Meer resultaten voor opleiding tot zelfstandig coach

opleiding tot zelfstandig coach
Een droombaan in televisieland of starten als zelfstandig coach? Ivor Beem vertelt over zijn keuze ZZP Servicedesk.
Angst voor eenzaamheid. Een beetje angst voor de eenzaamheid die het zelfstandig ondernemerschap met zich mee kan brengen voelt Ivor wel. Als je alleen maar één op één coachingsgesprekken doet, ga je diep met mensen op hun problemen in. Vervolgens loopt iemand de deur uit en moet je dat als coach verwerken, er een verslag van schrijven en dan staat de volgende alweer voor de deur. Dat is fantastisch, maar als dat het enige is dat je als coach doet, kan dat erg eenzaam zijn. Daarom richt ik me ook op businesscoaching. Ik help bedrijven individuele medewerkers en teams die vastzitten weer vooruit te krijgen. Ik weet hoe het is om voor een commercieel bedrijf te werken en ik geniet ervan om interactie te hebben met grote groepen. De komende maanden zijn erg belangrijk voor Ivor. Ik ga me richten op het vinden van cliënten. Ik ga bedrijven aanschrijven en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is om vanaf 1 september er vol voor te gaan.
Gecertificeerd coach GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die na het eerste deel van de coachopleiding Fundament verder opgeleid wil worden tot gecertificeerd coach. Binnen deze opleiding leert u.: Een coachtraject opstellen en uitvoeren. Verschillende coachmethodieken, waaronder NLP, confronterend coachen, systemisch werken en ontological coaching. Passende coachmethodieken gebruiken om de coachdoelen te bereiken. Coachen op vaardigheden, overtuigingen, drijfveren en motivatie. Een eigen coachstijl te ontwikkelen. Na het succesvol afronden van de opleiding Gecertificeerd Coach ontvangt u van GORTcoaching een internationaal erkend certificaat. U kunt na deze opleiding als zelfstandig coach aan de slag eventueel in uw eigen praktijk.
Opleiding iQ Coach worden.
Uitleg en toegang jobcoachportaal. Gespreksvoering met cliënt. Wat is het verschil tussen de opleiding tot iQ Coach en opleiding tot PILLAR Coach? De iQ Coach heeft de volledige iQ Coaches training gevolgd en wil zich bij iQ Coaches aansluiten als zelfstandig ondernemer.
Coach Practitioner Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
Het gaat niet alleen om datgene wat de theorie tot leven kan brengen, maar ook kan overstijgen. Ervaring op zich is dus geen garantie voor wijsheid en vakbekwaamheid. Ervaring dient bewerkt en verwerkt te worden in een leerproces. De leraar die dit proces begeleidt is de supervisor. Je volgt vijf supervisiezittingen. Leertherapie is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de professionele beroepshouding die de coach tijdens de opleiding ontwikkelt.
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Inhoud van de opleiding. Groundwork biedt hiermee de enige opleiding tot coach die gebouwd is op principes van christelijk integratieve therapie. De christelijke integratief coach.: ziet en aanvaart de mens in al zijn dimensies en facetten, vanuit zijn eigen verbinding met God en zichzelf.; hij kan verschillende interventiemethoden inzetten in het begeleiden van een persoon in het onderzoeken van de psychodynamiek die resulteert in de hulpvraag die de persoon inbrengt.; en kan deze methoden aanwenden om de heling en ontwikkeling van de persoon te faciliteren en te begeleiden. Tijdens de opleiding ga je op vier overstijgende terreinen aan de slag.: Vormgeving coachproces: Je leert op een professionele manier het coachtraject in te zetten, te begeleiden en af te ronden. Zelfontwikkeling: Je ontwikkelt zicht op en investeert in je eigen heling en zelfontwikkeling, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Professionele praktijkvoering: Je leert op een ethisch verantwoorde en professionele manier praktijkvoeren. Vormgeving coachrelatie en werkalliantie: Je leert zorgvuldig een relatie op te bouwen met de cliënt, die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en rondt deze professioneel af. Na afstuderen ben je gekwalificeerd om als professioneel coach zelfstandig aan de slag te gaan.
Opleiding Life coach bblopleidingen.org.
