Resultaten voor opleiding trainer coach

opleiding trainer coach
Sport Coaching Johan Cruyff College Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Sport en bewegingscordinator Trainer coach Sport en coaching Johan Cruijff College GRONINGEN. GRONINGEN, BOL, niveau 4, opleidingsduur 3 jaar Sport en bewegingscoördinator / Trainer /coach Sport en coaching Johan Cruijff College. Op de opleiding Sport en coaching Johan Cruyff College in Groningen combineer je zo optimaal mogelijk je studie met je topsport.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
Welke opleiding past bij jouw ambitie als coach e/o trainer? Ik ben de Post-HBO coach opleiding gestart met een tweeledig doel, namelijk mijn eigen ontwikkeling en de mogelijkheid om te werken als coach. Op beide punten heeft het mijn verwachtingen overtroffen.
Coach-scan traject HAN.nl.
Sportonderzoekers HAN ontwikkelen coach-scan. Onderzoekers van HAN Sport en Bewegen hebben een zogeheten coach-scan ontwikkeld, waarmee de coach zicht kan krijgen op zijn sterke en minder sterke kwaliteiten. Lees meer over het onderzoek naar de coach-scan. Wilt u de inschrijving voor deze cursus annuleren? Dat kan tot twee weken van tevoren kosteloos. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. De hoogte daarvan is afhankelijk van hoe ver van tevoren u afmeldt. Send to Facebook. Brochure Adviesgesprek Aanmelden. In het kort. Onderwijsgebouw Papendal / Papendallaan 51 Papendal Arnhem Duur. 3 dagdelen Studiebelasting. 18 uur in totaal Studiebelasting. 8 uur per week Waarvan.: 2 uur per week Niveau. Bewijs van deelname Kosten. 300, Voor wie. Trainers Coaches Groepsgrootte. maximaal 12 Door wie. Tamara Kramer Trainer.
Home ISBW.
Je volgt de lessen in kleine groepen van gemiddeld 8-15 deelnemers, zodat er voldoende interactie is met je mededeelnemers en je docent. Een ISBW opleiding is optimaal te combineren met een baan ISBW is al 85 jaar gespecialiseerd in opleidingen die goed te combineren zijn met je baan.
Boksen.nl Trainer/coach.
De locatie en cursusdata voor de nieuwe KSS3 opleiding en fast-track opleiding worden spoedig op deze pagina bekend gemaakt. Na het behalen van het diploma is de trainer/coach bevoegd om zelfstandig les en training te geven en wedstrijdboksers te begeleiden.
Opleiding ACT.
De opleiding tot Acceptance and Commitment Therapy ACT trainer kan men bij ons volgen in Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Bunnik en Utrecht. De basisopleiding ACT leidt op om ACT-trainingen te geven gebaseerd op het werk van Steven C.
Personal trainer opleidingen. Diverse pakketten beschikbaar. Kijk snel.
De Personal Trainer pakketten zijn NL-Actief en EREPS Europees erkend, hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief diploma waarmee je ook internationaal aan de slag kunt als personal trainer. Swipe naar links/rechts om onderstaande items te bekijken. Personal Trainer Basis. Opleiding Fitness Trainer A.
Verkooptraining Binnendienst SteynAllberg Training Coaching.
Om zeker te zijn dat het talent van elke deelnemer optimaal wordt benut, is er een maximum van tien deelnemers per training. Deelnemers ontvangen 14 dagen voor aanvang van de eerste training een persoonlijke uitnodiging. Branchetrainingen Deze training is ook beschikbaar in een branchegerichte versie.
Trainingsinstituut voor Trainers en Coaches.
Lees ervaringen met TC Academy op Springest. Post HBO trainer en coachopleidingen in Rotterdam en Utrecht. Of je nu zzp er bent of in loondienst werkt, het vak fulltime wil gaan uitoefenen of als onderdeel van je functie, deelnemers vanuit alle hoedanigheden en branches zijn vertegenwoordigd. HR, zorg, finance, overheid, onderwijs, IT, profit non profit met als overeenkomst het vak professioneel te willen gaan uitvoeren. Post HBO trainer. Opleiding trainer Post HBO professioneel trainer. Erkend post-hbo diploma. Inclusief verblijfskosten en examen. Specialisatie NLP of werken met teams. Stage lopen in het werkveld. Acquisitie zelfstandig ondernemerschap. Post HBO trainer. Opleiding trainer Post HBO professioneel Trainer. Erkend post-hbo diploma. Stage lopen in het werkveld. Inclusief verblijfskosten en examen. Post HBO coach.
Technisch kader opleidingen KNKV.nl.
Uitgaande van bovenstaande wil het KNKV ervoor zorgen dat alle teams getraind en gecoacht worden door gecertificeerde trainers en coaches. Het KNKV heeft daar een drietal opleidingen voor.: Korfbal Trainer 2 KT 2. Deze opleiding heeft als kern het lesgeven didactiek.

Contacteer ons