Op zoek naar opleiding coach?

opleiding coach
Life Coaching Professional Opleiding Health Balance Group.
De Life Coach Professional Opleiding. Become a Life Coach Professional. Trots ben ik om 25 jaar actief te zijn in het vak als Life Coach en mijn kennis en passie via deze opleiding met jouw te mogen delen. Hieronder vind je alle belangrijke informatie.
Hoogendijk Coaching en Opleiding voor bezieling in leven, werk en relatiesHoogendijk Coaching en Opleiding.
Wanneer mensen bewegen op de platen kan transformatie plaatsvinden op lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal niveau tegelijk. Adriaan Hoogendijk over de opleiding tot Bezielingscoach. Adriaan Hoogendijk vertelt wat de opleiding tot bezielingscoach zo bijzonder maakt en wat de verdieping voor een coach kan betekenen.
Erkende NLP Coach opleiding is een unieke kans UNLP.
De NLP Coach IANLP opleiding voorheen NLP Master Coach is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot het hoogste niveau van life coaching. Of je nu een ervaren coach bent of net gaat beginnen, de NLP Coach IANLP opleiding zal het leven van jezelf en anderen transformeren.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Wie zijn wij? De Post-HBO LeefstijlCoach Opleiding. Jij als Coach. Wat zeggen onze deelnemers. Het boek Positieve Leefstijlverandering is een praktisch hand-werkboek voor professionals gericht op begeleiding bij gedragsverandering en gedragsbehoud. Nog niet eerder zijn vanuit zoveel verschillende sectoren instrumenten bijeengebracht om toe te kunnen passen bij een diversiteit van cliënten en kwetsbare cliëntgroepen.
1.665 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 18 dgn. date_range Maandag 15 april 2019 in Rotterdam en Utrecht. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jouDe TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Agile Coach Opleiding met Non-IT Focus Agile Scrum Group.
Naast het certificaat van Agile Scrum Group kun je na deze training een officiële certificering halen bij het International Institute for Agile Business Certification IIABC.org. Het examen dat je na de Agile Coach Opleiding aflegt heet Agile Business Expert Agile Coach.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Je kunt je laten registreren als Erkend Coach bij StR of EQA Keurmerkcoach bij het NOBCO. Lees meer over de opleiding. Wil je ervaren hoe het is om professioneel te coachen of wil je graag op een vrijblijvende manier kennismaken met de opleiding, de docenten en met Windesheim?
Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
De leefstijlcoach draagt alleen informatie aan wanneer de patiënt aangeeft daar behoefte aan te hebben. De opleiding is opgedeeld in drie modules die elk worden afgesloten met een toets. Module 1, Coach jezelf en de ander, omvat de grondbeginselen van coaching en fysiologische basiskennis over bewegen, voeding en gedrag en wordt afgesloten met een schriftelijke kennistoets waarin ondermeer een voedingsplan en beweegplan moet worden gemaakt.
Opleiding tot Cogmed Coach Pearson Academy.
Aan het einde van de opleiding bent u in staat zelfstandig een Cogmed Werkgeheugentraining te starten, begeleiden en evalueren. Na het voltooien van de opleiding bent u gecertificeerd Cogmed coach en heeft u direct toegang tot het Cogmed Coaching Center waarmee u als coach aan de slag kunt.
Opleidingen KNRB.
Dit betekent onder andere dat coaches en instructeurs een bijdrage kunnen leveren aan het ontwikkelen van een sporttechnisch beleid op de vereniging en kennis kunnen overdragen aan andere instructeurs en coaches. Zowel de coach als instructeurslijn kent verschillende niveaus. De niveaus zijn afhankelijk van de mate van zelfstandigheid en het niveau waarop coaching of instructie wordt gegeven. Naast het opleiden van coaches en instructeurs verzorgen wij opleidingen voor kamprechters. De roei-instructeur leert recreatieve roeiers de roeibeweging aan. Veilige, gezonde en gezellige lessen staan hierbij centraal. De opleiding tot roei-instructeur 3 is het verlengde van de opleiding tot roei-instructeur 2.

Contacteer ons