Resultaten voor opleiding tot coach utrecht

opleiding tot coach utrecht
OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS post hbo coachen van docenten en leerkrachten Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs.
De post hbo opleiding coach in het onderwijs start komend jaar met meerdere groepen. Hieronder vindt u de data zoals die op dit moment bekend zijn.: Amsterdam: Woensdag 10 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari, 13 februari, 6 maart, 27 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni. Zwolle: Maandag 8 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 4 maart, 25 maart, 15 april, 13 mei, 17 juni. Utrecht: Woensdag 10 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari, 13 februari, 6 maart, 27 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni.
Opleiding Professional Organizer De HuishoudCoach.
Zij verzorgt het leeuwendeel van de Opleiding Professional Organizer. Co-trainers Irene Lansdaal oplossingsgericht coach en Beeuwkje Jager organizer en effectiviteitspecialist trainen je respectievelijk in Oplossingsgericht communiceren en Tijd en huishoudmanagement. Gedrieën stellen we alles in het werk jou een boeiende en onvergetelijke opleiding te bezorgen! Meer informatie over Els, Beeuwkje en Irene vind je op de pagina Trainers. De opleiding vindt plaats in de trainingsruimten van MeetingPlaza in Utrecht, bekend om zijn prettige ambiance en uitstekende catering.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
Zoek een coach. Atma foto album. Werken voor Atma. Accreditaties / verenigingen. gespecialiseerd IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. Leer alle basisvaardigheden van coaching. Leer mensen te helpen hun eigen leven vorm te geven. Leer mensen te helpen hun vitaliteit te verhogen, ook in hun organisatie. Leer kinderen te stimuleren naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Opleidingen lichaam geest. Leer het lichaam te betrekken bij coaching. Leer mensen te helpen hun trauma's' te verwerken. Leer mensen te helpen diepere trauma's' te verwerken. Outdoor Life Coaching. Train de Trainer. Mind your body. Voor bezoekers van de introductiedag. Wanneer je je binnen twee weken na het volgen van een introductiedag inschrijft voor een opleiding, ontvang je een leuke korting op je studiegeld.
Cursus Zelfstandig life coach LOI.
Het examen voor de cursus Zelfstandig life coach wordt afgenomen door de Examencommissie van de LOI. Na succesvolle afronding van dit examen heb je het LOI-diploma Zelfstandig life coach op zak. Het diploma Zelfstandig life coach is een goede opstap voor de HBO-bacheloropleiding Toegepaste Psychologie of een kort HBO-programma uit deze opleiding.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Ook de trainingslocatie in Utrecht was prettig. Dus al met al ben ik uiterst positief. Trainers hadden het in n dag voor elkaar dat ik me vertrouwd voelde. Open communicatie, duidelijk lesmateriaal. Opdrachten sluiten aan bij persoonlijke ontwikkeling en de praktijk. Vijf maanden groeien.super ervaring. Ik heb de opleiding tot coach doorlopen.
Coach Utrecht Charlie Paludanus, de coach achter 12Spring.
Sinds die tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn professionaliteit als coach en trainer verder te vergroten en te verdiepen: Intuïtieve ontwikkeling Mens en Intuïtie, NLP Practitioner en Master IEP, Conflict Management, Sociaal Panorama, Trainer gedrags en communicatievaardigheden Karin de Galan.
Intercollegiaal coachen Medilex Onderwijs.
Ik kan hiermee verder." Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor docenten uit primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs die de taak van intercollegiale coach op zich willen nemen. LET OP: Maximaal 16 deelnemers! De cursus Intercollegiaal coachen bestaat uit 5 interactieve contactdagen van 9.30 tot 16.00 uur in Utrecht.
Opleiding Leergang Professioneel Coach ISBW.
De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Opleiding Leergang Professioneel Coach. Unieke opleiding voor professionele coaches volgens officiële EMCC-richtlijnen 1 jaar. Praktijkopleidingen HBO niveau. Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt u complete programmas met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programmas een uitstekende start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen. Dag, Avond en Zaterdag. Brochure downloaden Uitgebreide informatie in pdf Kostenoverzicht aanvragen Direct per e-mail Direct inschrijven In 5 minuten ingeschreven. 035 7 604 800. Anderen bekeken ook deze opleidingen. Praktijkopleidingen MHBO en HBO. HBO Bachelor Bedrijfskunde. Studenten beoordelen ISBW met een 82! Kom naar de open avond op 23 augustus in Utrecht!
Leergang Coaching GITP.
U wilt van coachen uw vak maken met een erkende opleiding. U wilt professioneel coach worden, of verder professionaliseren. U bent leidinggevende en wilt zich specialiseren in coaching. Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach, heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillendecoachingstechnieken.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Wie zijn wij? De Post-HBO LeefstijlCoach Opleiding. Jij als Coach. Wat zeggen onze deelnemers. Het boek Positieve Leefstijlverandering is een praktisch hand-werkboek voor professionals gericht op begeleiding bij gedragsverandering en gedragsbehoud. Nog niet eerder zijn vanuit zoveel verschillende sectoren instrumenten bijeengebracht om toe te kunnen passen bij een diversiteit van cliënten en kwetsbare cliëntgroepen. Over de docenten: Zeer goed. Helder, duidelijk en praktisch. De docenten waren plezierig in omgang en wisten goed waar ze het over hadden. Ze hebben ruime ervaring en dat kun je merken. De informatie konden ze duidelijk en enthousiast overbrengen. Ik heb een aantal losse trainingen gevolgd. Tijdens de training wisselen korte stukken theorie af met praktische oefeningen, zowel voor jezelf als voor cliënten. Hierdoor komt het onderwerp gedragsverandering echt tot leven en wil je er direct in je praktijk mee aan de slag.

Contacteer ons