Resultaten voor opleiding coach onderwijs

opleiding coach onderwijs
Trainingen voor tto-docenten Nuffic.
Interessante training als je een opleiding volgt tot tweedegraads vakdocent en je wilt richten op tweetalig onderwijs. Het traject Biligual Education/English Stream bestaat uit 3 onderdelen.: taalvaardigheid op CAE en CPE niveau. Meer informatie: Mw. World Teachers Training Programme ICLON Universiteit Leiden. Combineer je eerstegraads lerarenopleiding met het World Teachers Training Programme. Daarmee kun je in de toekomst lesgeven aan een tweetalige of internationale school. Deze training is ontstaan uit de jarenlange werkrelatie tussen de lerarenopleiding van de Universiteit Leiden het ICLON en een van haar opleidingsscholen. Meer informatie: Mw. Utrecht Teacher Education Academy U-TEAch Universiteit Utrecht. Wil je een eerstegraads lesbevoegdheid en het internationaal erkende Cambridge Certificate for Bilingual Teaching behalen? Volg dan deze honours track binnen de postdoctorale masteropleiding gericht op lesgeven in tweetalig en internationaal onderwijs. Meer informatie: Dhr. Nascholing in Nederland. Deze opleidingen en trainingsinstituten besteden specifiek aandacht aan tweetalig onderwijs. Trainingen voor tto-docenten. Volg bijvoorbeeld een in-service training of een cursus op maat zoals CLIL skills en classroom English en Just like a CLIL Coach.
Opleiding, coaching en advies voor onderwijsprofessionals Marant Interstudie.
Opleiding Opleiding Pedagogisch Didactisch Getuigschrift PDG. Opleiding Schoolleider 3.0 uit het onderwijs. Opleiding Leergang Eigen Leiderschap. Opleiding Leergang Interim Management in het Onderwijs. Opleiding Verschillen als kansen: werken met Human Dynamics. Bekijk alle opleidingen. Traject op maat. Heb je een specifieke opleidingswens?
Opleiding Coach van Onderwijsprofessionals Via Vinci Academy.
Opleidingen Begeleiding, coaching en training Coach van Onderwijsprofessionals. Coach van Onderwijsprofessionals. Coach van Onderwijsprofessionals. Door de vele externe ontwikkelingen, in combinatie met de wens van professionals in het onderwijs om zich te blijven ontwikkelen, is er een enorme behoefte aan begeleiding bij de uitvoering van het dagelijks werk. En waar eerst nogal eens externe begeleiders en coaches werden aangetrokken, is het nu de bedoeling dat leidinggevenden, intern begeleiders, en gespecialiseerde interne coaches de begeleiding van onderwijsprofessionals gaan overnemen. Via Vinci Academy biedt een post-hbo opleiding tot Coach van onderwijsprofessionals gericht op het verwerven van de juiste competenties om onderwijsprofessionals te kunnen coachen.
Dyslexiecoach KPC Groep.
Theoretisch kader coaching praktische opdrachten en/of. Theoretisch kader dyslexie praktische opdrachten. Evaluatie van de bijeenkomst. Vooruitblik en aandachtspunten huiswerk/praktijkopdracht. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij tussen de trainingsdagen alle taken behorende bij een coach oefenen en vastleggen in een actieplan.
Mijn verhaal I Directiecoach Onderwijs.
Na de afronding van twee universitaire Masteropleidingen, waaronder de Master opleiding Strategisch Management van Onderwijs en Educatie, heb ik vele opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, training en mediation. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs met de ervaring als docent, coach, trainer, mediator en adviseur.
Coachend voor de klas.
Coachend voor de klas biedt een cursus waar mensen die werkzaam zijn in het onderwijs concrete handvatten, onderbouwende theorie en de mogelijkheden tot het ontwikkelen van vaardigheden ontvangen, zodat de deelnemer toegerust is om passend onderwijs te bieden aan het individuele kind, de ouders, de klas en binnen school.
Coaching en Begeleiding Post-hbo opleidingen Inholland Academy.
Wil je als leerkracht basisonderwijs opgeleid worden tot gecertificeerd coach, zodat je collega's' op school kunt coachen en begeleiden? Of juist leren hoe je als kindercoach het beste uit een leerling haalt? De laatste jaren groeit het besef dat coaching een zeer waardevol instrument is om jezelf als leerkracht, IB'er' of gedragsspecialist verder te professionaliseren. Wij bieden jou post-hbo opleidingen en cursussen in verschillende vormen van coaching en begeleiding. Bekijk hieronder het aanbod. Post-hbo opleidingen Coaching en Begeleiding. Kindercoach in het onderwijs.
CPS Academie trainingen voor leraren en leidinggevenden in PO, VO en MBO CPS.nl.
21-11 2019 Opleiding tot coach, module 2: verdieping. Deze vijfdaagse training is een verdieping van module 2, Opleiding tot coach. Meer informatie Aanmelden voor deze bijeenkomst. Het grootste open aanbod aan trainingen voor het onderwijs. Over CPS Academie. Vaak al interessant vanaf 6 deelnemers.
Opleidingen.
Sorteren op: Startdatum oplopend. Heb je vragen en/of opmerkingen? Bel tijdens kantoor uren naar. 31 088 989 30 00. Nieuw Eyckholt 300. Nog niet helemaal overtuigd welke opleiding je wilt gaan volgen? Wij helpen je graag middels een vrijblijvend studieadvies.
Passend onderwijs Landstede MBO.
Hulp nodig bij studiekeuze? Onderwijs en examenregeling. Nadat je je hebt aangemeld nodigen we je uit voor een gesprek en bekijken we samen of de door jou gekozen opleiding goed bij je past. We kijken naar wat jij nodig hebt om succesvol jouw mbo-studie te volgen en met een diploma af te ronden. Zo heb je bij de opleiding waar je wordt toegelaten misschien extra begeleiding of extra ondersteuning nodig. Dit kan zijn op leergebied maar ook bijvoorbeeld in verband met een fysieke handicap of bij gedragsproblemen. Tijdens het gesprek bespreken we je eigen schoolervaringen en het advies van je vorige opleiding. Soms wordt er een tweede gesprek gepland om hier nog beter met elkaar naar te kijken. Als we het eens zijn over een passende opleiding word je toegelaten en krijg je een coach.

Contacteer ons