Zoeken naar opleiding tot zelfstandig coach

opleiding tot zelfstandig coach
Opleiding 5d.
Neem contact op. Voor leidinggevenden en professionals die vanuit een ander perspectief naar zichzelf en hun werk willen kijken, die uitgedaagd, geinspireerd en verrast willen worden en dat ook in hun organisatie of hun toekomstige baan tot stand willen brengen. Een opleiding die profileren, creativiteit, zingeving en persoonlijkleiderschap combineert. We werken vanuit de narratieve psychologie, de Transactionele analyse., en het gedachtengoed van Joseph Campell en Double Healix. Voor diegenen die zich willen laten inspireren en voeden door filmbeelden, muziek, kunst en verhalen. Na deze opleiding bent u in staat om uzelf binnen uw werk te profileren en kunt u geinspireerd vanuit uw hart en uw talenten, regie nemen, persoonlijk, op teamniveau en/ of binnen uw organistie. Neem contact op. Wilt u coach worden of bent u leidinggevende en zoekt u een meer coachende stijl van leidinggeven? 5d biedt een leertraject Coachend leiderschap voor mensen die één op één coaching als onderdeel van het takenpakket hebben of zich als zelfstandig coach willen gaan vestigen.
Een droombaan in televisieland of starten als zelfstandig coach? Ivor Beem vertelt over zijn keuze ZZP Servicedesk.
Angst voor eenzaamheid. Een beetje angst voor de eenzaamheid die het zelfstandig ondernemerschap met zich mee kan brengen voelt Ivor wel. Als je alleen maar één op één coachingsgesprekken doet, ga je diep met mensen op hun problemen in. Vervolgens loopt iemand de deur uit en moet je dat als coach verwerken, er een verslag van schrijven en dan staat de volgende alweer voor de deur. Dat is fantastisch, maar als dat het enige is dat je als coach doet, kan dat erg eenzaam zijn. Daarom richt ik me ook op businesscoaching. Ik help bedrijven individuele medewerkers en teams die vastzitten weer vooruit te krijgen. Ik weet hoe het is om voor een commercieel bedrijf te werken en ik geniet ervan om interactie te hebben met grote groepen. De komende maanden zijn erg belangrijk voor Ivor. Ik ga me richten op het vinden van cliënten. Ik ga bedrijven aanschrijven en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is om vanaf 1 september er vol voor te gaan.
Post HBO beroepsopleiding ACT psychosociaal therapeut, ACT coach.
Supervisie, intervisie en praktijkopdrachten maken deel uit van deze ervaringsgerichte opleiding tot ACT Coach. Na de ACT Coach opleiding van 12 volle lesdagen kun je als zelfstandig coach werken met StressWise Nederland. Tevens kun je besluiten om door te gaan met jaar twee en drie van de opleiding tot Psychosociaal Therapeut NFG.
Opleiding iQ Coach worden.
Uitleg en toegang jobcoachportaal. Gespreksvoering met cliënt. Wat is het verschil tussen de opleiding tot iQ Coach en opleiding tot PILLAR Coach? De iQ Coach heeft de volledige iQ Coaches training gevolgd en wil zich bij iQ Coaches aansluiten als zelfstandig ondernemer.
Wil jij ook Zacht-Werken coach worden?
En ik help je met het ontwikkelen van je eigen Zacht-Werken product. Voor wie is de opleiding tot Zacht-Werken coach interessant? Ben je zelf geïnteresseerd in andere manieren van succesvol en productief werken en ondernemen, en zou je deze kennis en vaardigheden ook aan anderen willen overdragen? Ben je zelfstandig coach, trainer of adviseur?
Pharos Advies Opleiding Loopbaanadviseur / Coach op Post HBO-niveau.
Programma Opleiding tot Loopbaanadviseur / Coach. Praktische informatie en data. Trainers Pharos Advies. Ervaringen opleiding loopbaancoach. Naar de homepage. Het gaat niet om de weg die je inslaat, maar het spoor dat je nalaat. OPLEIDING LOOPBAANADVISEUR / COACH op Post HBO-niveau. 12-daagse praktijkgerichte opleiding loopbaanadviseur / coach. Voor alle startdata: zie Praktische informatie en data. Een complete, gedegen en praktijkgerichte opleiding Loopbaanadviseur / coach op post-HBO niveau die alle handvatten biedt om op een professionele en persoonlijke manier mensen te coachen in hun huidige werksituatie of te begeleiden naar ander werk. Coachen met uzelf als belangrijkste instrument! Na het volgen van de opleiding Loopbaanadviseur / Coach bent u in staat om zelfstandig het beroep van loopbaanadviseur / loopbaancoach uit te oefenen.
Opleiding Life coach bblopleidingen.org.
