Resultaten voor coach to coach

coach to coach
Waar vind ik een coach die gecertificeerd MatriXcoach is?
Met de MatriXmethode heeft Ingrid een prachtige methodiek gecreëerd! Samen met vele andere gecertificeerde MatriXcoaches zijn we met deze methode in staat om mensen in korte tijd in balans te brengen. Een waardevolle aanvulling voor elke coach, begeleider en mens.
Home The Coach Company.
Wil jij de beste versie van jezelf ontdekken? van DROMEN naar DOEN voor meer geluk, plezier en succes! Persoonlijke kindercoaching praktische en te gekke trainingen huiskamersessies inspiratiesessies coach coffees. Toffe trainingen voor het verspreiden van SPARKLES.: How to be a Sparkle mama?
Home Coach-Point.
Ondersteunende vormen van coaching kind en jeugd. Ondersteunende vormen van coaching volwassenen. Zorg in Natura ZIN. Persoonsgebonden Budget PGB. Welkom bij Coach-Point. Persoonlijke begeleiding coaching! Coach-Point is een zorginstelling die gespecialiseerd is in het begeleiden en ondersteunen van zowel kinderen als volwassenen en probleemgezinnen met psychiatrische stoornissen en/of psychosociale problemen.
Informatie over je coach.
En toen kwam ik bij Sanne. Sanne is een heel fijne coach. Ze is nuchter, heeft een positieve kijk op het leven en weet dit door te luisteren, de juiste vragen te stellen en te inspireren over te brengen tijdens haar sessies. Totaal niet zweverig, juist lekker normaal. Ze is enorm professioneel, slim en attent en doet haar werk duidelijk met liefde. Zo fijn dat ze mij inzichten heeft gegeven die mijn patronen hebben doorbroken! 2201: 14 Dec 17. Ik raad eenieder die persoonlijke ontwikkeling omarmt Sanne's' warmte en vermogen aan om in coaching tot de kern te komen van wat ons drijft en wat ons juist belemmert. Voor mij zijn de coachingwandelingen steeds weer pareltjes. Een ideale mix tussen een inspirerende omgeving, aan het denk-werk-gesprekken, nuchterheid en humor. I am looking forward to the next!
1.665 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 18 dgn. date_range Maandag 15 april 2019 in Rotterdam en Utrecht. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jouDe TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
E-coach software voor effectieve begeleiding Pluform.
Besteedt u als begeleider veel tijd aan het reizen van en naar uw cliënten? Of heeft u een drukke baan en vindt u het daarom lastig om ruimte te vinden voor een bezoek aan uw coach? Pluform is van mening dat begeleiding binnen diverse branches een stuk efficiënter kan worden ingestoken: door middel van online coaching bespaart u namelijk niet alleen tijd, het levert tevens de volgende voordelen op.:
Coach de coach Hermonde.
Reflectie voor de coach. Ben je een coach in een organisatie of een zelfstandig gevestigde coach, dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat ook jij graag reflecteert op je functioneren. Met Coach de coach verrijk je je kennis en inzicht.
De Zorgcoach, begeleiding op maat! de zorgcoach.
Wij zorgen ervoor dat jij weer aan het roer van jouw leven komt te staan. De coaches bedenken steeds weer nieuwe creatieve oplossingen voor hun cliënt. Geen idee is te gek, als het maar werkt. Ik kan mijn coach altijd bellen.
Home Bewindvoering Care to Coach.
Wanneer uw familielid niet zelfstandig het beheer op financieel gebied kan behartigen, kan er gekozen worden voor een bewindvoerder uit de familie. Wat er allemaal geregeld moet worden en hoe het bewindvoeren in de praktijk werkt, kunt u leren bij Care to Coach.
De Wens de Wijsheid en het Wonderspel Coach-to-Coach.
Wil je graag eerst zelf ervaren als coach wat een Wonderspeltraject inhoudt? Bij een van onze Wonderspelcoaches kun je dit doen en zo kun je ook een erkend Wonderspelcoach worden. Onze Wonderspelcoaches maken je wegwijs binnen de methode en spelen samen met jou het spel in een Coach-To-Coach training.

Contacteer ons