Meer resultaten voor opleiding stress coach

opleiding stress coach
Opleiding bij en nascholing therapeuten coaches stress coach body mind.
Tao van Innerlijke Leiderschap. ISBC Integraal Stressmanagement, burnout begeleiding coaching training opleiding bijscholing nascholing stressreductie mindfulness BMSR coach stresscoach burnout coaching stress body mind lichaamsgerichte opleidingen Qigong chi kung ademhalingstherapie vitaliteitscoach stresspreventie mindful movements stresshantering aandachttraining minfulnesstrainers opleiding Den Haag.
Opleiding Stress en Burn-out Coach De ACC counselling.nl.
In de opleiding Stress en Burn-out Coach leer je hoe je mensen begeleidt die te maken hebben met langdurige stressklachten en/of burn-out. Je leert welke destructieve patronen leiden tot burn-out klachten en welke methodieken je kunt inzetten om mensen deze patronen te laten veranderen.
Opleiding tot stresscoach en burn-out coach Intermediair.nl.
HRD Academy / Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze zo snel mogelijk weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt hen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen. Je leert werkdrukonderzoek uitvoeren en organisaties adviseren over preventie en remediëring van stress en burn-out.
Opleiding Opleiding Coachen Coachen bij bij Werkstress Werkstress en en burnout. burnout.
Wil jij als coach een rol spelen bij het voorkomen hiervan? Dan biedt deze opleiding Coachen bij stress en burn-out je de benodigde bagage! Home Opleidingen Opleiding Coachen bij stress en burnout. Inhoud opleiding Coachen bij stress en burn-out. Leer verdiepend te coachen bij vragen rond stress en burn-out.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.
Opleiding Stress Burn-Out Coach YourCoach Gent.
Meer getuigenissen over de Opleiding Stress en Burn-Out Coach. De Opleiding Stress en Burn-Out Coach is bedoeld voor in en externe coaches, HR managers/adviseurs en leidinggevenden die zich willen bekwamen in het concreet voorkomen van en omgaan met stress en burn-out. Tijdens de opleiding wordt gewerkt via de eigen ervaring, waardoor de deelnemers naast het opdoen van concrete coachervaring ook zelf stressbestendiger worden.
Opleiding Stresscoach De PreventieCoach.
Het verleden heeft uitgewezen dat deze opleiding interessant is voor onder andere coaches, adviseurs, leidinggevenden, medewerkers HR of PO en preventiemedewerkers. OplossingsKracht voor de gewenste steun. Je maakt kennis met het coach en communicatiemodel OplossingsKracht voor de gewenste steun. Het toepassen van het model is effectief bij preventie van stress en draagt bij aan psychisch welbevinden.
Stress coaching opleiding: waar kun je dat volgen? NHA.
Je baas die steeds meer eisen stelt, de zorg voor je gezin, het in stand houden van je relatie, steeds bereikbaar moeten zijn: het eist veel van een mens. Een stress coach helpt mensen om te gaan met voortdurende stress. Op zoek naar een stress coach opleiding?
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Opleiding: 6 daagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach. 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach. Training: Omgaan met stress van medewerkers voor managers en HR. Training: Bevlogenheid, betrokkenheid en werkgeluk. Training: De trainer als persoon. Training: Inspirerend trainen. Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Workshop: Omgaan met stress. Workshop: Advanced Career Coaching. 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach. 6 daagse opleiding tot gecertificeerd stress en burn-out coach.
Cursus Burnout en Stress Coaching Thuisstudie van Laudius.
Actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out. Je leert in deze cursus Stress en burn-out coach hoe je anderen eventueel vanuit een eigen praktijk kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen.

Contacteer ons