Resultaten voor opleiding tot coach trainer

opleiding tot coach trainer
Trainersopleiding.
Een zeer bruikbare opleiding waarbij de focus echt ligt op trainersvaardigheden. Veel oefenen, niet met rollenspellen maar met eigen praktijksituaties. Wat, door de spreiding van de trainingsdagen, direct weer toepasbaar is in je eigen werk, dus direct rendement. Janneke Helsloot 4. Tussen de trainingsdagen door maak je regelmatig ontwerpopdrachten. Dat doe je eerst voor een trainingsonderdeel en daarna voor een heel trainingstraject. Op elke ontwerpopdracht krijg je uitgebreid feedback van je trainer. Zeer leuke en enthousiaste trainers, ze nemen je echt mee in hun verhaal. Laten je actief stoeien met de stof door gerichte oefeningen. Zijn scherp op feedback en zeer alert. Je krijgt als deelnemer het gevoel zeer serieus genomen te worden. Gerben Frosters 5. Je zit in een groep van maximaal 12 deelnemers en 1 trainer. Een groot deel van de tijd werk je in kleinere subgroepen meestal 3 of 4 mensen zodat je veel tijd hebt om zelf te oefenen. Tijdens deze opleiding wordt theorie heel concreet toepasbaar gemaakt door oefeningen die betrekking hebben op je eigen praktijk.
ICM Trainersopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Ontwikkel jezelf in 5 maanden tot Professioneel Trainer. Officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Oefenen met een trainingsacteur. 12 leslocaties in heel Nederland. Je achterhaalt opleidingsbehoeften en ontwikkelt een afwisselend en leerzaam trainingsprogramma. Je zet nieuwe en eigentijdse werkvormen effectief in. Je kent de geheimen van de groepsdynamica. Je weet jouw cursisten te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. Je improviseert in onverwachte situaties. Je gaat ontspannen om met weerstand. Je positioneert en verkoopt jezelf als trainer. Je zet jouw persoonlijke kracht op succesvolle wijze in. De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake. Module 1 Persoonlijke Trainerskwaliteiten. Je kracht als trainer. Succesfactoren van een trainer. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Afbakening vakgebied, rol en positie van trainer, opleider en coach.
Opleiding Mindfulness en Compassie Coach A'dam' Academie voor leven.
Niveau, oefenen, certificaat. Het niveau van de Opleiding Mindfulness en Compassie Coach en Trainer is HBO. Daarom is een opleiding óf werkervaring op hbo niveau wenselijk. Naast de opleidingsdagen wordt gevraagd de oefeningen thuis te doen en het werkboek te lezen. Dit kost ongeveer 2 a 3 uur per week. In de opleiding wordt er ook met elkaar geoefend, je mag dat thuis ook doen, echter dit is niet verplicht. Na de opleiding krijg je een certificaat en kan je zelf aan de slag met de begeleiding van mensen met mindfulness en compassie. De opleiding bestaat uit 8 lesdagen van 10.00 uur tot 16.30 uur. De dagen vinden op IJburg in Amsterdam plaats of in Amsterdam Noord.
ErkendeTrainersopleiding, Post-HBO Blankestijn Partners.
Dit doet ze met volle aandacht, respect en liefde en ze laat niet eerder los tot de deelnemer begint te bewegen in zijn ontwikkeling. Guido Zoomers, Projectmanager MOTO, Brandweer Zuid-Limburg. Een training volgen bij Blankestijn Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt. Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden. Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel. Kennis en inspiratie. 28 augustus 2020, door: ir. Welke 8 Competenties moet ik Ontwikkelen? Inzicht in 8 coach competenties die je helpen coach worden op de bovenstroom en de onderstroom van veranderingsprocessen.
De nummer 1 opleiding tot Coach" in de zorg: in 7 dagen l LOC Post hbo niveau.
Data en locatie cursusjaar 2019-2020. De post hbo opleiding coach in de zorg start komend jaar met meerdere groepen. Hieronder vindt u de data zoals ze op dit moment bekend zijn.: Amsterdam: Donderdag 31 oktober, 21 november, 19 december, 16 januari, 13 februari, 12 maart, 26 maart. Zwolle: Donderdag 17 oktober, 14 november, 12 december, 9 januari, 6 februari, 5 maart, 19 maart. Rotterdam: Donderdag 31 oktober, 21 november, 19 december, 16 januari, 13 februari, 12 maart, 26 maart. Utrecht: Donderdag 31 oktober, 21 november, 19 december, 16 januari, 13 februari, 12 maart, 26 maart. Zwolle, dinsdag 17oktober 2019. Utrecht, dinsdag 31 oktober 20199. Amsterdam, dinsdag 31 oktober 2019. Rotterdam, dinsdag 31 oktober 2019. zeven bijeenkomsten van 1300: 1700: in 9 maanden. NB: Uw scholingskosten fiscaal aftrekbaar? Klik op de startdatum naar keuze om je in te schrijven. claim nu je plaats. Don 31-10 Don 31-10 Don 17-10 Don 31-10. UTRECHT AMSTERDAM ZWOLLE ROTTERDAM. reserveer mijn plek! reserveer mijn plek! reserveer mijn plek! reserveer mijn plek! Vraag nu de brochure aan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met LOC via info@coachingvoordocenten.com.
