Zoeken naar opleiding tot zelfstandig coach

opleiding tot zelfstandig coach
1 in Coaching Opleiding op Post-HBO Niveau Opleiding tot Coach.
De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach. We bieden je de mogelijkheid om in zeventien dagen een Post HBO diploma te behalen. Je kunt daarna zelfstandig of in loondienst als coach aan de slag.
Coach Dyslexie Scheidegger Opleidingen.
De opleiding is ook geschikt voor iedereen die binnenkort aan de slag wil als zelfstandig coach en zich onder andere wil richten op dit vakgebied. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Interesse in en motivatie voor coaching van kinderen met dyslexie is voldoende. De opleidingen van Scheidegger onderscheiden zich door een zeer praktijkgerichte aanpak. Je gaat aan de slag met praktische theorie waar je ook echt iets aan hebt in de praktijk, een direct toepasbare aanpak. Daarnaast ontwikkel je belangrijke vaardigheden waar je als dyslexiecoach veel aan hebt. Je krijgt toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect.
Holistisch Coach-Counselor 2 jarige post Hbo NOGG Opleidingen.
In overleg met je medestudenten kun je de intervisie bijeenkomsten zelf inplannen. In het tweede jaar van de opleiding begeleid je zelfstandig twee proefcliënten. Per cliënt voer je minimaal zes coaching-counseling gesprekken. Aan het einde van het eerste jaar, in de module Mindfulness en Coaching 2, wordt de werkwijze geïntroduceerd en toegelicht. Toegang tot de Post-Hbo Holistisch Coach-Counselor kan op basis van.: Hbo opleiding, dan wel werk en denkniveau. erkende Hbo Medische Basiskennis en erkende Hbo Psychosociale basiskennis of bereid om deze te behalen. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over mogelijke deelname aan de Post Hbo Holistisch Coach.
coachen-is-een-vak Franchisenemer worden Associatie voor Coaching.
Je kunt als zelfstandig partner gebruik maken van alle begeleiding, trainingen en/of coaching waar jij behoefte aan hebt om als franchisenemer de coachopleidingen, trainingen, individuele coachtrajecten en team, en organisatie ontwikkeltrajecten te verzorgen. De opleiding tot Certified Professional Coach. Je investeert in een gedegen, intensieve opleiding waarmee je je ontwikkeld tot erkend Professional Certified Coach en wordt daardoor licentiehouder van de Associatie voor Coaching.
Opleiding Life Coach Eindhoven Balansgroep.
Een complete eenjarige beroepsopleiding tot allround Life loopbaancoach. Post-HBO, NOBCO en EQA geaccrediteerd. De eenjarige beroepsopleiding tot Life loopbaancoach is brede opleiding tot allround coach. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat als zelfstandig coach te werken.
Thuiscursus Life Coach.
Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer. Laat mensen het beste uit zichzelf halen. Wil jij mensen helpen met het beste uit zichzelf te halen en gelukkig te zijn? Bekijk dan eens deze opleiding tot Life Coach.
13 tips om als coach zelfstandig inkomen te verdienen.
13 tips om als coach zelfstandig inkomen te verdienen. Hoe kun je een coach bedrijf beginnen? Ik spreek veel coaches die een dure coachopleiding hebben afgerond naast een gewone baan. Ze willen dolgraag inkomen gaan verdienen als coach, maar ze hebben niet geleerd hoe je een ondernemende coach kunt worden. Je bent al super ondernemend gezien het feit dat je naast je werk een opleiding hebt gevolgd.
Coachopleiding Post HBO: Coach / Coaching Opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
De opleiding is bedoeld voor mensen die het coachvak beroepsmatig willen uitoefenen. Zelfstandig coachen, coaching binnen een organisatie of in het onderwijs, de opleiding tot professioneel coach sluit op al deze werkvelden aan. De opleiding is opgebouwd volgens een goed doordacht curriculum en heldere doelstellingen.
Opleiding Coach: word professioneel coach Schouten Nelissen.
De opleiding biedt naast theoretische verdieping vooral veel oefening. Blijf je ontwikkelen met New Heroes. Na afloop van je training ontvang je 6 maanden toegang tot het online platform New Heroes, waar je verder kunt werken aan je vaardigheden op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. Alles in jouw eigen tempo, waar en wanneer jij het wilt. Kijk op www.sn.nl/new-heroes voor meer informatie. In een persoonlijk gesprek met je trainer bespreek je jouw motivatie en leerdoelen. Als voorbereiding op dit gesprek vul je online een competentiescan en vragenformulier in. De trainer checkt hiermee of de training aansluit bij jouw leerwensen en verwachtingen. Daarna krijg je vaak al studiemateriaal of een voorbereidende opdracht, zodat je direct aan de slag kunt. De totale doorlooptijd van de Leergang Coach Opleidingstraject bedraagt 7 maanden. De Leergang Coach Opleidingstraject bestaat uit een doelstellend gesprek met jouw leermanager, gevolgd door 4 trainingsblokken van 2 dagen. Tijdens het opleidingstraject voer je zelfstandig 2 coachingstrajecten uit en heb je tussen elk trainingsblok intervisie.
Inhoud opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
In de hier-en-nu-situatie werken, kent je drijfveren en integreer je visie in handelen. Zelfstandig jouw eigen verdere professionele ontwikkeling als coach vormgeven. De eenjarige post-HBO-opleiding beslaat negen blokken. Lees meer over het studieprogramma. Leerdoelen, richting geven en action learning. De Opleiding tot Coach is een opleiding op maat.

Contacteer ons