Resultaten voor opleiding tot coach utrecht

opleiding tot coach utrecht
Business Coaching Utrecht Business School.
Lees ervaringen met Utrecht Business School op Springest. Tijdens uw opleiding wordt u vakkundig begeleid door een kerndocent. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om, ter verdieping op uw opleiding, gecoacht te worden door een van onze docenten of business coaches op verschillende disciplines. Onze expertise zit o.a. op de disciplines: HRM, Finance Accounting, Strategie, Leadership, Bedrijfskunde en ICT CRM. Tijdens de opleidingen worden cursisten begeleid door een kerndocent van UBS. Het begeleidingsproces zit hem met name op het kundig en inhoudelijk schrijven van uw referaat c.q. plan van aanpak. Doelstelling hierbij is dat u na uw opleiding direct met uw plan aan de slag kunt in de praktijk met een hoge kans op succes. Een coachingstraject kan echter ook op maat samengesteld worden op basis van uw behoefte, variërend van een maandelijkse sparsessie tot een intensieve wekelijkse begeleiding.
Opleiding tot coach in Systemisch Werken.
De opleiding Coach Systemisch Werken vindt plaats in de omgeving van Utrecht en bestaat uit 12 dagen. De lestijden zijn van 930: tot 1700: uur en er zijn geregeld pauzes. De data voor de opleiding Coach Systemisch Werken voor het cursus jaar 2017 kun je terugvinden in de agenda.
Professionaliseringstraject voor docentcoaches in school Onderwijsadvies Training Universiteit Utrecht.
Over de UU. Utrecht University Store. Zoek een medewerker. ICT in het onderwijs. Educatieve Middelen Pool. Toets en Evaluatieservice. Vragenlijsten interpersoonlijk gedrag. Vragenlijst Pedagogisch-didactisch handelen PDH. Een stevige basis voor de BKE voor hbo. Teaching in Higher Education in an international classroom. leergang BKO voor WO Nederlands. Teaching in Higher Education UTQ, in Dutch BKO in English. Opleiding didactiek voor HBO-docenten.
Opleiding Integrale Coaching.
De opleiding is voor hen die het verlangen hebben om naar het hart van hun bestaan te gaan en hun potentieel ten volle tot uitdrukking willen brengen in de wereld. De basis van integrale coaching is dat persoonlijke ontwikkeling wordt begeleid vanuit een vrij, wakker en authentiek standpunt.
Opleidingsinhoud Werk Studie.
Meer over deze opleiding. De cursus bestaat uit drie onderdelen: coachingsvaardigheden, theorie en actieonderzoek. U leert op gestructureerde wijze een coachgesprek te voeren en resultaatgericht te coachen. Tijdens de trainingen raakt u aan de hand van demos bedreven in de verschillende stappen. Vervolgens gaat u die zelf toepassen in kleinere groepen.Buiten de trainingen oefent u in een intervisiegroep begeleid en onbegeleid. Een onderdeel van deze cursus is de body of knowledge van coaching. Hier krijgt u enerzijds het algemeen kader definities, geschiedenis, basisreflectie, ethiek van coaching uitgereikt. Daarnaast bespreken we de verschillende vormen van coaching, het traject en het proces, de vaardigheden en rollen van de coach en de technieken, methoden en interventies van coaching.
Opleiding coach SRH RINO Groep Utrecht.
Het praktijkgerichte karakter van de opleiding komt tot uitdrukking in het feit dat er voornamelijk gewerkt wordt aan de hand van eigen of door de docent aangedragen casuïstiek. Servicepakket en registratie Coach SRH. Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH coaches en docenten hun kennis en vaardigheden op peil te houden.
Post HBO Coach Opleidingen.
Dinsdag 16/04/2019 1000: 1700: Utrecht. Wil je het coachvak in? Of wil in je huidige functie breder inzetbaar zijn door je coachvaardigheden verder te ontwikkelen? Dan is de post-hbo opleiding tot professioneel coach wellicht iets voor jou! TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Opleiding Certified Professional Coach in de omgeving van Utrecht. Associatie voor Coaching.
Op 25 september organiseren wij een informatiebijeenkomst in Tiel. Tijd: 14.00 uur tot 15.30 uur. Aanmelden voor deze middag via avv@associatievoorcoaching.com. 7 mei 2018. 0 responses on Opleiding" Certified Professional Coach in de omgeving van Utrecht." Leave a Message Reactie annuleren.
Coach Opleiding Utrecht Alba-academie.
De lesdagen vinden tweewekelijks op vrijdag plaats en duren van 10.00 tot 17.00 uur. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner Utrecht start 2x per jaar, in maart en september. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner duurt 9 maanden. EMCC Coach Practitioner; Post-HBO. U beschikt over een HBO-diploma op Bachelor niveau en bent 28 jaar of ouder. De opleiding wordt afgerond met een theorie en praktijkexamen.
Stress coaching voor drukke professionals Voorkom een burn-out.
Betrokken, integer en scherp. Tijdens mijn burnout heb ik de nodige begeleiding van verschillende specialisten gehad. Maar niet naar tevredenheid. Roberto heb ik leren kennen als een echte diepte coach. Betrokken, bewust, integer en scherp. Hij gaat tot de kern.

Contacteer ons