Wil jij aan de slag als zelfstandig life. Professioneel life coach. Ben je geïnteresseerd in mensen en verder lezen. 14 van de 14 opleidingen. Als life coach leer je alles over de mens en gezondheid. Zo ga je leren hoe je sportactiviteiten kunt voorbereiden en aanbieden, zowel individueel als in groepsverband in de vorm van een evenement, maar je gaat ook leren wat voeding doet met het lichaam en hoe je voeding kunt gebruiken voor een optimale gezondheid. Dit is het gedeelte waarvan jij, als toekomstig life coach, veel baat bij hebt. Je gaat leren hoe je het voedingspatroon van cliënten in kaart brengt en hoe je je cliënten kunt adviseren om hun voeding te verbeteren en zo hun gezondheid. Naast de vakken die direct met het beroep van life coach te maken hebben, volg je ook lessen in Nederlands en Engels. Omdat je een opleiding volgt, kun je alles gelijk in de praktijk brengen.
Leergang Professioneel Coach Boertien Vergouwen Overduin.
Leergang Professioneel Coach. 1 jaar EQA-geaccrediteerde opleiding op Practitioner niveau. Avond, Dag en Zaterdag. 1e startmoment: 02-11-2020. Gemiddeld beoordeeld met een. Brochure downloaden Inschrijven. Avond, Dag en Zaterdag. 1e startmoment: 02-11-2020. Gemiddeld beoordeeld met een. Brochure downloaden Inschrijven Kostenoverzicht aanvragen. In deze erkende leergang word je opgeleid om aan de slag te gaan als zelfstandig coach of interne coach binnen een organisatie. Het programma wordt verzorgd door topcoaches en is geaccrediteerd volgens de richtlijnen van de European Mentoring and Coaching Council EMCC, die in Nederland vertegenwoordigd wordt door NOBCO. Na het afronden van dit programma is het mogelijk om je direct aan te sluiten bij NOBCO. Hiermee maak je deel uit van de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland. Je weet de juiste coachingstechnieken en instrumenten te gebruiken. Je kunt omgaan met weerstand. Je kunt oplossingsgericht coachen. Je motiveert en inspireert. Je gebruikt verschillende coachingstechnieken en instrumenten. Je wilt je coachingsvaardigheden versterken en je als professioneel coach ontwikkelen. Het programma is zo opgezet dat je alle stappen doorloopt waarin je je ontwikkelt tot professioneel coach.
Voor jezelf beginnen als coach, durf jij? Zet stappen met wandelcoach.
Net als Sabine. Ergens blijven zitten omdat het nou eenmaal je baan is, is niet de beste optie. Samen onderzoeken Sabine en ik tijdens onze eerste wandeling haar authentieke wensen zijn. Vooraf waarschuwt ze me. Ik kan heel snel heel enthousiast worden over iets. Dat is heel leuk, maar soms ook erg vermoeiend. Voor mezelf én mijn omgeving. Dus laten we voorzichtig zijn. We zetten kleine stapjes. Dat ze met mensen wil werken, dat is meteen duidelijk. Ze is empathisch, maakt gemakkelijk contact en draagt bij aan een goede sfeer, merk ik. Na haar laatste werkervaring is haar behoefte aan vrijheid alleen maar toegenomen. Ze wil haar eigen keuzes maken, haar eigen tijd in delen en geen baas meer boven zich. Ze wil voor zichzelf werken! Coach en trainer. Het liefst, zegt ze, wil ik zelfstandig coach en trainer zijn.
NLP Life Coach Practitioner Personal Management.
Hoewel je na het volgen van de opleiding direct aan de slag kunt als zelfstandig coach kiest niet iedere deelnemer hiervoor. Wanneer je wel als zelfstandig coach, als zzper, aan de slag wil en jouw professionele praktijk wil opbouwen dan is extra begeleiding mogelijk. Personal Management ondersteunt jou bij het goed neerzetten van jouw praktijk. Wij helpen jou bij het maken van een professionele website en een marketingstrategie om klanten aan te trekken. Je ontvangt een basiswebsite in WordPress, waarmee je met zonder ict-kennis je eigen website kunt beheren. Daarnaast krijg je handvatten en een structuur om deze marketingtechnisch goed in te richten en jouw marketingplan in gang te zetten. Voor deze begeleiding worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer er bijzondere wensen zijn kunnen wel extra kosten berekend worden. Vooropleiding NLP Practitoner opleiding. Voor de opleiding Integral NLP Life Coach Practitioner is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel wordt een afgeronde beroepsopleiding op MBO vereist en minimaal HBO werk en denkniveau geadviseerd. Vooraf aan de opleiding zal een persoonlijk gesprek plaatsvinden, alvorens toelating tot de opleiding wordt verleend.

Contacteer ons