Resultaten voor opleiding tot coach utrecht

opleiding tot coach utrecht
Coaching Utrecht MindConsult.
Vanuit dit inzicht kan je tot een passende verandering komen. De wisselwerking die zich in de coachingrelatie ontvouwt tussen coach en cliënt dient naast je inhoudelijke coachingvraag, als ingang en richting in het onderzoek. Leestip: Drie stappen voor het realiseren van je voornemens. Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail me met je vraag. De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie. Leave this field blank. De Kracht van Aandacht Kleine. Gids voor het Trainen van Je Geest. Paperback, e-boek en audioboek! 3512 JL Utrecht bij de Dom.
Coaches voor medici, Coaches voor Medici.
U bent medisch specialist en u zoekt een coach? Wij bieden begeleiding op het brede gebied van uw professioneel functioneren. Dat kan gaan over communicatie en samenwerking met uw collegas of over leiding geven. De vraag kan ook zijn hoe u met uw werkbelasting omgaat en met de balans werk-privé.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
Zoek een coach. Atma foto album. Werken voor Atma. Accreditaties / verenigingen. gespecialiseerd IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. Leer alle basisvaardigheden van coaching. Leer mensen te helpen hun eigen leven vorm te geven. Leer mensen te helpen hun vitaliteit te verhogen, ook in hun organisatie. Leer kinderen te stimuleren naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Opleidingen lichaam geest. Leer het lichaam te betrekken bij coaching. Leer mensen te helpen hun trauma's' te verwerken. Leer mensen te helpen diepere trauma's' te verwerken. Outdoor Life Coaching. Train de Trainer. Mind your body. Voor bezoekers van de introductiedag. Wanneer je je binnen twee weken na het volgen van een introductiedag inschrijft voor een opleiding, ontvang je een leuke korting op je studiegeld.
Opleiding Leergang Professioneel Coach ISBW.
De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Opleiding Leergang Professioneel Coach. Unieke opleiding voor professionele coaches volgens officiële EMCC-richtlijnen 1 jaar. Praktijkopleidingen HBO niveau. Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt u complete programmas met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programmas een uitstekende start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen. Dag, Avond en Zaterdag. Brochure downloaden Uitgebreide informatie in pdf Kostenoverzicht aanvragen Direct per e-mail Direct inschrijven In 5 minuten ingeschreven. 035 7 604 800. Anderen bekeken ook deze opleidingen. Praktijkopleidingen MHBO en HBO. HBO Bachelor Bedrijfskunde. Studenten beoordelen ISBW met een 82! Kom naar de open avond op 23 augustus in Utrecht!
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Wie zijn wij? De Post-HBO LeefstijlCoach Opleiding. Jij als Coach. Wat zeggen onze deelnemers. Het boek Positieve Leefstijlverandering is een praktisch hand-werkboek voor professionals gericht op begeleiding bij gedragsverandering en gedragsbehoud. Nog niet eerder zijn vanuit zoveel verschillende sectoren instrumenten bijeengebracht om toe te kunnen passen bij een diversiteit van cliënten en kwetsbare cliëntgroepen. Over de docenten: Zeer goed. Helder, duidelijk en praktisch. De docenten waren plezierig in omgang en wisten goed waar ze het over hadden. Ze hebben ruime ervaring en dat kun je merken. De informatie konden ze duidelijk en enthousiast overbrengen. Ik heb een aantal losse trainingen gevolgd. Tijdens de training wisselen korte stukken theorie af met praktische oefeningen, zowel voor jezelf als voor cliënten. Hierdoor komt het onderwerp gedragsverandering echt tot leven en wil je er direct in je praktijk mee aan de slag.
coach utrecht hypnotherapie utrecht opleiding tot coach utrecht.
opleiding tot coach utrecht. GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP. Doelgroepen leergang Coaching: opleiding tot coach. De leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd is bestemd voor coaches die zich verder willen professionaliseren en voor iedereen die van coaching zijn vak wil maken.
Coach Utrecht GORTcoaching Altijd een gratis oriëntatiegesprek!
Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Utrecht. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek.
NLP Coach Coaching NLP opleiding.
Coach voor medewerkers, Spreker. Specialiteit: Helpt mensen passie in hun werk en zingeving in hun leven te vinden www.in-volved.nl. Renate van Ingen. NLP coaching, training, jeugd en gezinshulpverlening. Specialiteit: Jongeren en gezinsvraagstukken, coaching en training, verliesbegeleiding na overlijden, echtscheiding, etc. Amsterdam / Zaandam. Loopbaancoaching en training/coaching HBO'ers' en academici. Specialiteit: Mogelijkheden en kansen voor iedereen die zijn weg zoekt in het veld van werk en carrière. Sanne van Heumen. Specialiteit: Verbinden hoofd en hart. Luisteren naar je lijf. Ton de Rooij. Liempde / Veghel. Coaching, begeleiding en training. Specialiteit: teams en medewerkers technische bedrijven. Rotterdam NLP, EMDR-Coaching Specialiteit: Trauma's' en PTSS. Haarlem Amsterdam NLP, Coaching Specialiteit: Systemisch Coaching / Familieopstellingen / NLP-Coaching / Coaching van Young Professionals Particulieren www.dosagecoaching.com. Trainingen / opleidingen. NLP Master Practitioner. NLP Trainers opleiding. NLP Intensive training. NLP Master Intensive. NLP Update cursus. Wat is NLP? Waarom NLP leren? Cursisten over NLP. NLP voor bedrijven. NLP en carriere. NLP en coaching. NLP en HRM. NLP en onderwijs. NLP en opvoeding. NLP en relaties. NLP en sport. NLP en verkoop. Blijf op de hoogte. Ontvang maandelijks al het NLP nieuws. Abcoude Amsterdam Utrecht.
Training Mindfulness voor coaches: verbeter je vaardigheden.
Opleiding mindful coachen. Mindfulness voor coaches. De opleiding Mindful coachen. Ben jij coach en wil je met meer rust en vertrouwen coachen? Meer opmerken wat er bij en tussen jou en de ander gebeurt en dit benutten in het coachen? Bij onze opleiding mindful coachen versterk je je aandacht en opmerkzaamheid. Je wordt minder reactief en kunt bewuster kiezen wat je doet. De opleiding is op vier vrijdagen om de week van 12 tot 18 uur. Daarnaast oefen je zelf thuis dagelijks een half uur. vrijdag 5 oktober, 19 oktober, 2 november en 16 november. 890, exclusief btw. ZZP-er kortingstarief: 690, exclusief btw. Twee collegas uit zelfde organisatie? Samen 200, korting! Een mooie locatie nabij Utrecht, goed bereikbaar met OV en auto.
Home Phoenix Opleidingen.
Phoenix Opleidingen Een plek om je plek te vinden. Manon Miessen Deelgenoot zijn van de tocht. Morten Hjort Het gemiste als inspiratie. Sander Reinalda Potentie tot bloei brengen. Bij ontroering wordt het licht van het hart ontstoken. Deel dit bericht.

Contacteer ons