Resultaten voor opleiding tot gecertificeerd coach

opleiding tot gecertificeerd coach
NLP Coach Opleiding NLP Academie voor NLP Training NLP Cursus NLP Opleiding.
De investering voor de opleiding tot gecertificeerd NLP Coach bedraagt 3.997, vrijgesteld van BTW per cursusjaar. Wanneer je de opleiding afzonderlijk zou boeken is de investering 4743. Dus inschrijven voor de hele opleiding i.p.v. afzonderlijke modules levert een voordeel op van 746.,
NOBCO opleidingen.
Opleidingsaanbod voor coaches. Kennisbank onderzoek coaching. Bestuur en Raad van Advies. Aanbod voor coaches. Aansluiten bij NOBCO. Keurmerk voor NOBCO-coaches EIA-keurmerk. Permanente Educatie PE. Tijdschriften over coaching. Internationale Ethische Code IEC. Beroeps en aansprakelijkheids verzekering. Zoek je een professionele coach?
Erkende Coach Opleidingen, StiR NOBCO Cedeo Post-HBO Coachboulevard.
We zijn dan ook erg trots op de dubbele CEDEO-erkenninghoge: scores voor klanttevredenheid bij open opleidingen en bij maatwerk/in company-opleidingen! Wij onderwerpen" ons aan de ethische gedragscodes van StR en NOBCO, dat verwachten wij ook van onze deelnemers. Meer informatie over onze coachopleiders.
Actueel Boertien Vergouwen Overduin.
Op donderdag, 24 april, 2014, 0905.: Roel Berkhout en Annelies van der Gulik hebben in november 2011 de Opleiding tot Gecertificeerd Coach met succes afgerond. Lees hoe zij op hun eigen manier deze opleiding beleefden én hoe zij hun doelstellingen behaalden.
BCoach coachopleiding.nl De meest persoonlijke geaccrediteerde coachopleiding.
Het is een post HBO opleiding waarin je twee maal per maand bij elkaar komt voor een theorielesdag en een praktijklesdag. Na een jaar ben je Post-HBO CPION gecertificeerd coach en heb je als startende coach een rugzak vol aan kennis en vaardigheden. Al bij het intake gesprek was het duidelijk dat BCoach staat voor verbinden. Het gesprek was geheel vrijblijvend, maar wel met oprechte interesse en zeer ruim de tijd om ook daadwerkelijk tot een conclusie te kunnen komen.
Jobcoach Opleiding: erkend en geregistreerd op hbo-niveau Elan Training.
De opleiding kan bovendien onderdeel uitmaken van je eigen re-integratietraject. Zo koopt het UWV met regelmaat de opleiding tot gecertificeerd Jobcoach bij ons in. De opleiding is vormgegeven op hbo-niveau en vereist een hbo werk en denkniveau. Voor de toelating wordt je vooropleiding, een relevant werkveld en je motivatie beoordeeld.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding.
StiR.
coach Opleiding tot Coach. Lydia ten Den. coach Post-HBO Registeropleiding tot Coach. coach Opleiding tot Erkend Coach. teamcoach Erkende Leergang Teamcoach. Utrecht 030 2519195. coach Opleiding tot Master Coach. Ron van Deth. Driebergen 0343 55 63 43. coach Leergang tot erkend Coach.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De opleiding vormt het eerste jaar module 1 van de 2-jarige opleiding tot Coach senior Practitioner / Counseler. Doel van de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner geeft u een stevig theoretisch en praktisch fundament voor de professionele uitoefening van het coachvak.
Opleidingen 12-daagse Opleiding tot Loopbaanadviseur/Coach op Post-HBO niveau noloc.
Doel, doelgroep, inhoud en omvang van de opleiding. Een complete, gedegen en praktijkgerichte opleiding tot loopbaanadviseur/coach op post-HBO niveau die alle handvatten biedt om op een professionele en persoonlijke manier mensen te coachen in hun huidige werksituatie of te begeleiden naar ander werk.

Contacteer ons