Wil jij aan de slag als zelfstandig life. Professioneel life coach. Ben je geïnteresseerd in mensen en verder lezen. 14 van de 14 opleidingen. Als life coach leer je alles over de mens en gezondheid. Zo ga je leren hoe je sportactiviteiten kunt voorbereiden en aanbieden, zowel individueel als in groepsverband in de vorm van een evenement, maar je gaat ook leren wat voeding doet met het lichaam en hoe je voeding kunt gebruiken voor een optimale gezondheid. Dit is het gedeelte waarvan jij, als toekomstig life coach, veel baat bij hebt. Je gaat leren hoe je het voedingspatroon van cliënten in kaart brengt en hoe je je cliënten kunt adviseren om hun voeding te verbeteren en zo hun gezondheid. Naast de vakken die direct met het beroep van life coach te maken hebben, volg je ook lessen in Nederlands en Engels. Omdat je een opleiding volgt, kun je alles gelijk in de praktijk brengen.
Opleidingen Coachen leerlingen in Nederland.
Coach Taalonderwijs en Dyslexie. Diverse locaties Nederland. Wil jij als zelfstandig onderwijscoach kinderen van 4 tot 12 jaar begeleiden bij taalproblemen of dyslexie? Of werk je in het onderwijs en wil je daar als remedial teacher aan de slag met leerlingen. Coachen Systemisch Werk: Basisopleiding. Bureau land Ansen. Basisopleiding Systemisch Werk De Basisopleiding Systemisch Werk van Bureau Land Partners is een opleiding voor Coaches, Begeleiders en Professionals om de basis en het gedachtegoed te leren.
Opleiding Life Coach Intuïtief Coachen.
In deze les wordt aandacht besteed aan jouw rol, visie, kwaliteiten en talenten als Coach. Je hebt een eigen visie ontwikkeld op het coachen. Je brengt je eigen bagage mee en zal dientengevolge ook die cliënten aantrekken die daar op resoneren. Het inzetten van jouw unieke kwaliteiten alsmede ook het herkennen waar je grenzen liggen worden besproken. Daarnaast leer je over de opbouw van de coachings sessies en verloop van het traject. Het is de start van het beoefenen van het geleerde jouw meesterschap in de praktijk en de voorbereiding van de praktijklessen die hierna volgen. MODULE PRAKTIJKLESSEN 5 dagdelen onder supervisie. Tijdens 5 praktijklessen krijg je de gelegenheid om de geleerde methoden en technieken met iemand van buiten de opleiding in de praktijk te brengen. Het gaat hier om op zichzelf staande sessies waarin je de verschillende technieken kunt toepassen onder supervisie van een docent. Je nodigt zelf een cliënt uit of wisselt uit met je medestudenten. MODULE ZELFSTANDIG TRAJECT 1 dagdeel onder supervisie. Dit is het sluitstuk van de opleiding. Geheel zelfstandig doe je een coachingstraject met een cliënt van minimaal 3 tot maximaal 5 sessies.
Pharos Advies Opleiding Loopbaanadviseur / Coach op Post HBO-niveau.
Programma Opleiding tot Loopbaanadviseur / Coach. Praktische informatie en data. Trainers Pharos Advies. Ervaringen opleiding loopbaancoach. Naar de homepage. Het gaat niet om de weg die je inslaat, maar het spoor dat je nalaat. OPLEIDING LOOPBAANADVISEUR / COACH op Post HBO-niveau. 12-daagse praktijkgerichte opleiding loopbaanadviseur / coach. Voor alle startdata: zie Praktische informatie en data. Een complete, gedegen en praktijkgerichte opleiding Loopbaanadviseur / coach op post-HBO niveau die alle handvatten biedt om op een professionele en persoonlijke manier mensen te coachen in hun huidige werksituatie of te begeleiden naar ander werk. Coachen met uzelf als belangrijkste instrument! Na het volgen van de opleiding Loopbaanadviseur / Coach bent u in staat om zelfstandig het beroep van loopbaanadviseur / loopbaancoach uit te oefenen.
Opleiding tot Gordon Communicatie Coach.
Opleiding tot Gordon Communicatie Coach. De rode draad door de opleiding is je persoonlijke en professionele ontwikkeling tot coach. Je leert, oefent, reflecteert en groeit. De opleiding is voor mensen die de Top Class Gordon Vaardigheden succesvol hebben afgerond of voor Gordon Communicatie Trainers die zelfstandig coach willen worden.

Contacteer ons