Meer resultaten voor professioneel coach opleiding

professioneel coach opleiding
Opleiding tot Jungiaans Coach Coaching Academy International.
Leergang Professioneel Opleider / Top trainer. Leergang Rouw en Verliesbegeleiding. NEW JUNG ACADEMY. New Jung Journey. Jungiaanse Fundering 1. Jungiaanse Fundering 2. Opleiding tot Jungiaans Coach. Werken met ODC level I. Wat is ODC? Jungiaans Analytisch Therapeut. COACH IN BEELD. Maandelijkse coach in beeld.
Post-bachelor-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Windesheim in Almere. Opleidingen en Cursussen. Coaching en Supervisie. Opleiding tot Coach. Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-bachelor-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod, zoals Voice Dialogue, NLP en Provocatief coachen. Je ontdekt welke het beste bij jou passen.
Coach Leergangen Bureau Land.
Herschrijf je Loopbaan Verhaal. Introductietraining: Coachen, iets voor jou? Master Class: Provocatief Coachen. Bent u op zoek naar een opleiding om Professioneel Coach of begeleider te worden? Wilt u zich verder verdiepen in coachen / begeleiden? Wilt u een Coach worden, die mensen kan inspireren tot verandering?
Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding doet u dan ook praktijkervaring op met coaching door zelfstandig twee coachtrajecten te begeleiden. Door intensieve persoonlijke begeleiding in kleine intervisiegroepen leert u reflecteren op uw eigen handelen als coach en uw eigen stijl te ontwikkelen. U sluit de opleiding af met een reflectieverslag, portfolio en een videoassessment, dat bestaat uit een compilatie van uw coachingsgesprekken. Zo toont u aan dat u op professioneel niveau kunt coachen.
Coach opleiding Match-it.
De doorlooptijd van de opleiding is 2 maanden. De opleiding bestaat uit 5 modules verdeeld over 8 dagen. Tussen de blokken door heeft u huiswerkopdrachten. Je behaalt het Match-it Diploma Professioneel Coach wanneer je hebt voldaan aan de volgende criteria.:
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau. De training is in het Engels of in het Nederlands te volgen. Wat je meeneemt van deze training? Je maakt kennis met het ORSC programma: leer de basisvaardigheden en belangrijkste principes van het coachen in relatiesystemen. Je leert te vertrouwen op de kracht van je coachees. Je ontwikkelt jezelf tot professioneel coach ICF geaccrediteerd ACTP, een internationaal erkende coachopleiding. Opleidingen en trainingen. Leiderschap en management.
Vacature Basiscoach GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Je ziet coaching als een vak en je wilt dit vak zo goed mogelijk beheersen. Je hebt een professioneel en net voorkomen en je bent bereid namens GORTcoaching leads op te pakken en je commerciële vaardigheden te verbeteren. Je bent flexibel beschikbaar en je kan dus ook coachen vóór 900, vanaf 1700: of zaterdag/zondag. Je bent minimaal 2 jaar beschikbaar als basis coach voor GORTcoaching.
Coach Practitioner Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
De natuurlijke fasen van het veranderingsproces waar de cliënt doorheen gaat om zijn doel te behalen. Je houdt de zaag scherp: je leert vaardigheden om ook na de opleiding jezelf te blijven ontwikkelen als professioneel Coach. Gedurende de opleiding krijg je ruimschoots de gelegenheid om aan je eigen groeiproces als professional te werken.
Professioneel Coachen JBBX.
Trainingen worden gegeven op een inspirerende locatie van JBBX in Den Haag, Haarlem of Leusden. Jouw garanties Daarom kies je voor JBBX. Altijd ervaren trainers. Al onze trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van NLP training en coaching. Zo heb je altijd een back-up en vind je een trainer die goed bij je past. Meer over de trainers. Voor bedrijven en organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van managers en jonge professionals. Zo draagt een training maximaal bij aan extra resultaat op je werk. Neem contact op. Slim je budget investeren. Wij kijken samen hoe we jouw opleidingsbudget zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor het beste resultaat. Neem contact op. Programma Professioneel Coachen. De opleiding Professioneel Coachen bestaat uit de volgende onderdelen.: Blok 1 3 dagen: Wie ben jij? Jezelf als instrument. Wat is coachen? Persoonlijke doelen en leervragen. Levensverhaal; inzicht in eigen motivatie en handelen. Feedback geven en nemen. Persoonlijke dynamiek en de consequenties daarvan voor je werk als coach.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
De coach opleiding bij Inzicht heeft mij op professioneel en persoonlijk vlak verdieping gebracht en heeft mij uitgedaagd om het uiterste uit mezelf te halen. Hierdoor kijk ik nu met trots en voldoening terug naar de afgelopen 9 maanden. Jasper weet op een directe maar respectvolle en. Manager Human Development. Voor mij heeft de Post Hbo Registeropleiding tot Professional coach veel meer betekend dan een steengoede opleiding op weg naar coach worden.

Contacteer ons