Op zoek naar professioneel coach opleiding?

professioneel coach opleiding
Opleiding tot Jungiaans Coach Coaching Academy International.
Leergang Professioneel Opleider / Top trainer. Leergang Rouw en Verliesbegeleiding. NEW JUNG ACADEMY. New Jung Journey. Jungiaanse Fundering 1. Jungiaanse Fundering 2. Opleiding tot Jungiaans Coach. Werken met ODC level I. Wat is ODC? Jungiaans Analytisch Therapeut. COACH IN BEELD. Maandelijkse coach in beeld.
Post-bachelor-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-bachelor-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod, zoals Voice Dialogue, NLP en Provocatief coachen. Je ontdekt welke het beste bij jou passen.
Coach Leergangen Bureau Land.
Herschrijf je Loopbaan Verhaal. Introductietraining: Coachen, iets voor jou? Master Class: Provocatief Coachen. Bent u op zoek naar een opleiding om Professioneel Coach of begeleider te worden? Wilt u zich verder verdiepen in coachen / begeleiden? Wilt u een Coach worden, die mensen kan inspireren tot verandering?
Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding doet u dan ook praktijkervaring op met coaching door zelfstandig twee coachtrajecten te begeleiden. Door intensieve persoonlijke begeleiding in kleine intervisiegroepen leert u reflecteren op uw eigen handelen als coach en uw eigen stijl te ontwikkelen. U sluit de opleiding af met een reflectieverslag, portfolio en een videoassessment, dat bestaat uit een compilatie van uw coachingsgesprekken. Zo toont u aan dat u op professioneel niveau kunt coachen. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de opleiding Individuele coaching.: Kennismaking, het installeren en contracten met een coachee en opdrachtgever. Leren en leerstijlen. Interactie en communicatie. Diversiteit van coachees. Methoden van coachen. Oplossings en resultaatgericht coachen. De persoon van de coach. De organisatiecontext en ethische gedragscode van coachen. Doorstroom naar andere coachingsopleidingen. U kunt enkel de Individuele Coaching opleiding volgen, maar ook doorgaan met de Erkend Teamcoach of Organisatiecoaching opleiding.
Coach opleiding Match-it.
De doorlooptijd van de opleiding is 2 maanden. De opleiding bestaat uit 5 modules verdeeld over 8 dagen. Tussen de blokken door heeft u huiswerkopdrachten. Je behaalt het Match-it Diploma Professioneel Coach wanneer je hebt voldaan aan de volgende criteria.:
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Wil je je coachingsvaardigheden verdiepen middels het ORSC-model over relatiesystemen? Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau.
Vacature Basiscoach GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Je ziet coaching als een vak en je wilt dit vak zo goed mogelijk beheersen. Je hebt een professioneel en net voorkomen en je bent bereid namens GORTcoaching leads op te pakken en je commerciële vaardigheden te verbeteren. Je bent flexibel beschikbaar en je kan dus ook coachen vóór 900, vanaf 1700: of zaterdag/zondag. Je bent minimaal 2 jaar beschikbaar als basis coach voor GORTcoaching.
Coach Practitioner Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
De natuurlijke fasen van het veranderingsproces waar de cliënt doorheen gaat om zijn doel te behalen. Je houdt de zaag scherp: je leert vaardigheden om ook na de opleiding jezelf te blijven ontwikkelen als professioneel Coach. Gedurende de opleiding krijg je ruimschoots de gelegenheid om aan je eigen groeiproces als professional te werken.
Professioneel coachen JBBX.
23 maart 2020 in Den Haag. Blok 1: 23-25 maart 3 dgn. Blok 2: 25-26 mei. Blok 3: 14-15 september. Blok 4: 16-17 november. Hoe werkt het? Wat kost het? Ik wil meer weten. Gemiddelde klanttevredenheid cijfer 93, op basis van 77 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen. Over de opleiding Professioneel Coachen. Onze aanpak en filosofie. Bij JBBX geloven in de kracht van het collectief en veel persoonlijke aandacht. Daarom werken wij veel met trainingsduos voor groepen tussen de 12 en 16 personen. We knippen de 9 daagse training in blokken op, zodat je een goed ritme krijgt met verdieping van je kennis tijdens de trainingsdagen en verankering van je nieuwe vaardigheden in de periodes daartussen. Alle externe factoren voor het ultieme resultaat worden geborgd, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met jouw proces en ontwikkeling. Met follow-ups en intervisiegroepen houden we het proces gaande, je kan tussentijds altijd je trainer benaderen voor advies of vragen. Veel gestelde vragen. Is deze opleiding iets voor mij? Deze training is bedoeld voor managers, begeleiders van teams, scrum masters, product owners en anderen, die professionele coachmethodieken willen leren. De focus ligt op het opleiden tot coach, vanzelfsprekend worden je eigen processen ook aangeraakt.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Intervisie en Supervisie. Coaching on the job. Wie zijn wij. Missie en visie. Inzicht in onze klanten. Werken bij Inzicht. Aanmelden voor nieuwsbrief. Beroepsgroep en Gedragscode, Klachtenprocedure. Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Jaap de Knegt. In het kort. Al 33 leergangen met een gemiddelde van 91, gewaardeerd. Getoetst en erkend: SPHBO, NOBCO, EMCC en CRKBO. Als één van de eerste opleidingen in Nederland met een European Quality Award geaccrediteerd. Meest ontvangen feedback: life changing! 36 Permanente Educatie punten bij de NOBCO. In het kort. Opleidingsdagen data en tijdsinvestering. Zicht op jouw ontwikkeling. Examen en diploma. De coachopleiding samengevat. Schrijf je in voor deze opleiding. Wie zichzelf kent, kent iedereen. als professioneel coach werken.; als manager coachend leren leidinggeven.; als trainer of docent een meer coachende stijl ontwikkelen.;

Contacteer ons