Zoeken naar coach stress

coach stress
HBO Stress Coach Scheidegger Opleidingen.
Daarnaast ga je aan de slag met je gespreks en luistervaardigheden. Na afronding van dit programma ontvang je het diploma HBO Stress Coach van Scheidegger en beschik je over een persoonlijk ontwikkelplan voor jouw rol als stresscoach. Je wilt je ontwikkelen tot professioneel stress en burn-outbegeleider of stresscoach.
Albert Sonnevelt Psycholoog Business Coach.
Help mij aan minder stress en meer ruimte in m'n' hoofd. 20 jaar psycholoog, trainer en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland! Albert als Coach. Persoonlijke coaching van Albert voor minder stress en meer succes in je leven! Albert als spreker.
Team van Stress Specialisten Stichting StressCentrum.
Stress Coach, yoga docent. Voor organisaties: Begeleiding op het gebied van het reduceren van stress en werkdruk. Individuele trajecten: Preventieve en curatieve trajecten op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Stress Coach, MHD; specialisatie stressmanagement en re-integratie-deskundig MBTI practitioner.
Annita Rogier: Psycholoog Stress Burn-out coach.
Haar achtstappenplan geeft een heel duidelijk handvat voor de coach en haakt in op de cruciale stappen om veerkracht te herwinnen. Dit boek geeft concreet weer wat te doen op niveau van individuen en organisaties en kan ik zeker aanbevelen! Elke Geraerts, BETTER MINDS AT WORK. Handboek coachen bij stress en burn-out.
Burnout en stress: coaching en training Stressmanagement.
Deze training is bij uitstek geschikt voor medewerkers die stress als een probleem onderkennen en serieus nemen. U leert effectief omgaan met stress. De training is voor medewerkers die.: spanning of stress ervaren en hier in hoge mate last van krijgen.
Burnoutbegeleiding Nijkerk.
Dit is een uitgebreide diagnose en brengt stress en vermoeidheid in kaart aan de hand van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten en een uitvoerig gesprek met een in stressproblematiek gespecialiseerde coach en een psycho-fysiologische meting. Hiermee maken we meetbaar en inzichtelijk hoe jouw lichaam reageert op stress en hoe het gesteld is met je herstelvermogen.
Coaching bij burnout en stress Meulenberg Training Coaching.
Na 8 keer trainen met Ruud heb ik geleerd met stress om te gaan en het niet langer een storende factor in mijn leven te laten zijn. Ruud laat je op een praktijk gerichte, moderne en actieve wijze inzien hoe je stress de baas kan zijn.
Ity Hardy Stress Burn-out coaching.
Lukt dat zelf niet dan kan stress en burn-out coaching helpen. Stress en burn-out coaching richt zich op zelfmanagement, zelfsturing, persoonlijk leiderschap èn constructieve communicatie; een combinatie van persoonlijk effectief functioneren en persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn de resultaten van stress en burn-out coaching?
Stress Burnout Begeleiding Cobin Coaching Mindfulness Training.
Keuzes maken: zo doe je dat. By Sylvia van Meel Tips No Comments. Keuzes maken, de knoop snel doorhakken, dat willen we toch allemaal? In mijn praktijk bemerk ik dat sommige cliënten eindeloos kunnen wikken en wegen ze ervaren keuzestress.
Stress, burnout, en bore-out coaching Career Live.
Een professionele Stress test die inzicht geeft in stressoren en stress copingstijlen. Persoonlijk Actieplan om de stressherkenning en goed om te gaan met stress, en stress preventie in te bedden in het dagelijks leven, op korte, middellange en lange termijn.

Contacteer ons