Meer resultaten voor opleiding coach

opleiding coach
Ik leer anders Coach-opleiding beelddenken.
Ouders kunnen na de tweedaagse opleiding beelddenken thuis de leerachterstand wegwerken met hun zoon of dochter. Als gecertificeerd coach kun je de training Ik leer anders aanbieden aan leerlingen tarief bepaal je zelf. Na de training krijg je reclamemateriaal om klanten te werven.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Als deelnemer aan de opleiding krijg je een persoonlijke coach aangewezen. Gedurende de opleiding kun je onbeperkt coaching sessies aanvragen. Als de klik ontbreekt kun je van coach wisselen. Zelfs na afronding van je opleiding mag je op je coach een beroep blijven doen.
Zet verandering in beweging! Koninklijke Wandel Bond Nederland.
Kansen en kosten. Inschrijven opleiding FitStap coach. word fitstap coach. Zet verandering in beweging! Word Fitstap coach. Als FitStap coach ben jij hét aanspreekpunt voor jouw deelnemers. Jij motiveert ze, inspireert ze en stimuleert ze om in beweging te komen en te blijven.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Artikel van docent. Op woensdag 13 november 2019 is er weer een open avond. Gratis proefles Opleiding tot Coach. Ervaar op zaterdag 2 november 2019 hoe het is om professioneel te coachen tijdens de gratis proefles van de Opleiding tot Coach.
Coach Boulevard.
Met en van elkaar leren is de grote kracht van Coach Boulevard. Judith over opleiding Individuele Coaching. De vijf Kritieke Succesfactoren voor Coaching. Verschaft een samenhangend kader waarbinnen zij hun eigen handelen kunnen plaatsen en begrijpelijk kunnen uitleggen aan anderen.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner is Practitioner geaccrediteerd door EMCC NOBCO en Post-HBO geaccrediteerd door CPION. Na afronding van de opleiding ontvangt u dan ook een internationaal erkend diploma en kunt u zich laten registreren als Register Coach in het Abituriënten-Register.
Agile Coach opleiding Post-HBO Gladwell Academy.
De Agile Coach opleiding is bedoeld voor Agile professionals met de ambitie tot zelfstandig Agile coach. De Agile professional heeft minimaal 1 jaar ervaring in de rol van Scrum Master, Product Owner, Agile coach of praktische werkervaring met de Agile principes.
NTI NLP NLP Coach Opleiding.
De opleiding tot NLP Coach of NLP Trainer was tot voor kort dan een vanzelfsprekende vervolgstap. Echter, we merkten dat de behoefte om coachcompetenties te ontwikkelen of trainersskills onder de knie te krijgen, voor de meeste cursisten sterker was dan de wens om specifiek NLP-coach of NLP-trainer te worden.
Move a Mountain Coachopleiding: diepgaand en praktisch.
De coach opleiding bij move a mountain is veel meer dan een opleiding tot coach. Deze opleiding is zo diepgaand en heeft zon impact op mijn leven gehad dat ik deze opleiding iedereen toewens. Of hij of zij er nu coach mee wil worden op niet.
NOCNSF Ieder zijn Olympische droom.
In de TopCoach 5 opleiding zijn de maatwerkprogramma's' gericht op de topsportpraktijk, persoonlijke ontwikkeling en op kennis en vaardigheden. Hier worden diverse experts voor ingezet. De opdrachten in de praktijk staan centraal om te werken aan het ontwikkelen van de zeven benodigde competenties.: Coachen tijdens topwedstrijden. Begeleiden van sporters. Samenstellen en managen van een begeleidingsteam. Ontwikkelen van topsportbeleid. Vergaren, ontwikkelen en delen van kennis. Bevorderen competentieontwikkeling coaches. De deelnemer ontvangt het TopCoach5 certificaat, gebaseerd op de KSS 2012en aansluitend op de Europese niveau indeling. Voor meer informatie, zie www.topcoach5.nl. Focus Top 10. Opleidingen en scholing. Master Coach in Sports programma.

Contacteer ons