Op zoek naar opleiding tot zelfstandig coach?

opleiding tot zelfstandig coach
Coach Practitioner Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
Het gaat niet alleen om datgene wat de theorie tot leven kan brengen, maar ook kan overstijgen. Ervaring op zich is dus geen garantie voor wijsheid en vakbekwaamheid. Ervaring dient bewerkt en verwerkt te worden in een leerproces. De leraar die dit proces begeleidt is de supervisor. Je volgt vijf supervisiezittingen. Leertherapie is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de professionele beroepshouding die de coach tijdens de opleiding ontwikkelt.
Trainers Alba-academie, een verrassende kijk op leiderschap en coaching.
Ook groepstrainingen, intervisie en trajectbegeleiding maken deel uit van haar dienstverlening. Margje heeft haar sociaal agogische opleiding aangevuld met managementcursussen en goed getrainde communicatieve vaardigheden. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in een breed scala van management en bestuursfuncties, waarvan een deel in het beroeps onderwijs, bij overheidsinstanties en bij not for profit organisaties. Haar aanpak is betrokken, gedegen en resultaatgericht. Haar stijl is helder, concreet en veelzijdig. Margje Duursma is kerndocent bij de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Jacoba van Egmond. Master Practitioner Coach Jacoba van Egmond1960 startte haar loopbaan in de gezondheidszorg, onder meer in Rwanda, en werkte als docente in het beroepsonderwijs. Ze volgde de docentenopleiding aan de Sociale Academie te Amsterdam en studeerde Pedagogiek met als bijvak Arbeids en Organisatiepsychologie in Leiden. tweede periode in Afrika, ditmaal in Kenia, zette ze haar loopbaan voort in het HRM-vak, met als taak organisatie en beleidsontwikkeling, management development en het coördineren van projecten en onderzoeken. Als zelfstandig en NOBCO geregistreerd Master Practitioner coach en trainer begeleidt zij sinds 1993 mensen inzake werkgerelateerde en persoonlijke vraagstukken en verzorgt zij teamcoaching, training en begeleiding van intervisie en supervisie.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Je wordt een bron van inspiratie en empowerment voor je omgeving. Of je nu zelfstandig ondernemer, manager, leidinggevende of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, alles komt in flow. Je relaties verbeteren en zelfs je kinderen zullen op een andere manier opgroeien. Daarom spreken we niet van coaching als beroep, maar als een manier van leven. Ben je al coach of wil je coach worden, ontvang dan hier het gratis E-book: 7 Inzichten voor Top Coaching. Start met het 16 daagse opleidings programma en stap in de wereld van Consciousness Coaching. Wil je meer informatie en/of een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan nu de eerste stap. Hoe is de opleiding opgebouwd? De opleiding bestaat uit vier blokken van vier aaneengesloten dagen. De startdag is telkens een donderdag, dus trainingsdagen zijn van donderdag tot en met zondag.
Opleiding tot coach Ordevos Pro.
Gratis Ordevos tool Mijn account. Opleiding tot coach. ZO LEER JE EEN EFFECTIEF COACHINGSTRAJECT VOOR JE CLIËNTEN TE ONTWIKKELEN. Je leert cliënten zelf de regie te nemen in hun leven, door niet alleen kansen en moeilijkheden te bespreken, maar vooral tot actie aan te zetten: het trainen van vaardigheden.
Wil jij ook Zacht-Werken coach worden?
En ik help je met het ontwikkelen van je eigen Zacht-Werken product. Voor wie is de opleiding tot Zacht-Werken coach interessant? Ben je zelf geïnteresseerd in andere manieren van succesvol en productief werken en ondernemen, en zou je deze kennis en vaardigheden ook aan anderen willen overdragen? Ben je zelfstandig coach, trainer of adviseur?
Coaches De Academie voor Medisch Specialisten.
Zij heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van medisch specialisten en andere professionals. Daarnaast is zij Gedragswetenschappelijk Docent bij de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde aan Radboud UMC Nijmegen. Sija Bos is zelfstandig gevestigd psycholoog en coach te Utrecht en begeleidt leerprocessen waarbij bewustwording en reflectie, een positieve benadering en persoonlijk leiderschap centraal staan.
