Zoeken naar opleiding tot zelfstandig coach

opleiding tot zelfstandig coach
Opleidingen en Trainingen voor Kindercoach Nationale Beroepengids.
Binnen negen maanden kun je aan de slag als zelfstandig kindercoach. Als kindercoach bied je zowel ouders als kinderen professionele ondersteuning bij opvoedproblemen en gedragsproblematiek. Je weet hoe je kinderen kunt motiveren en aanzetten tot ged. Meer informatie Brochure aanvragen. Kindercoach Thuisstudie Niveau: HBO Max. deelnemers: 0 Totale lesduur: 0 dagen. De opleiding tot Kindercoach is opgebouwd uit 23 lesdagen, verdeeld over 2 fases, en 240 uur e-learning/ thuisstudie. Tijdens de opleiding word je gevraagd proefpersonen te begeleiden en casusverslagen te maken. Onderwerpen die worden behandeld zijn kinderpsychologie, ontwikkelingspsychologie, antroposofie, NLP coaching technieken, verbale en non-verbale communicatie, coaching en cognitieve coach.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Eénjarige Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach Practitioner. Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
Cursus Zelfstandig life coach LOI.
Na succesvolle afronding van dit examen heb je het LOI-diploma Zelfstandig life coach op zak. Het diploma Zelfstandig life coach is een goede opstap voor de HBO-bacheloropleiding Toegepaste Psychologie of een kort HBO-programma uit deze opleiding. Wel dient aan de vooropleidingseisen van de desbetreffende opleiding te worden voldaan.
Opleiding Professioneel Coach Breda Balansgroep.
Opleiding Professioneel Coach Breda. Opleiding Professioneel Coach Breda. Een complete eenjarige beroepsopleiding tot Professioneel Coach. Post-HBO, NOBCO en EQA geaccrediteerd. De eenjarige beroepsopleiding tot Professioneel Coach is brede opleiding tot allround coach. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat als zelfstandig coach te werken.
Eenjarige opleiding tot ACT coach StressWise Academy.
Na afronding van de opleiding ACT coach kun je eventueel doorstromen in het tweede jaar van de opleiding tot ACT therapeut om je therapeutische vaardigheden te versterken en je kennis te verdiepen. Onze opleiding tot ACT coach is dus niet alleen een prachtige zelfstandige coach-opleiding, het is tevens een ideale basis voor, en voorbereiding op de beroepsopleiding tot ACT therapeut.
Coachopleiding met toekomst Post HBO coachopleiding tot geregistreerd coach.
Met deze schatkist heb je ten alle tijden toegang tot alle informatie, instrumenten en methodes. Direct zelf als coach aan de slag. BCoach" is naar mijn mening een zeer professioneel en kundig opleidingsbureau. De trainers zijn zeer kundig, empathisch, niet oordelend en betrokken. De stof is praktijkgericht zonder teveel aan de oppervlakte te blijven. De hoeveelheid praktijkervaring die ik heb opgedaan geeft me het gevoel zelfstandig als coach aan de slag te kunnen. Coachen als beroep. Een van onze belangrijke uitgangspunten is dat je niet alleen vakinhoudelijk goed word opgeleid, maar dat je daarmee vooral het coachen beroepsmatig kunt uitoefen met alles wat daarbij komt kijken als coach in loondienst en/of in een eigen praktijk. De coach als ondernemer. Gedurende de opleiding wordt aandacht besteed aan het zichtbaar worden als coach.
Opleiding Holistic-Health-Coaching Nieuwe Tijdse Geneeswijze.
Holistic-Health-Coaching is ontwikkeld door coach Wulf-Peter Paezold en afkomstig uit Duitsland. Iedereen heeft in zijn praktijk cliënten die aanvankelijk verbeteren, maar toch steeds terugvallen in oude klachten. Met Holistic-Health-Coaching wordt systematisch uitgetest wat de diepere verborgen onbewuste zielereden is van het uitblijven van herstel. Vervolgens wordt uitgetest welke therapie het meest behulpzaam is om de cliënt verder te helpen. De opleiding leidt op tot zelfstandige coaches die een waardevolle bijdrage kunnen leveren in gezondheidscentra en groepspraktijken, maar zich ook kunnen vestigen als zelfstandig Holistic-Health-Coach.
Coachplek: Hét platform voor zelfstandig coaches!
Ik ben zelf al meer dan 20 jaar zelfstandig coach en als directeur van Sonnevelt Opleidingen heb ik al meer dan 10.000 coaches en therapeuten opgeleid. Ik ben trainer geweest bij meer dan 30 beursgenoteerde bedrijven en executive coach van Quote 500 leden.
Opleiding NHBO.
Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 90012015: norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO. Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.
Opleiding Professioneel Coach Rotterdam Balansgroep.
Opleiding Professioneel Coach Rotterdam. Opleiding Professioneel Coach Rotterdam. Een complete eenjarige beroepsopleiding tot Professioneel Coach. Post-HBO, NOBCO en EQA geaccrediteerd. De eenjarige beroepsopleiding tot Professioneel Coach is brede opleiding tot allround coach. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat als zelfstandig coach te werken.

Contacteer ons