Zoeken naar hbo opleiding coaching

hbo opleiding coaching
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Deze opleiding vertelt het hele verhaal. Ik wist dat ik met coaching verder wilde maar ik was niet bewust op zoek naar een opleiding. Toen hoorde ik over de Wandelcoachopleiding en zag de combinatie van coachen en wandelen in de natuur.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Wie zijn wij? De Post-HBO LeefstijlCoach Opleiding. Jij als Coach. Wat zeggen onze deelnemers. Het boek Positieve Leefstijlverandering is een praktisch hand-werkboek voor professionals gericht op begeleiding bij gedragsverandering en gedragsbehoud. Nog niet eerder zijn vanuit zoveel verschillende sectoren instrumenten bijeengebracht om toe te kunnen passen bij een diversiteit van cliënten en kwetsbare cliëntgroepen.
Certified Agile Coach International Management Forum.
Tijdens deze 12-daagse officiële post-HBO opleiding Certified Agile Coach wordt gewerkt met verschillende coaching stijlen en wordt gekeken welke coaching stijl het dichtst bij u ligt. Uw persoonlijke groeipad wordt zowel binnen het kader van het Agile Coach programma als daarbuiten uitgezet.
Erkende HBO-opleidingen psychologie en coaching LOI.
HBO Leiderschap en coaching. HBO Mediapsychologie en sociologie. HBO Methodisch handelen. HBO Sociale psychologie. HBO Toegepaste psychologie. Andere opleidingen in dit vakgebied. Hobby en Vrije tijd. De klassikale opleidingen starten binnen enkele weken. Wil je nog deelnemen aan een klassikale opleiding?
BCoach Post HBO coachopleiding met toekomst tot geregistreerd coach.
Het is een post HBO opleiding waarin je heel veel theorie krijgt en dan ook meteen leert en ervaart hoe je dit in praktijk brengt. Na een jaar ben je Post-HBO CPION gecertificeerd coach en heb je als startende coach een rugzak vol aan kennis en vaardigheden.
Coach HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
strongSkills en opleiding Mimimaal een afgeronde HBO direct op zoek naar ambitieuze Finance starters met minimaal een afgeronde HBO Heb jij net je HBO /WO diploma op zak in de richting van Finance? 19 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO HBO Finance Starter.
Opleidingen 12-daagse Opleiding tot Loopbaanadviseur/Coach op Post-HBO niveau www.noloc.nl.
kennis van en werken met loopbaansystemen en instrumenten; 3. intervisie/oefengroep en individuele coaching. Tijdens de opleiding wordt ondermeer gewerkt met opvattingen en elementen uit het Neuro Linguïstisch Programmeren NLP, de Rationele Effectiviteits Training RET, Oplossingsgericht Coachen en Creatieve loopbaanbegeleiding. Professionele attitude: 20 uur Coachen en Adviseren: 22 uur Methoden, technieken en instrumenten: 22 uur Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 16 uur Algemene basiskennis: 16 uur. Totaal aantal contacturen.: Wekelijkse uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk.: 192 uur 128 PE punten. De opleiding beginnen. Toelatingseisen opleidingsniveau / diploma's.: Afgeronde HBO of universitaire opleiding.
Coaching en Begeleiding Post-hbo opleidingen Inholland Academy.
De laatste jaren groeit het besef dat coaching een zeer waardevol instrument is om jezelf als leerkracht, IB'er' of gedragsspecialist verder te professionaliseren. Wij bieden jou post-hbo opleidingen en cursussen in verschillende vormen van coaching en begeleiding. Bekijk hieronder het aanbod. Post-hbo opleidingen Coaching en Begeleiding.
HBO Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach Opleiding.nl.
Afronding en diploma. Je rondt de module Coaching in de kinderopvang af met een mondeling examen. De module Pedagogisch beleid in de kinderopvang wordt afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Wanneer je beide onderdelen met een voldoende afrondt, ontvang je het erkende diploma HBO Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach van Scheidegger Opleidingen. Duur van de opleiding: 6 maanden.
hbo leefstijlcoach A plus Opleidingen.
In het kader van de onderwijsvrijstelling geen btw van toepassing. De opleiding hbo Leefstijlcoach is opgebouwd uit 3 Hoofdonderdelen, ieder hoofdonderdeel bestaat uit 2 modules, totaal aantal lesdagen: 20. Duur: 12 maanden Studiebelasting: 8-10 uur. We verwijzen je graag naar de desbetreffende opleidingen en cursussen voor aanvullende informatie. Er vindt een landelijk examen plaats. Rouw en Verlieskunde. Verdiepingsdrieluik Counseling en Coaching.

Contacteer ons