Coach worden? Volg dan onze coachopleiding in Amsterdam.
Thijs, Trainer Coach, Young Capital. Toen ik op zoek ging naar een coachopleiding, deed ik dat omdat ik de de theorie achter een goed coachgesprek wilde leren. Want op gevoel kun je een eind komen, maar of je dan de juiste kant op gaat is nog maar de vraag! Door het volgen van de coach intensive heb ik een hele map vol met theorieën en technieken aangereikt gekregen. Maar wat het écht waardevol heeft gemaakt is de manier waarop ik deze theorie tijdens de opleiding heb leren gebruiken. Door na elke uitleg meteen met de stof aan de slag te gaan en veel feedback te krijgen heb ik ontzettend veel kunnen leren. En dat op een hele luchtige manier met een flinke dosis humor. Nu kan ik me tijdens coachgesprekken helemaal richten op de coachee en heb ik de praktische ervaring om op terug te vallen. Confronterend, maar daardoor zo waardevol en leerzaam. Alle aspecten die je tegenkomt tijdens het training geven passeren de revu. Van omgaan met weerstand in een groep, tot aan het maken van een gedegen trainingsprogramma, verschillende leerst ijlen en training geven anno 2018.
NLP coach opleiding Friesland InnerQi.
NLP coach opleiding Friesland. Bij de opleiding tot NLP Practitioner investeer je ten eerste in jezelf. Je leert effectieve NLP technieken en moderne communicatievaardigheden. Je doet veel nieuwe kennis en bijzondere ervaringen op. Hierdoor krijg je verhelderende inzichten. Tijdens deze opleiding leer je wat de gevolgen zijn van jouw manier van communiceren. Hiernaast leer je hoe je op de meest effectieve manier verbaal en non-verbaal kunt uitdrukken. De voordelen van InnerQi. Dit zijn de voordelen van een NLP coachopleiding in Friesland bij InnerQi.: Ruim veertien jaar ervaring als coach en trainer.
Opleiding tot coach en trainer Talentenspel.
Opleiding tot coach en trainer. Brochures en downloads. In de media. Opleiding tot coach en trainer. Opzet met modules. De opzet van de training is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. We werken nu met modules, waarbij ieder na de basismodule een eigen traject kan bepalen.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Post HBO Psychologie en Coaching. Download brochure Inschrijven. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Download brochure Inschrijven. Post HBO Coaching en Verandering. Download brochure Inschrijven. 6 maanden Post HBO Opleidingen. Download brochure Inschrijven. Praktijkopleidingen HBO Niveau 5 Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programmas met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programmas een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen. Psychologie en Coaching. Download brochure Inschrijven. 6 maanden Praktijkopleidingen HBO Niveau. Download brochure Inschrijven. Download brochure Inschrijven. 3 maanden Praktijkopleidingen HBO Niveau. Download brochure Inschrijven. Coachend Leidinggeven en Beïnvloeden. Download brochure Inschrijven. 12 maanden Praktijkopleidingen HBO Niveau. Download brochure Inschrijven. Leergang Professioneel Coach. Download brochure Inschrijven. 12 maanden Praktijkopleidingen HBO Niveau. Download brochure Inschrijven. Coachingsvaardigheden voor het MKB.
Opleiding Basis Coach Klassikaal bij Sonnevelt.
Bij een voldoende voor het portfolio met huiswerkopdrachten, het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 80% en de betalingsverplichting ontvang je het diploma Basis Coach. Accreditaties en erkenningen.: Lees meer over onze kwaliteit. Download het examenreglement 2019 en 2018-2019. Download hier de literatuurlijst. Start najaar 2019. Totaalprijs 2490, Betaling in 3 termijnen 830, per termijn. Bij betaling ineens krijg je 5% korting op de opleidingskosten. Bovenstaande prijzen zijn inclusief uitgebreide lesmap en examenkosten. Exclusief literatuur en eventuele herexamenkosten à 95, per onderdeel. In het kader van de onderwijsvrijstelling geen btw van toepassing. Voordeel door belastingaftrek. Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen.

Contacteer ons