Life Coach Cursussen Trainingen ROC.nl.
Life Coach Inhoud. In de cursus Life coach leert u wat u zowel inhoudelijk, als procesmatig nodig heeft om zelfstandig en succesvol aan de slag te gaan. U krijgt theorie en praktijkopdrachten aangereikt die ingaan op psyche en persoonlijkheden van uw clint, ook wel coachee genoemd. Vervolgens leert u hoe u optimaal gesprekken met hen voert. Ook komen beroepsethiek en de aspecten van het opzetten van een eigen praktijk aan bod, alsmede leert u hoe potentile clinten optimaal bereiken via traditionele en nieuwe media. Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot coach om anderen te ondersteunen bij belangrijke levensvraagstukken. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Beroepsopleiding Life Coach. Twijzelerheide, regio Leeuwarden. Health Stress en Slaapmanagement. Be Happy Company. Huis van Heelheid in Heelsum. Afstandsonderwijs / thuisstudie. amsterdam, arnhem, breda, den hoorn, eindhoven, groningen, hoorn, rotterdam, utrecht, zwolle. Life Coach voor gevorderden. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Sport Basis Loopstrainer 2. Capabel Onderwijs Groep. Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Inhoud van de opleiding. Groundwork biedt hiermee de enige opleiding tot coach die gebouwd is op principes van christelijk integratieve therapie. De christelijke integratief coach.: ziet en aanvaart de mens in al zijn dimensies en facetten, vanuit zijn eigen verbinding met God en zichzelf.; hij kan verschillende interventiemethoden inzetten in het begeleiden van een persoon in het onderzoeken van de psychodynamiek die resulteert in de hulpvraag die de persoon inbrengt.; en kan deze methoden aanwenden om de heling en ontwikkeling van de persoon te faciliteren en te begeleiden. Tijdens de opleiding ga je op vier overstijgende terreinen aan de slag.: Vormgeving coachproces: Je leert op een professionele manier het coachtraject in te zetten, te begeleiden en af te ronden. Zelfontwikkeling: Je ontwikkelt zicht op en investeert in je eigen heling en zelfontwikkeling, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Professionele praktijkvoering: Je leert op een ethisch verantwoorde en professionele manier praktijkvoeren. Vormgeving coachrelatie en werkalliantie: Je leert zorgvuldig een relatie op te bouwen met de cliënt, die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en rondt deze professioneel af. Na afstuderen ben je gekwalificeerd om als professioneel coach zelfstandig aan de slag te gaan.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Je wilt je ontwikkelen tot professioneel stress en burn-outbegeleider of stresscoach. Met dit programma kun je zelfstandig coach worden, maar ook binnen een organisatie als stress en burn-outbegeleider gaan werken. Deze opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Er wordt van je verwacht dat je een diploma HAVO of MBO hebt of door werkervaring op dit niveau functioneert.
Pharos Advies Opleiding Loopbaanadviseur / Coach op Post HBO-niveau.
Programma Opleiding tot Loopbaanadviseur / Coach. Praktische informatie en data. Trainers Pharos Advies. Ervaringen opleiding loopbaancoach. Naar de homepage. Het gaat niet om de weg die je inslaat, maar het spoor dat je nalaat. OPLEIDING LOOPBAANADVISEUR / COACH op Post HBO-niveau. 12-daagse praktijkgerichte opleiding loopbaanadviseur / coach. Voor alle startdata: zie Praktische informatie en data. Een complete, gedegen en praktijkgerichte opleiding Loopbaanadviseur / coach op post-HBO niveau die alle handvatten biedt om op een professionele en persoonlijke manier mensen te coachen in hun huidige werksituatie of te begeleiden naar ander werk. Coachen met uzelf als belangrijkste instrument! Na het volgen van de opleiding Loopbaanadviseur / Coach bent u in staat om zelfstandig het beroep van loopbaanadviseur / loopbaancoach uit te oefenen.

Contacteer ons