Resultaten voor opleiding tot gecertificeerd coach

opleiding tot gecertificeerd coach
Opleiding tot budgetcoach Budgetcoachgroep.
De opleiding tot budgetcoach is een praktijkgerichte opleiding. Naast vaardigheden op het gebied van budgetbeheer wordt er ruimschoots aandacht besteed aan coaching vaardigheden en het stimuleren van gedragsveranderingen. Het examen bestaat uit een casus en een kennistest. Na het behalen van het examen kunt u als gecertificeerd budgetcoach aan de slag.
Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager IT Management Group.
De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Security Manager is geschikt voor toekomstige Security Managers, Security Officers en Security Specialisten die een solide opleiding willen volgens waarbij zowel aandacht is voor de theorie van de IT Security Manager als de persoonlijke competenties die van belang zijn bij de dagelijkse uitvoering van Security Management.
Opleiding Coaching Consultancy CCExcellence.
Wil je een gedegen opleiding tot NOBCO gecertificeerde coach of zoek je een waardengedreven opleiding op het gebied van leiderschapsontwikkeling, ga dan naar onze opleidingensite. Hier volgt een greep uit ons aanbod.: Basiscursus Excellence Coachen. Post Hbo Leergang Excellent Coachen NOBCO-registercoach.
Opleiding tot team coach Gelukkig Werken.
Verschenen in de media. Opleiding tot team coach. U bevindt zich hier: Home / Opleiding tot team coach. Opleiding tot Gelukkig Werken team Coach GWTC. Ben jij coach en wil jij zelf aan de slag om anderen te helpen gelukkiger te werken?
Gecertificeerde coacholeiding volgen?
Onze coachopleidingen zijn gecertificeerd door de Stichting Spotcer., een onafhankelijke beroepsvereniging voor coaches en trainers. Na de ontvangst van je diploma kun je je hier inschrijven. ALL-IN prijs voor de praktijktraining, intervisietraining, begeleiding, ons studiemateriaal, internetactiviteiten, examens, beoordeling scripties, diploma's. Je kunt je per Niveau inschrijven en beslissen of en wanneer je doorgaat met een volgend Niveau. Niveau 1: 1497., Niveau 2: 1497., Meer informatie over prijzen. Schrijf je direct in. Info over inschrijven. Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf." Erkende opleiding tot professioneel coach en counsellor Coaching en counselling Cursussen persoonlijke ontwikkeling.
Achtergrond MWP Coaching.
Ik ben Jasper van den Brink 1970. Ik ben werkzaam als zelfstandig senior coach en eigenaar van MWP coaching. Erkend coach Stir registratienummer EC3544. Algemene Sociale Wetenschappen combinatie van psychologie en sociologie, Universiteit van Utrecht. BGL opleiding tot coach, post HBO gecertificeerd SPHBO, Stir, Nobco en CEDEO erkend.
Opleidingen Mastercoaching International.
De opleiding MCI Organisatieadviseur leidt kennisspecialisten op tot zelfstandig adviseur/coach. In de opleiding ontwikkel je vaardigheden in verandermanagement en begeleidingskunde. Ook leer je hoe je een eigen adviespraktijk kunt starten en uitbouwen. MASTERCLASS PROFESSIONEEL COACHEN LEVEL 1. Europees erkende vakopleiding Coach; voor managers, leidinggevenden en adviseurs.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
De opleiding is BTW vrij en als beroepsopleiding fiscaal aftrekbaar. Ja, ik wil mij inschrijven voor de Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach 15 februari 2019 in Rotterdam 18 april 2019/2020 in Noordwijk 18 april 2019/2020 in Arnhem 20 september 2019/2020 in Rotterdam 14 februari 2020 in Rotterdam.
Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
De leefstijlcoach draagt alleen informatie aan wanneer de patiënt aangeeft daar behoefte aan te hebben. De opleiding is opgedeeld in drie modules die elk worden afgesloten met een toets. Module 1, Coach jezelf en de ander, omvat de grondbeginselen van coaching en fysiologische basiskennis over bewegen, voeding en gedrag en wordt afgesloten met een schriftelijke kennistoets waarin ondermeer een voedingsplan en beweegplan moet worden gemaakt.
Human Support.
Relevante opleidingen in dit kader zijn o.a; de opleiding tot master practitioner op het vlak van NLP, gecertificeerd door het New York Training Institute van Anné Linden, de opleiding Transpersoonlijke coaching en counseling bij Arcturus, NMI opleiding tot mediator bij CVC in Den Haag en constallation work en inner navigation bij de KU in Leuven. Belangrijke bronnen voor mij zijn; het werk van Eric Schneider, Ken Wilber, Sue Johnson Emotionally Focussed Therapy. Verder werk ik als een door het NMI gecertificeerd mediator en als coach heb ik mij aangesloten bij het NOBCO als register coach.

Contacteer ons