Meer resultaten voor opleiding coach trainer

opleiding coach trainer
Coachen op Positieve Gezondheid, werkgeluk, stresspreventie en amplitie De PreventieCoach.
OplossingsKracht voor de gewenste steun is een door mij ontwikkeld coach en zelfmanagementmodel gericht op het kunnen empoweren op zelfregie, autonomie en vitaliteit. In de opleiding leer je meer over amplitie, dat is het versterken van mensen. Hoe kan je mensen zichzelf laten steunen om zo bij te dragen aan duurzame inzetbaarheid, mentale fitheid, positieve gezondheid. Leer meer over energiegevende coaching, communicatie, motiveren en draag bij aan eigen kracht en bevlogenheid.
ICM Trainersopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Oefenen met een trainingsacteur. 12 leslocaties in heel Nederland. Je achterhaalt opleidingsbehoeften en ontwikkelt een afwisselend en leerzaam trainingsprogramma. Je zet nieuwe en eigentijdse werkvormen effectief in. Je kent de geheimen van de groepsdynamica. Je weet jouw cursisten te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. Je improviseert in onverwachte situaties. Je gaat ontspannen om met weerstand. Je positioneert en verkoopt jezelf als trainer. Je zet jouw persoonlijke kracht op succesvolle wijze in. De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake. Module 1 Persoonlijke Trainerskwaliteiten. Je kracht als trainer. Succesfactoren van een trainer. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Afbakening vakgebied, rol en positie van trainer, opleider en coach.
Trainer / coach.
Trainer / coach. Vanaf het studiejaar 2018-2019 gaat het Instituut voor Sportstudies in het tweede semester een nieuwe minor aanbieden binnen het 3e jaars onderwijsprogramma. Deze gezamenlijke ALO / Sportkunde minor Trainer / coach richt zich op toekomstige gespecialiseerde talentcoaches topsport en staat open voor ALO, Sportkunde en externe studenten van de Hanzehogeschool.
ErkendeTrainersopleiding, Post-HBO Blankestijn Partners.
Maak kennis met onze visie op trainen met impact en onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid. Kennismaken: Workshop Coachen en Trainen met het Stermodel. 24 augustus 2020, Online of Utrecht 13.30u. Maak kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. Ervaringen van cursisten. In haar aanpak schroomt Silvia niet om deelnemers met zichzelf te confronteren. Dit doet ze met volle aandacht, respect en liefde en ze laat niet eerder los tot de deelnemer begint te bewegen in zijn ontwikkeling.
Cursus Buurtsportcoach HAN.nl.
Heino van Groeningen Trainer. Heino van Groeningen Direct contact. T 024 353 12 62. Het welzijn van de mens in al zijn facetten is je passie. De HAN biedt een ruim aanbod, dat in samenwerking met het werkveld is ontwikkeld.
Training Coachingsvaardigheden.
Doelstellingen van de training.: U weet welke vaardigheden en houding horen bij de rol van coach. U bent zich bewust van uw eigen kwaliteiten en valkuilen als coach. U kent de fases van een coachingsproces en de structuur van een gesprek.
Online Personal Training Frank den Blanken PT.
Dat is waar Frank mij bij hielp. Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig. Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang. In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Mens Physique atleet. Zonder twijfelen begon hij mij direct met helpen. 5 maanden later deed ik mee aan mijn eerste Mens Physique wedstrijd. Voor dit proces ben ik van een vetpercentage van 143%, naar 45%, gegaan! De gehele weg, inclusief de wedstrijddagen, was Frank altijd aanwezig en/of bereikbaar om mij te helpen. Frank brengt veel kennis met zich mee die hij jaar in en jaar uit blijft ontwikkelen. Hij zit nooit stil op het gebied van kennis. Hij bekijkt altijd aandachtig de nieuwste trainingsmethodes of trainingsprotocollen en test deze uit om zo te blijven verbeteren als een trainer en coach.
AALO Opleidingen Word Fitness, Aerobics, of Personal Trainer AALO opleidingen.
12 mei Barbell Pivot Training regio Utrecht. Als je gelooft dat je iets echt kunt bereiken, dan lukt het ook. Welke opleiding past bij mij? Fitness Trainer Level 1. Start op: 11-05-2019. Locatie: Den Haag. Personal Trainer Level 4. Start op: 11-05-2019.
Individu Team Organisatie Persoonlijke en professionele ontwikkeling en training.
Onze opleiding Professional Coaching Leiderschap is door de EMCC European Mentoring Coaching Council geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award! Copyright 2020 Coachcenter Alle rechten voorbehouden Gebouwd door Het Coachcenter Team!
Mindfulness opleidingen.
Je kan ook kiezen voor het Lange Traject, waarbij je een vaster traject volgt met minder keuzevrijheid dat leidt tot een VMBN-certificering. Om te kunnen starten met de basisopleiding mindfulness heb je een afgeronde HBO opleiding of gelijkwaardig niveau. Daarnaast vraagt de opleiding een persoonlijke verbinding met meditatie en/of mindfulness beoefening.

Contacteer ons