Op zoek naar coach stress?

coach stress
Stressmanagement: training omgaan met stress en werkdruk.
voorkomen willen dat ze teveel last krijgen van stress: bewustwording en inzicht. oorzaken en gevolgen van stress. omgaan met stress: relativeren en prioriteiten stellen. omgaan met stress: communicatie. de tien geboden voor het omgaan met stress. taken en activiteiten plannen.
Team van Stress Specialisten StressCentrum.
Individuele trajecten: Preventieve en curatieve trajecten op het gebied van stress, burn-out, energie en vitaliteit. Stress en burn-out Coach, psychosociaal therapeut, EMDR therapeut. Stress Coach, ademtherapeut, verzuimspecialist reintergratiebegeleider. Voor organisaties: Begeleiding op het gebied van het reduceren van stress en werkdruk.
Stress en burn-out coaching Het Groei Atelier.
Zoek een coach. Stress en Burn-out coaching. Stress en burn-out coaching. Stress en burn-out coaching voor iedere twintiger en dertiger die ongezonde stress wil voorkomen of wil herstellen van een burn-out. Stress hoort bij het leven en is goed stress zet je in beweging en houdt je scherp.
bol.com Handboek coachen bij stress en burn-out 9789024404025 Annita Rogier Boeken.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. In dit boek vind je als coach een heldere leidraad om coachee's' met stress en burn out te begeleiden. Theoretisch kader en praktische inzichten en oefeningen/toepassingen maken dit handboek bruikbaar en goed leesbaar.
Burn out coaching Stress coaching JE BENT MEER.
Coach: Lianne de Graaff. Blijf op de hoogte! Wij willen je graag up-to-date houden met informatie, tips en nieuwtjes over stress coaching / burn out coaching en andere coachingsonderwerpen via de maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.
My Stress Coach changinghealthcare.nl.
Daar kun je zelf wat aan doen, en de digitale stress coach kan je daarbij helpen. Het is een virtuele coach voor de iPad, die je oefeningen beidt waardoor je meer grip krijgt op je gevoelens van stress. Er is een proefles en er zes themas.
Albert Sonnevelt Psycholoog Business Coach.
Help mij aan minder stress en meer ruimte in m'n' hoofd. 20 jaar psycholoog, trainer en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland! Albert als Coach. Persoonlijke coaching van Albert voor minder stress en meer succes in je leven! Albert als spreker.
HBO Stress Coach Scheidegger Opleidingen.
Het toepassen van diverse coachingsmethoden en technieken. Je wilt je ontwikkelen tot professioneel stress en burn-outbegeleider of stresscoach. Met dit programma kun je zelfstandig coach worden, maar ook binnen een organisatie als stress en burn-outbegeleider gaan werken. Onze HBO-programmas zijn zeer praktijkgericht.
stress en burn-out coach Archieven Miriam Dijst Coaching.
Wil je alles graag goed. Miriam Dijst Coaching. stress en burn-out coach. Aanbod, Coaching, Diensten, Informatie, Slider homepage. Via een coachingstraject begeleid ik je om van je stress of burn-outklachten af te komen, waardoor je weer volledig in balans bent.
Stress Burnout Begeleiding en Stressmanagement Cobin Coaching Training.
In een ontspannen omgeving geeft ze handvatten hoe minder stress en angsten te ervaren. Het lijkt allemaal logisch om te bedenken wat energievreters zijn en wat energie geeft, maar ik merk dat het goed werkt om hier in gesprekken goed over na te denken.

Contacteer ons