5/Topcoach 5. De opleiding VT5/Topcoach 5 leidt je op tot een volleybaltrainer en coach die werkt in de top van het nationale en internationale volleybal. Deze opleiding wordt georganiseerd door NOCNSF in samenwerking met de Hogeschool Amsterdam en de Hogeschool Groningen.
Your Health Coach Team Healthy living is a lifestyle!
Na het afronden van de opleiding wist ze het zeker: ze wilde haar kennis overbrengen op anderen. Tijdens een nascholing ontmoetten Marlous en Tessa elkaar en al snel begon Marlous haar stage bij Your Health Coach. De medische achtergrond van Marlous komt goed van pas in haar werk als therapeut. Daarnaast werkt ze ook nog part time in de apotheek van een groot ziekenhuis in Amsterdam. Marlous heeft een schat aan kennis en geeft regelmatig presentaties voor Your Health Coach.
Buro Open Deur coaching en training voor young professionals.
1054 SE Amsterdam. 31 6 244 99 584. Een gesprek duurt gemiddeld 1 á 15, uur en kost 120, als je het zelf betaalt en 180, als je werkgever het betaalt. De meeste werkgevers hebben een budget beschikbaar voor de opleiding en ontwikkeling van het personeel. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken voor coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij wil investeren in jouw groei. Je kunt ook de Buro Open Deur strippenkaart kopen van 4 of 6 gesprekken. 4 strippen: 440, als je het zelf betaalt en 660, als je werkgever betaalt. 6 strippen: 630, als je het zelf betaalt en 945, als je werkgever betaalt. Wil je een persoonlijke DiSC-test met uitgebreid rapport en een gesprek waarin we dit rapport van A tot Z doornemen? Dat kan ook! Alles samen bied ik aan voor 195, en als je werkgever betaalt kost het 235. D it doe ik nog meer. Geneeskeuze is een coach en trainingsbureau wat ik samen Claire Loots heb opgericht.
Coach Opleiding-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor Voorzet Amsterdam jobs. Intermediair / traject coach. Travers 8 reviews. SamenZwolle is op zoek naar een: betrokken en meedenkende; Intermediair/ trajectcoach m/v 32 36 uur per week Op SamenZwolle vind én plaats je alles. 19 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Travers Zwolle jobs. Lees meer over werken bij Travers. Coach ASS/ADHD Friesland. Autonoom Coaching B.V. Wij zoeken in onze coach het volgende. Wij bieden gespecialiseerde levensbrede coaching aan mensen/familieleden met een Autisme Spectrum Stoornis ASS en/of. 29 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Autonoom Coaching B.V. Examinator Rijvaardigheid B. CBR 38 reviews. 3.321 per maand. Klik op achtergrondinformatie als je meer wilt weten over de functie en de opleiding. Ruime relevante werkervaring, waarin je aantoonbare ervaring hebt opgedaan. Gesponsord vacature opslaan. Curves Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn. 10 13 per uur. Wat doet een Curves Coach Bereidheid tot volgen van fitness opleiding.
opleiding tot hardlooptrainer Running Holland.
Opleiding tot hardlooptrainer op vrijdagavond in Amsterdam. De opleiding in de zomerperiode wordt aangeboden op vrijdagen in Amsterdam en in Utrecht, op donderdagavond in Huizen en daarnaast ook op maandagavonden in Amsterdam. De informatie van hieronder gaat over de opleiding op vrijdagavonden in Amsterdam.
Provocatief Coachen Introductietraining IEP Nederland.
Kom" tot de kern in twee minuten door te spiegelen en te confronteren." Heeft" mij uit mijn comfortzone gehaald." Creatieve, inspirerende manier van gespreksvoering. Heeft mij uit mijn comfortzone gehaald en smaakt naar meer." Dit" geeft lucht en inspiratie." Loskomen" van de traditionele, psychologisch interventies, en dat geeft lucht en inspiratie." Bestel het boek. Algemene Voorwaarden IEP. IEP Staringstraat 1 6511 PC Nijmegen Telefoon: 024 3230837 Fax: 024 322 65 12 International Phone: 31 24 323 08 37 Email: mail@iepdoc.nl KvK: 09127468 Sinds 1983. Copyright 2019, IEP Netherlands. NLP Opleiding Practitioner. NLP in organisaties Post-practitioners. NLP Opleiding Masterpractitioners. Korte NLP Trainingen. Training met Robert Dilts. Leiderschap, identiteit en visie. Mental space psychology. Het sociaal panorama. mBIT Coach Certificatie.
Agile Coach Opleiding met Non-IT Focus Agile Scrum Group.
Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats van 930: tot 1600: op di 28/5, woe 29/5, do 6/6, en vr 7/6. Agile Coach Opleiding. 24 juni 2019 in Amsterdam BCN Arena.
Geaccrediteerde opleidingen Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland.
Informatie voor opleiders die zich willen verdiepen in opleidingsaccreditatie, staat hier. Je beschikt over een diploma van een geaccrediteerde opleiding, als je de opleiding hebt gestart nadat de accreditatie is verleend. Eerdere versies van het opleidingsprogramma waren immers nog niet geaccrediteerd. Heb je een eerder behaald diploma van een post hbo-opleiding tot leefstijlcoach én ben je in het bezit van een hbo of wo-diploma?
Opleidingen tot trainer of coach.
Mindfulness basisopleiding 7-daags Nijmegen. Opleiding tot trainer of coach. Mindfulness basisopleiding 7-daags Amsterdam. Opleiding tot trainer of coach. Opleiding tot trainer of coach. Mindfulness en marketing. Mindfulness basisopleiding 7-daags Arnhem. Opleiding tot trainer of coach. Opleiding tot trainer of coach.

Contacteer ons