Resultaten voor opleiding trainer coach

opleiding trainer coach
Trainer/coach worden Nederlandse Ski Vereniging.
De opleiding is voor startende trainer-coaches die de ambitie hebben om op niveau 3 te gaan werken als trainer-coach binnen een ski of snowboardteam. Daarnaast biedt de opleiding de gelegenheid om van collegas uit andere takken van sport te leren.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Coaching en Supervisie. Opleiding tot Coach. Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Wil je leren hoe je mensen kunt inspireren als coach of als trainer, ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen om mensen op een inspirerende innovatieve manier te trainen en te coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer of coach iets voor je is of ben je op zoek naar een korte opleiding om trainingen te geven binnen je huidige vakgebied?
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Maak de test of vraag advies. Wanneer je twijfelt of deze opleiding past bij jouw ervaring als coach of trainer, maak dan onze test met onderstaande link of vraag advies via info@BPopleidingen, tel. Welke opleiding past bij jouw ambitie als coach e/o trainer?
Trainer-coach 4 opleiding.
De opleiding is voor trainer-coaches die de ambitie hebben om op het door de betreffende sportbond gevraagde niveau 4 te gaan fungeren: bijvoorbeeld als talentcoach of trainer-coach op het hoogste competitieniveau. Tevens biedt de opleiding de gelegenheid om van collegas uit andere takken van sport te leren.
Unieke trainer-coach 3 opleiding vanaf 1 sept. van start Nieuws Topsport NOORD Topsport NOORD.
Vanuit het samenwerkingsverband Sportplein Groningen, waar Topsport NOORD onderdeel vanuit maakt, wordt een unieke nieuwe sportbrede trainer-coach opleiding aangeboden. Verschillende sportbonden NeVoBo, KNWU, Nefub, Floorball Academie, KNBSB, kennisinstellingen en NOCNSF bieden voor het studiejaar 2014-2015 deze sportbrede trainer-coach opleiding aan.
UEFA C trainer/coach III jeugd Particulier.
Groei opleidingen biedt in samenwerking met de KNVB een 1-jarige opleiding aan voor volwassenen. Deze opleiding UEFA C trainer/coach III jeugd wordt aangeboden onder supervisie van de KNVB Academie in Zeist. Zoek je een soortgelijke reguliere opleiding die de overheid bekostigt?

Het Toetsreglement Sport is van toepassing op alle toetsplannen van kwalificaties en Proeve van Bekwaamheid-beschrijvingen die gebaseerd zijn op de Kwalificatiestructuur Sport 2012. Opleiding IJshockeytrainer/coach 1. Geplaatst op 26-03-2014. Klik op meer voor informatie en de brondocumenten van de opleiding IJshockeytrainer/coach 1.
Opleiding tot Trainer BGL partners.
Gedurende de training krijgt u meer zicht op de onderliggende processen van een groep en weet hier effectief op in te spelen. Module In-zicht: de trainer als coach 2 dagen. Als trainer zult u tijdens een opleiding of training regelmatig een kort gesprek voeren met een individuele deelnemer.
Coachopleiding Post-HBO Wagner Group.
Opleiding Young Professional Coach Post-HBO. Mediation Opleiding MFN. Training Interventie Vaardigheden. Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering. Masterclass Missie Visie. Masterclass Buigen als Bamboe. Masterclass Je Bestemming. Incompany Opleiding Coaching. Raad van Advies. U bevindt zich hier: Programma's' Coachopleiding Post-HBO. Psychologie van de veranderende mens.

Contacteer ons