Zoeken naar opleiding tot gecertificeerd coach

opleiding tot gecertificeerd coach
Opleidingen.
Regelmatig volg ik opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe methodes, trainingen en technieken. Hierbij een indruk van de opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd.: Opleiding tot Talentenbegeleider bij Novilo novilo.nl Begeleiding van getalenteerde en hoogbegaafde kinderen. Opleiding tot gecertificeerd coach en trainer Ik leer leren De praktijk voor Kindercoaching.
NLP Coach Opleiding NLP Coach Training AVPL.nl.
Wij geloven in een intensieve begeleiding, betrokkenheid en aandacht voor iedere cursist. De groepen bestaan daarom uit 6 tot maximaal 12 cursisten. Voor deelname aan de NLP Coach opleiding is een NVNLP gecertificeerd opleiding NLP Practitioner of opleiding NLP Master Practitioner certificaat vereist.
Home Trainersacademie.
De eerste, want al meer dan 25 jaar dé specialist in opleidingen tot Professional Trainer, Professional Coach, Professional Trainer/Coach en HRD Adviseur. Trainers Academie is de bakermat van de train-de-trainer opleidingen, volgens velen uit het vak. Al onze eenjarige post-HBO opleidingen zijn gecertificeerd: als je een opleiding van Trainers Academie met goed gevolg afsluit, komt je in bezit van een Post-HBO diploma.
Natuurcoach opleiding Wielwerk Opleidingen.
2e jaar: Opleiding Coach. 3e en 4e jaar: Opleiding Therapeut. Erkenningen en Registraties. Ervaringen van studenten. Kom naar de kennismakingsmiddagen. Ontvang onze brochure! Vrouwencirkel: Een reis met de maan. De natuurcoach opleiding van Wielwerk Opleidingen is een KTNO en CRKBO gecertificeerde opleiding en beslaat twee jaar.
Coaching de Baak.
De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
H-NLP Coach opleiding.
Doelstelling: De opleiding leidt op tot gecertificeerd coach. Een officiële accreditatie tbv beroepsverenigingen is in aanvraag. Eindtermen en examenreglement: De eindtermen en het examenreglement van de coach opleiding kun je aanvragen info@traininge.nl. Trainers: Internationaal gecertificeerde HNLP trainers Monique Hoogenboom-van den Braak en Inge Kats-Brekelmans.
Opleiding tot budgetcoach Budgetcoachgroep.
De opleiding tot budgetcoach is een praktijkgerichte opleiding. Naast vaardigheden op het gebied van budgetbeheer wordt er ruimschoots aandacht besteed aan coaching vaardigheden en het stimuleren van gedragsveranderingen. Het examen bestaat uit een casus en een kennistest. Na het behalen van het examen kunt u als gecertificeerd budgetcoach aan de slag.
Van Kempen Impuls coaching opleiding training.
De Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach N.O.T.E. is in een nieuw jasje gestoken. Minder tijdsinvestering en minder kosten. Zij heeft echter nog steeds het niveau van een post-HBO opleiding. Zij biedt persoonlijke begeleiders een unieke kans zich professioneel te bekwamen in het coachen met het enneagram als begeleidings-instrument. De hernieuwde en verkorte jaaropleiding van in totaal 10 dagdelen genereert op intensieve wijze kennis en ervaring uit de belangrijkste stromingen in enneagramland en leert je op verantwoorde wijze het afnemen van een type-interview. Deze vernieuwde training is vooral gericht op individuele training en begeleiding van een kleine groep van 6 deelnemers. De begeleiding is in handen van Renske van Berkel. Het enneagram voldoet als existentieel coachingsinstrument ruimschoots aan de behoeften van zowel coach als cliënt.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Het bevalt me erg goed om zelfstandig ondernemer te zijn; ik ben sinds 2006 bezig met verschillende freelance en interim projecten op het gebied van kunst, cultuur en stedelijkheid. Omdat ik zelf interesse kreeg voor persoonlijke groei en coaching, heb ik gekozen voor de opleiding tot Professional coach bij Inzicht.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
In een markt waar het begrip coaching soms aan inflatie onderhevig lijkt te zijn, willen we ons met Het Coach Bureau onderscheiden als een instituut dat hoogwaardige opleidingen biedt. We zijn bijvoorbeeld de enige aanbieder waar je ook een opleiding tot registerwandelcoach kunt volgen, geregistreerd en geaccrediteerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland en afgerond met een volwaardig Post HBO-diploma.

Contacteer ons